Arkadaşlarr nişanlım diyor ki uzun ama okuyun lütfen?

Ben hemsireyim lise mezunu.. özel hastanede calisiyorum. Nişanlım ise kamyon şoförü maaşı 4.500 milyar. Ben asgari ücretin biraz üzeri 3000. Nişanlım evlenince çocuk olana kadar çalışırsın diyor. Fakat ben çalışmak istemiyorum nedeni ise şu. Nisanlimin abisi baya cimri iki tane çocuğu var ve nişanlım hergun çikolata cipsi bilmem ne alıp gidiyor. Gözüm yok afiyet olsun. Sonra çalışma masası almış. Bir şey demedim şimdi yazı tahtası alicam dedi. Pasta yaptırıyor falan. Evlenince bu şekilde olmasın olur mu biliyorum yeğenlerin kıyamıyorsun ama önceliğin çocuklar ve ben olayım dedim önceliğim tabiki çocuklarım olur ama asla yegenlerimi ayırt etmem onlarada alırım dedi. Kayinpederim önünüz parlak bi daire alırsınız. BİZ'e araba şart dedi. Pardon biz e derken eşşek gibi afedersiniz çalışıp araba alıcaz ve araba ortak mi olacak. Çok saçma yani. 7 de işten çıkıcam 7 buçuk ta eşimle eve giricem yorgun argın bitmiş halimi görecek temizlik yemek çamaşır bulaşık. Benim zorum ne diye düşündüm? Eltim de beni hiç sevmedi nişanlımla eşya aldık benim istediğim alınmadı yeni geline her şey yapıyorsunuz bana yapmadınız dedi. Oysa ki eşyaları nisnalim aldı ailesi degil.. Ben zayıfım kendisi kilolu beni kıskandı senden eksiğim ne dedi baya zayıfladı nisanlimla aramı bozunca da konuşmayı kestim engelledim. Görüşmüyorum kendisiyle. Birde nişanlım düğün yapıyor abisi bir şeyin eksik mi diye sormuyor bizimki çocuğun çantasına yazi tahtasina kadar alıyor. Çalışmak istememkte haklı miyim arkadaşlar. Çalışsam paramız var diyip iyice böyle yapacak. Calismazsam beni evi zar zor görür diye düşünüyorum...
Arkadaşlarr nişanlım diyor ki uzun ama okuyun lütfen?