Merhaba 25 yaşındayım ve bir yıllık evliyim. Düğün zamanımızda iş yerinden ev düzmek için ve balayı falan için izin almıştım. Bir süre sonra da patron yaptığım izinleri başıma kakıp sürekli çalıştırmaya başladı. Eşim de bırak işi dedi çünkü geç saatlere kadar çalışıyordum sürekli. İşi bıraktım tabi birde restoran açma gibi bir düşüncem vardı ve bunun için birikime de sahibim. Aileme söylesem onlar da destek olurlar zaten. Beş aydır çalışmıyorum ama eşim kendi işine sahip olduğu için para konusunda sorun yaşamıyoruz. İşe gitmediğim için ev hanımı moduna geçmedim tabi, sürekli süsleniyorum, özeniyorum onun için. O çalışmıyor olmamdan rahatsız değil zaten pandemi sonrası iş yeri açmayı düşünüyorum fakat ben bazen kendimi eksik hissediyorum onun yanında. O sürekli doğru zamanı bekle dese de ben bir şekilde kurmaya çalışıyorum işleri. Sizce bu halim onun canini sıkıyor mudur? Veya benden sıkılmış olabilir mi? Sürekli evde olmam ve çalışmıyor olmamdan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani milletçe güzel giden birşeyi bozmakta üstümüze yok. Durup dururken nerden çıkarıyosunuz bu kuruntuları kardeşim ya, biraz sakin olup tadını çıkarmak varken düşündüğünüz şeye bak. Tamam anladık, bu zamana kadar çalışıyordunuz ama şu an çalışmıyorsunuz, zaten pandemiden sonra yine çalışmaya devam edeceksiniz de ne var bunda problem olan? Eşiniz de bundan memnun, eksik hissedecek ne var? Çok saçma bir düşünce. Dışarda bu hayata imrenecek milyonlarca insan varken bu durumdan şikayet etmek ne büyük açmaz. Şükür edip bu durumu bozmamak için böyle şeyleri düşünmeyi bırakın. Bir de hobi edinin canınız sıkılmasın yoksa hep kurup kurup duracaksınız sonra da ilişkiniz bozulacak.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ben zaten kendim için değil onun yorulduğu için söyledim bunu. Çok şükür iyi bir yuvamız var ve evet eşim bunları sorun etmiyor ama ben onun için böyle düşündüm.
Soran+1 yılHaklısın, tenis yapıyorum genelde o gelince de birlikte sürekli bir şeyler yapıyoruz ve çiçeklerimle de ilgileniyorum. Açacağım yer için çalışıyorum falan.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim:)
En İyi Cevaplar
Çalışmaya alışmış başarılı bir iş kadını ruhuna sahip olduğun için yeteri kadar faydalı olamadığını hissediyor olsanda sabırlı ol zamanı gelince çok büyük işler başaracak bir ruha sahipsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır çalışan ve ailemden bile para istemeyen biri olarak şimdi çalışmıyor olmam garip geliyor gözüme. Malum bu süreçte iş de bulamam ve kendi işimi kuracağım için Şu an iş arayamam. Evde olmak ve onun sadece çalışıyor olması da değişik bir durum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılAlakasız ihtiyacınız olsa işten çıkarmaz zaten ya da başka bir iş bulur sana nu düşünceler senin rahatsızlığın
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biraz da ben kuruntu yapıyorum sanırım
- +1 yıl
Sen kocana evde ilgi alaka güler yüz yatakta kadınlık sohbet muhabbet et bsşja birey istemez korkma
Soran+1 yılBende bunların hepsini yapmaya çalışıyorum benden soğumasın diye, o da mutlu oluyor zaten
- +1 yıl
Tam sıkıntı yok o zaman sen keyfine bak eşinde çalışma diyorsa çalışma
Soran+1 yılBekliyorum en doğru zamanı, teşekkürler
- +1 yıl
Keyfine bak takma kafana böyle ufak şeyleri
Kuruntu yapma bal, bırak üsteleme. Ihtiyac olda isten cik demezdi zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biraz da benim kuruntum
+1 yılYok abla bir sıkıntı göremedim ben müsait zamanı bekle bence
00 YorumlaHayir aksine hosuna gidiyo senin evde oturman ama yinede esini dinle derim pandemi var her yer acilsin bi sonra kurarsin isini
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapmaya çalışıyorum ama onun için üzülüyordum çok yoruluyor diye ama kendisi de çalış demiyorsa problem yoktur diye düşünüyorum
Soran+1 yılInşallah öyle olur
Bir erkek olarak böyle birsey düşüneceğini sanmıyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılAslında çalışmıyor olmamın işine geldiğini söylüyor ama yine de o çalışan bir adamken benim evde olmam sorun mu diye düşünüyorum.
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılHiç öyle bir şeye denk gelmedim aslında. Hep eve geldiğinde beni görmenin güzel olduğunu söylüyor, birde çok yoruluyor çalışırken geldiğinde de onun yorgunluğunu almaya çalıştığım için mutlu olduğunu söylüyor ama bilemiyorum
Soran+1 yılBunu da düşündüm, diyet ürünleri satayım çevrem geniş dedim. Bırak ne uğraşıyorsun, gerek mi var dedi. Kendi işin için düşün çalış sadece dedi. Bende vazgeçtim tabi.
Soran+1 yılAslında bende isteyerek yapmıyorum, ki onun parası ikimize fazlası ile yetiyor ama sırf yetersiz hissetmemek icin düşünmüştüm mecburiyetten ama o da istemeyince gerek olmadığını düşündüm.
Soran+1 yılNedir?
Soran+1 yılO zaten bu durumlarda hep şanslı olduğunu söylüyor, eve geldiğinde hep onu güzel karşılamaya ve yorgunluğu atmaya çalışıyorum. Destek oluyorum her konuda, sürekli birlikte aktivite yapıyoruz. Yani iyiyiz çok şükür. Bir sorunu yok o konularda.
Soran+1 yılUmarım:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBol bol seks için vaktiniz var niye sıkılmış olsun ki.
Böylesi iyi037 Yorumla
Soran+1 yılO da evde olman işime geliyor diyor ama onun yoruluyor olması ve benim evde olmam canımı sıkıyor. Tabi geldiğinde onunla konuşuyorum, yorgunluğunu anlamaya çalışıyorum ama yine yetersiz görüyorum bazen kendimi
Cevap sahibi+1 yılYok yok öyle düşünme ilgilen eşinle suslen fiziğin nasıl
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum zaten, klasik türk kadını yani ince bel geniş kalça falan
Cevap sahibi+1 yılDaha ne işte.
Yaşlar ne.
Güzel ve seksi giyin yaramazlıgi bol yap
Soran+1 yıl25 29, öyle yapmaya çalışıyorum sürekli özeniyorum onun için
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş ya. Esin şanslı adam :) hele birde her istediğini yapıyorsan sekste deli olur
Cevap sahibi+1 yılSen daha süslü daha bakımlı daha seksi ol
Soran+1 yılDediğim gibi bu aralar da öyle yapıp gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte.
Sınırj yoksa sekste daha mutlu olur
Cevap sahibi+1 yılÇocuk düşünmüyor musun
Soran+1 yılşu an düşünmüyoruz, ilerde
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş 😀 sabah akşam rahatlst adami
Cevap sahibi+1 yılSenin ki nerede
Soran+1 yılKucağımda, televizyon izliyor
Cevap sahibi+1 yılOo tam tersi olmalı :) sen kucağına geç
Soran+1 yılŞimdilik iyi böyle
Cevap sahibi+1 yılGece uzun diyorsun gecelik giy bari
Soran+1 yılÖyleyim zaten akşam olduğu icin
Cevap sahibi+1 yılHarika ya esin şanslı.
Boy kilo ne senin.
Ne renk giydin
Cevap sahibi+1 yılDizi bitmedi mi daha :)
Soran+1 yılBilmiyorum ben yatağa geldim, o da gelir şimdi bitmese bile
Cevap sahibi+1 yılGelsin artık ne giydin
Soran+1 yılSiyah gecelik giydim şimdi de makyajımı siliyorum, krem falan sürüyorum.
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş hazırsin yani geceye :) içine başka birşey giymeseydin alta
Soran+1 yılEvde giymiyorum çok zaten sadece gecelik giydim ve bekliyorum. 10 dakikaya gelirim dedi az önce ve banyoya gitti
Cevap sahibi+1 yılBu arada siyah harika
Soran+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılKontrol sende mi oluyor eşinde mi.
Oo desene gece şimdi başlıyor 😍😍 giyme zaten aklı gidiyordur varya.
Ölçülerin nasıl
Cevap sahibi+1 yılHangi renkleri seversin başka
Soran+1 yılSiyah, kırmızı, bej.
Aslında ilişki durumumuz hep değişken oluyor, kim önce davranırsa o ipleri eline alıyor ama o ben ön planda olunca kendini garip hissediyormuş. Yani altta olmak garip geliyormuş ona.
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş renkler.
Niye garip gelsin ki aksine hoşuna gidiyordur kontrolün sende de olması.
Sert seviyordur altta senin olup hakimiyet kurmayı seviyor demek ki
Soran+1 yılO alttayken ona fırsat vermediğim için garip hissediyor. Her şeyi ben yapmaya çalışıyorum ve onu susturuyorum genelde. O da bana dokunmak, bir şeyler yapmak istediğinde yapamıyor fazla o durumda.
Cevap sahibi+1 yılKuduruyor desene o an..
Zevkten birşeyler yapmak istiyor ama sen ipleri vermediğin için daha da azgın oluyordur.
Hangi seviyorsun
Soran+1 yılAslında onun olması daha iyi. Kendimi çok iyi hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılO an daha istekli olması sana daha çok zevk veriyordur hele sert seviyorsan
Cevap sahibi+1 yılGeldi galiba 😀😀
Cevap sahibi+1 yılNasıldı gece :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıntı yapacak olsa işten ayril demezdi
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama beş ay olduğu için sıkıldı mı acaba, ya da sadece onun yoruluyor olması doğru mu diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılParasal olarak sıkıntınız yoksa sıkılmaz merak etme.
Soran+1 yılÇok şükür o konuda iyiyiz de bunu da düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılKuruntu yapma o zaman
+1 yılBence önceliğin kocan olmalı...
045 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle zaten, ama bu aralar daha bi öyle oldu
- +1 yıl
Çocuğunuz var mı?
Soran+1 yılYok yeni evli sayılırız ama düşünüyoruz ilerde
- +1 yıl
Bence bir an evvel düşünün. Mutlu olursunuz
Soran+1 yılO düşünüyor da ben şimdilik erteliyorum diyelim
- +1 yıl
Neden desem
Soran+1 yılBilmem biraz daha zaman geçsin, birlikte vakit geçirelim istiyorum.
- +1 yıl
Vakit geçirmek istiyorsan ile hazır ara vermişken değerlendir...
Soran+1 yılEvet bu arayı vakit geçirerek değerlendiriyoruz:) sonrasında çocuk düşüncem var
- +1 yıl
Erkek olarak şunu söyleyebilirim. Erkek mutfakta ve yatakta mutlu olur 🙂. Anladın sen
Soran+1 yılAnladım ve o konuda eksik hissettirmiyorum kesinlikle. Güzel gidiyor her şey.
- +1 yıl
O zaman tadını çıkar... Bozmayın huzurunuzu
Soran+1 yılTeşekkürler, öyle yapıyoruz:)
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim 😊... Bence telefonu bırakıp yanına git :)
Soran+1 yılYanındayım zaten yatıyor kucağıma da saçma bir dizi izlediği için ilgilenmiyorum, tek elimle de saçlarını karıştırıyorum:)
- +1 yıl
Ne izliyor merak ettim
Soran+1 yılArıza diye saçma bir dizi var onu izliyor, bende bu tarzı çok sevmedigim için ilgilenmiyorum. Aslında televizyondan yabancı dizi izleriz genelde ama bu akşam bunu izledi
- +1 yıl
Dikkatini çekmek istiyor musun
Soran+1 yılşu an iyiyim aslında, zaten sabahları işe çok erken gitmediği için akşam erken halletmemiz gerekmiyor işleri
- +1 yıl
Anladım. Evde bakımlı ve güzel giyiniyorsun değil mi. Salaş değilsindir bence
Soran+1 yılYok zaten hep kendime özenen biriydim. Bu sürede daha da öyle oldum. Sürekli güzel giyinip makyajımı yapıyorum, özeniyorum. Zaten dışarı da sürekli çıktığım için öyle olmam gerekiyor
- +1 yıl
Şu an makyajlı mısın
Soran+1 yılEvet ama hafif
- +1 yıl
Ne var makyaj olarak? Parfüm var mı?
- +1 yıl
Özel oldu. Sanırım. Özür dilerim
Soran+1 yılFondöten, ruj, rimel parfüm yani
- +1 yıl
Her şey var 😊. Hafif mi oluyor bu
Soran+1 yılEvet bu hafif bence
- +1 yıl
Ağır olsa ne olur 🙂
Soran+1 yılHer neyse normal bir makyaj işte
- +1 yıl
Tebrik ediyorum seni. Eşin çok şanslı. Her kadın senin gibi olmalı. Evde de bakımlısın
Soran+1 yılGüzellik göreceli bir şey, eşim istemiyor bu kadar makyajı süsü. Gerek yok diyor ama ben içimden geldiği için yapıyorum tabi. O her halimle seviyor.
- +1 yıl
Kocanın seni makyajsız güzel görmesi çok önemli. Ama sen devam et. Çekici ol. Onun için süslen. Gerek yok dese de için için mutlu olur
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten, 10 dakikaya gelirim dedi bende bekliyorum odada onu
- +1 yıl
Oda derken. Yatak odası mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hazırlanıyordur senin için 😊.. Güzel bir gece bekliyor sizi
Soran+1 yılAy evet:)
- +1 yıl
Heyecanlı mısın
Soran+1 yılBiraz evet
- +1 yıl
Korunacak mısın bu gece de 😊
Soran+1 yılO korunmuyor ben ilaç kullanıyorum, hem regl düzensizliğine de iyi geldiği için sürekli ben kullanıyorum o yüzden evet.
- +1 yıl
Sürekli ise zaten hamilelik olmaz. O yüzden stres yapmadan istediğini yap 😊
- +1 yıl
Merhaba
- +1 yıl
Hayırlı geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartma sakin ol. Evlendin sen
010 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince çalışmamam mı gerek
Cevap sahibi+1 yılEvlisin. Sevgili degil. Canin sikilinca ayrilamiyosun. Esin gayet normal ve makul davranmis
Soran+1 yılAyrılmayı düşünmedim zaten, onu çok da seviyorum. Sadece onun yorulduğunu düşünüyorum ve benim evde olmam onun çalışması rahatsız eder mi onu demiştim
Cevap sahibi+1 yılHayir etmez. Bende evlenince esime isten ayrilmasinj soyledim. Onun calismasi beni rahatsiz etti
Soran+1 yılBenim eşim de ilk günden beri sıcak bakmıyordu bu duruma ama çalışmamak alışık olduğum bir durum olmadığı için red ettim o da saygı duydu tabi. Ama o zamanlar istememe sebebi iş yerim ve ortamıydı. Kendi işimi kurmamda sonuna kadar destekçim.
Cevap sahibi+1 yılNe guzel sana kiyamiyor. Deger veriyor.
Soran+1 yılEvet, çok seviyorum onu ama bende kıyamıyorum ona. Yoruluyor diye düşünüyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılKiyamazsin dogrudur da. umkan varsa kadinlar evlerinde kalsin cocuklarini bakicilar degil onlar buyutsun
Soran+1 yılBir çocuğumuz olmadığı için evde durmama da gerek yoktu diye düşünmüştüm. Zaten çocuk olursa bir süre öyle olur ama ilerde tabi yine çalışırım
Cevap sahibi+1 yılGonlune gore olsun
+1 yılSaçmalama ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı