Sevgilim beni aldatti pisman oldu ve artik ciddi oldugunu ispatlamak icin ailesiyle tanistirdi. Ama gecmisi unutamiyorm?

aslinda hersey cooook uzun hikaye yazsam yer yetmez. Son olan sey beni ve eski sevgilisini (belkide eski degildi bilemiyorum) ayni anda idare etmis olmasi. Ve bunun facebookda bir fotografin sayesinde ortaya cikmasi.
o kizla sevgilimin karsisina gecip onu soka sokduk, kendisi ikimizide artik rahat birakicagini söyledi. Fakat iki hafta gecdi ve beni rahat birakmadi. Önümü kesdi konusmak istedi, pisman oldugunu beni sevdigini söyledi, ve eger onu af edersem ailesiyle tanistirip isin ciddiye gidecegini söyledi. Arkadaslarim buna karsiydi sonucda beni aldatti. Ama ben samimiyetine inandim ve cok sevdigim icin tanisdim. Mangal yakip oturduk yedik ictik. Artik ciddiye gittigini ve birdaha böyle biseyin olmasi söz konusu bile olamaz gibi seyler söyledi. Fakat herkez ona karsi, annem bildigi icin tüm olan biteni, bana senin gururun yok mu bile dedi. Arkadaslarim sen ondan igrenmiyormusun gibi seyler söyledi. Su anki durumum cok karisik. Onu seviyorum ama yapdiklari hep aklimda. Hep güvensizlik var sanki. Simdi ailesiyle tanismis oldum ve tanismadan bana "eger tanisirsan is ciddiye gider ve geri dönüsü yok bunun" dedi. kendisi biraz dedigi dedik ve eger ona uymayan bisey olursa gözü hic birsey görmez. Onunla bir ömrü paylasmak isteyip istemedigimi bilmiyorum ve bu soru oldugu sürece sanki onunla olmam dogru degil. Simdi ne yapabilirim? Mesela ayrilmak istedigimi nasil söyleyebilirim? Sayet dersem ki yapdiklarin yüzünden, bu seferde basdan neden düsünemedin onca uyardim seni dicek ve yine piskopata baglicak. Yardma ihtiyacim var. Ve üstelik ayni okula gidiyoruz. Onu seviyorum ama yapdiklari hep aklimda. Bu durumda ne yapabilirim?
Lütfen yardim edin..
Sevgilim beni aldatti pisman oldu ve artik ciddi oldugunu ispatlamak icin ailesiyle tanistirdi. Ama gecmisi unutamiyorm?