Kocam okumuş kültürlü maddi durumu da oldukça iyi bir adam. Ben lise mezunuyum 21 yaşımdayım, aramızda da 10 yaş var.
4 aylık da hamileyim. Beni çok seviyor her şeyimle de ilgileniyor, ailemden görmediğim şefkati ondan gördüm. Beni evde tek bırakmamak için genelde işini erken bitirip eve hemen geliyor. Bugün yine erken geldi birlikte film falan izledik. Sonrasında beni kucağına alıp tatlı dille "ben senin üniversiteye devam etmeni istiyorum, çalışmalara başlarsak çok güzel yerlerde olacağını da biliyorum." Dedi.
Kendisi 2 üniversite bitirmiş. Bir diğer mesleği de öğretmenlik. Mesleğini yapmıyor, kendi şirketinde çalışıyor.
Üniversite okuyamadım çünkü ailemden dolayı aşamadığım şeyler var.
Kendimi o böyle dediği için çok kötü hissettim.
Nolur dalga geçecek olan varsa yazmasın daha iyi. Uzun süredir zaten bu sitedeyim. Çok kişiye de cevap verdim. Kimseyle de dalga geçmedim.
Herkes derdini kolayca anlatırken benimde aklıma tek burası geldi.
Şimdiden teşekkür ederim.
4 aylık da hamileyim. Beni çok seviyor her şeyimle de ilgileniyor, ailemden görmediğim şefkati ondan gördüm. Beni evde tek bırakmamak için genelde işini erken bitirip eve hemen geliyor. Bugün yine erken geldi birlikte film falan izledik. Sonrasında beni kucağına alıp tatlı dille "ben senin üniversiteye devam etmeni istiyorum, çalışmalara başlarsak çok güzel yerlerde olacağını da biliyorum." Dedi.
Kendisi 2 üniversite bitirmiş. Bir diğer mesleği de öğretmenlik. Mesleğini yapmıyor, kendi şirketinde çalışıyor.
Üniversite okuyamadım çünkü ailemden dolayı aşamadığım şeyler var.
Kendimi o böyle dediği için çok kötü hissettim.
Nolur dalga geçecek olan varsa yazmasın daha iyi. Uzun süredir zaten bu sitedeyim. Çok kişiye de cevap verdim. Kimseyle de dalga geçmedim.
Herkes derdini kolayca anlatırken benimde aklıma tek burası geldi.
Şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer