Sevgilimden ayrılmıştım pişman etmek için bir uygulama yaptım. Asagidaki fotograf bana aittir. Barismadik birlikte degiliz ama konusuyoruz, bana yaziyor. Pisman misin diye sordugumda seni kirdigim icin pismanim demisti, ama cok da ilgili degil. Tesadüf mü, yoksa yaptığım uygulama sebebiyle mi sizce?
Benim de annem büyücüydü; kızıl şamanlardandı. Benim gözümün önünde melekler tarafından katledildi. Şimdi onun mezarını her ziyaret edişimde onun azap çığlıkları etrafta ki bütün azap çeken ruhların sesini susturuyor.. umarım senin de sonun getirilmeden büyüyü bırakırsın. Çünkü büyü ilminde ilerlediğin zaman şu an ki duyguların ve iraden olmayacak, negatif ve şerli varlıklar iradeni ele alıp seni duygusuz ve kötü bir canavara dönüştürecek, göz perden açılacak ama maalesef istesen de o zaman dönüş şansın olmayacak:)
Ah güzelim ah, şu an siz ve siz insanlar filmin için de yaşıyorsunuz. Kaptırıp gidiyor, yiyiyor içiyor, sevişip uyuyorsunuz. Tıpkı bir hayvan gibisiniz? Bana farkınızı söyler misin? O bilincinizi ve düşünme yetinizi hayvani istek ve duygularınız için kullanıyorsunuz sadece. Eğer geliş amacınız bu olsaydı bir insan değil de, hayvan olmanız gerekmez miydi? Nede az düşünüyorsunuz oysa:) bu ilimde devam et, bu ilmi gerçekten öğrenmek istiyorsan ve kurcalarsan evren sana geçiş kapılarını zaten açacaktır. O gözünde ki perde ve kulağında ki pas kalktığı zaman benim gibi düşünecek ve aslında bir filmde yaşayanın insanlar olduğunu anlayacaksın. Ama ne çare?
Işte en büyük hatayı yaptığının farkında değilsin. Bende bir şamanım (şamanları araştır istersen) ama ben enerjiyi şifa ve iyilik için kullanırım. Pozitif varlıklarla çalışırım. Kendi amaçları ve nefsani istekleri için kullananlar nasıl bir hatanın içinde olduğunun farkında değiller. Sen bu büyüyü enerji yolu ile başka varlıklara yaptırıyorsun, ama bir düşün? Bu varlıklar "mecburi" olmadıkları halde neden bunu yapıyorlar? Bunlar bunu yaparlarken çıkarları ne? Neden senin isteğin için bunları yapıyorlar? Sadece "düşün" çünkü asıl amaçları senin iradeni istila etmek ve senin aracılığın ile yeryüzünde bir etkide bulunmak. Ve senin gibi, senin yolundan gelecek olanlara bu kötülüğü yaymak. Çünkü onlar kötü enerjiler ile beslenir. Ve senin gibi nefsine köle bir safı buldukları için muhtemelen senin yapacağın ritüellere yardımcı olacak ve isteklerine boyun eğeceklerdir. Ve şunu da aklından sakın çıkarma; "hiçbir büyücü sıcak yatağında huzur içinde ölmedi."
Alevi kökenliyim bu arada şaman değilim. Paganlığı yakın görürüm yani elemental varlıklara inancım var ve tanrıları da yüksek enerjili varlıklar olarak görürüm. Yaptığım uygulamaların çoğu elemental görevlendirerek yapılan uygulamalar haklısın ama bu şekilde başladım ve benzer uygulamalar üzerine ilerliyorum. Sol el yolunu sağ el yoluna yani şifacılık yoluna tercih ederim. Lanetleme gibi bir uygulama yapmadım hiç. Yaptığım kişinin bana karşı sevgisi az da olsa vardı ve bu yüzden iyice kendime çekmek için yaptım. Örneğin hiç sevgisi olmayan birine yapmam, iradesine güçlü bir müdahale olur bu da yanlıştır. Lanetleme uygulamalarını yani direkt zarar verme amaçlı uygulama da kolay kolay yapmam doğru da bulmam ama mesela taciz ya da ciddi bir zarar görürsem bu uygulamaları bu durumda kullanmak evrensel bir hak olduğunu düşünüyorum.
Bu arada hiçbir dini yola bağlı değilim. Ama enerjilere ve yüksek enerjili varlıklara yani tanrısal varlıklara inanırım. bunları da bilinçsiz olarak görürüm. Farklı bir inanç yapım var. Bu ilme inanıyorum sadece ve faydasını gördüğüm için gerekli durumlarda yapıyorum kişiye doğrudan zarar vermeyecek uygulamaları.
Ahahha sen varya beni o kadar güldürdün ki farkında değilsin😂 yavrum senin o "Tanrısal" diyip, gözünde büyüttüğün basit ve ucuz varlıkları biz hapsedip köle niyetine kullanıyoruz biliyor musun:D ama senin gibi düşük ve iradesiz insanların beyninde, kendilerini üstün ve Tanrısal varlık olarak tanıtıp cahilliğinden faydalanarak bu şekilde kandırıyorlar işte. O metafiziki varlıkların insanlara aşık olduklarını çoğu zaman duymuşsundur. Neden biliyor musun? Onlara göre insanlar o kadar muhteşem bir varlık ki , seni izleyip hayranlık duyuyorlar ve aşık olabiliyorlar? Ama sizin gibi düşük ruhlular onlara "ilahlık" damgası vuruyor ki; bütün fiziki ve metafizki alemler çok iyi bilir ki yerlerde ve göklerde tek bir ilah vardır. Siz bu kafayla anca sonunuzu hazırlarsınız.
Ayrıca büyünün hiçbir zaman ve hiçbir koşulda "evrensel bir hak" olamaz. Aksine, büyü bütün evrensel hakları ihlal eder. Ve kişinin senin gibi ilmi, becerisi ve bilgileri düşükse zamanla "Tanrısal" dediğiniz, insanlardan aşağı ve düşük olan "Bilinçli" varlıklar farkınızda olmadan sizlerin iradesini ve benliğini ele alır. Ve vaadiniz dolduğu zaman sizleri fırsatını buldukları anda yok ederler! Asıl amaçları da budur zaten. Şayet, üstünlüğünün farkında olan ilim sahibi, hapsedebilen bir büyücü ise, onun vaadini melekler doldurtur ve onun canını melekler dehşetli bir şekilde alır. Onlara Tanrısallık özellikleri katmadan önce bir tanıyın önce o aşağılık varlıkları onları cahiller.