Çirkin insan allaha neden inansın?

Kendimden kısaca bahsedeyim, işi gücü iyi olan ve dürüsçe yaşayan ve çok kitap okuyan birisiyim. Uzun yıllardır fitness yapıyorum ve dolayısı ile fiziğim gayet iyi. Benim tipim iyi değil ama. Çirkin değilim ama tipsizim, yani kızların beğenmeyeceği türden ama çok bakımlıyım ve giyimim iyi. Ek olarak ağır başlıyım. Hayatım boyunca hoşlandığım kimse beğenmedi beni. Hepsi normal insanlardı, yani aşırı güzelle gitmedim hiç. Gençliğim, en güzel çağım bir başıma üzüntü ile geçti  Artık orta yaşlara geliyorum ve gururum çok kırıldı. Sadece empati yappn, hep rededilmiş kimse beğenmemiş, kimseye sarılamamış bir insan. hayata hep dim dik durdum ama bu durum o derece beni yaşamdan soğuttuki bir kaç kez kendimle baş başa kaldığım zaman gözlerimin dolduğu oldu. Yıllar içinde iyice sindim ve iyice durağanlaştım. Şimdi Çoğu erkek kızları kandırıp... alır, sıkılana kadar... yaşar sonra ayrılır veya sevgili olursunuz adamın ana amacı yatağa atmak olur, her türlü adiliği yapar ama değer görürr.. Çünkü tipi vardır. Beni tipsiz yaratan Allah onun yasaklarını 1 defa çiğnemediğim halde beni sevecek biri çıkarmaz karşıma, hani gücü herşeye yetiyor ya! Dürüstüm ya ben hani nerede allah adaleti! Çirkin yatatır, karşına kimseyi çıkarmaz, tipsizlikten ölümü düşünürsün o kadar ağır bir beladır bu, hani lan Allahın yardımı nerede! Sonrada inanmayınca cehennemlikmişim. Hadi ordan! Zaten zulmeyor varsa tabii dünyada birde cehenneme atıyor.
Ne hoş değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Her insan beğeneceği biri olsun ister. Geçin iç güzellik karakter zırvalarını. Hepimiz biliyoruz bunu. Dışı güzelse içe bakılır doğru.
Dışı kötüyse 100-0 yenik başlarsın
Beni hiç bir kız beğenmesi, haklılarda her sabah lanet ederek uyanıyorum uzun zamandır. Beni beğenmeyen hiç
Bir kıza kötü söz söylemedim. Tabii onlarda haklı bana mı kaldılar.
Varsa Allah bana zulmediyor yoksada sonuç zaten aynı
Çirkin insan allaha neden inansın?