Eşim beni evden attı?

Dört yıldır evliyiz. Son bir yıldır kıskançlık yüzünden sürekli kavga ediyorduk ve artık canıma tak etti. İlk zamanlarda onun gönlünü etmek için onun istediği gibi giyinmeye çalışıyordum ama ben onu memnun etmeye çalıştıkça o benim üzerime daha çok gelmeye başladı her şeyimi kısıtlamaya çalıştı. Bu yüzden bir süredir hep kendi istediğimi yapıyordum. Bugün öğle arasında habersiz yanıma gelmiş iş yerinde kız arkadaşlarım ve erkek arkadaşlarımla beraber yemek yedim onun telefonunu açmadım diye delirdi. Herkesin içinde tartışma çıkardı yetmiyormuş gibi bir de eve gidince kıyafeti o erkekler için mi giyiyorsun diye çıldırdı. Artık çok ileri gitti ve kavga etmeye başladık sonra senden boşanacağım dediğim için beni evden attı sadece telefonumu alıp çıktım. Arkadaşlarımdan rica edip onda kalmaya geldim ama en fazla bu gece kalabilirim eşiyle benim yüzümden sorun yaşamasını istemiyorum ailem de başka şehirde. Bir yanım topla her şeyini ailenin olduğu şehire git yeni işe gir diyor diğer yanım burda kal işini düzenini bozma kendine yeni ev tut diyor. Ne yapmalıyım çok kötüyüm?
Eşim beni evden attı?