Eşi̇mi̇ eski̇ sevdi̇ği̇m adamla i̇stemeden aldattim, çok pi̇şmanim unutamiyorum?

Arkadaşlar, eşimle tanışmadan önce seneler önce 18 yaşında iken birini seviyordum, çok aşıktık,2 sene konuştuk ciddiydik, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden gençliğiminde verdiği cahillik ile ondan ayrıldım. Senelerce unutamamış beni evlenmemiş beklemiş aramış, bende unutamamıştım ama cesaretim yoktu, birde evlenmiştir dedim ulaşmadım, onun bana ulaşacağı tüm kanalları kapatmıştım. şu an 30 yaşındayım ve 5 yıl önce evlendim. Hoşlandığım aşık olmasam da sevdiğim adamla evlendim. Onun ailesi yüzünden çok yıprandım yani şu an ki eşim, kendisi de çok yıpratmıştı, cinsel hayatımız yoktu, beni seviyordu ama cinsel açıdan tedavi olmayı hep geciktirmişti, çok yalanları olmuştu soğumuştum cinsellikten. Evlenmeden önce aşırı istekli bir kadındım,5 yıldır sadakatimi korudum asla bakmadım kimseye. Fakat seneler sonra boşlukta olduğum ve çaresiz olduğum bir anda ona faceden ulaştım, sesimi duyar duymaz heyecenla ismimi söyledi sensin dedi, arkadaş olarak konuşacaktım nasıl olduğunu soracaktım nereden bilebilirdim beni unutmadığını hala sevdiğini. Konuştuk dertleştik, ben seni hep bekliyorum dedi kafamı karıştırdı, eşimle boşanma aşamalarına gelmiştik, eski sevdiğim adama kapıldım sevgili olduk, eşimi aldattım utanarak söylüyorum görüştüm beraber olduk, ama hayatımın en güzel anıydı, bana benimle evlenmek istediğini fakat boşan diye ısrar etmeyeceğini boşanırsam beni daima bekleyeceğini söyledi ama eşimde anlamış olacak ki kendini düzeltmeye adadı, üstüme düşmeye başladı, sevdiğim adamı unutamıyorum özlüyorum, ayrılmak istediğimi söyledim pişman oldum dedim ama yalvarıyor bana. Napıcam bir akıl verin? Çok büyük konuştum eşimi aldatmam dedim ama oldu, nolur kınamayın vicdanım rahat değil kötüyüm
Eşi̇mi̇ eski̇ sevdi̇ği̇m adamla i̇stemeden aldattim, çok pi̇şmanim unutamiyorum?