burda bile kimse benle insan gibi konuşamıyor. yüzümü gören kabalaşıyor hakaretler ediyor durduk yere polemik yaratıyor. bunu yapmanızda ki asıl amaç egonuzu tatmin etmek mi? özelden arkadaş olalım dost olalım yazıyosunuz yüzümü görünce maşallah kırılmadık kalp bırakmıyosunuz hakaretlerinizle. bu ne ya? deneme tahtası mıyım ben arkadaşlar? insan gibi sohbet edemiyo musunuz? düzgün bir iletişim için ille tipimizin mükemmel olması mı lazım?
Cevabın nedir?
Takılma böyle şeylere güzel kardeşim kendin ol sen boşver insanların seni engellenmesine izin verme ve hep kendini gelistirmeye çalış, çirkin olduğunu düşünüyor olabilirsin ya da gerçekten dış görünüşün problemlide olabilir ama bu bir kusur değil, belki "sohbetin insanların hoşuna gitmiyordur" böylede dusunebilirsin , sende onları anlamaya çalış herşeyi dış görünüşüne baglama başka pencereden bak ve sorunun ne olduğunu anlamaya çalış
019 Yorumla- +1 yıl
sohbetin iyisiyle kötüsüyle ne alakası var? tipi görünce kabalaşıyolar diyorum
- +1 yıl
İnsan psikolojisi, ego, yüksek beklentili insanlar, hayal ettiği bir insanla karsilasmamak bu gibi sosyal ağlarda insanların sıkça gösterdiği davranış bozukluklarıdır yani sorun sende değil sorun onlarda, takilma diyorum sana, buralarda dostluk arama incinirsin kirilirsin... gercek dünyada da aynı sorunları yaşıyor musun, önemli olan gerçek dünyadır.
- +1 yıl
yaşıyorum maalesef
- +1 yıl
kısa boy sence güçsüzlük müdür?
- +1 yıl
ama her kız uzun boylu erkek hayal ediyor. ilk kriter olarak da boya önem veriyor kısa erkekleri tercih etmemelerinin sebebi kısa erkekleri güçsüz göremeleri
- +1 yıl
o bayanlar gençliğinde bir sürü halt yiyip evlenmek için keriz arayan kızlardır. kısa boylu biri evleniyosa bil ki kandırılıyodur
- +1 yıl
kimseye burcumu söylemiyorum
- +1 yıl
kusura bakma da sizin en nefret ettiğiniz burca sahibim neden söyliyim size düşman olayım?
- +1 yıl
kızların en nefret ettiği burç hep aynı çıkıyor çünkü ve o burç hakkında söyledikleri sözler hiç iyi değil resmen aşağılayıcı sanki o burçtan çok insan tanımış gibi konuşuyolar ve o burca sahip olan her insana düşmanmış gibi davranıyolar
- +1 yıl
benim ne suçum var? bu anlattıklarım doğru inanmıyosan o senin problemin
- +1 yıl
ben değil siz gömüyosunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet bu önemli bir konu nedense insanlar böyle bir ayrım yapıyorlar.. nefret ediyorum bu otekilestirici insanlardan.. kimse kendi yüzünü, elini, boyunu, goz rengini vs secemez sonuçta bu dünyaya gelirken.. neden küçümsuyorlar ya da hor görüyorlar bende anlamış değilim.. sanki göz renklerini , o çok ovundukleri dudaklarını , boylarını vs kendileri mi çaba gösterip yarattı? Mantiksizlar..
05 Yorumla- +1 yıl
güzel olmakla mükemmel olumuyor ztn. güzelsin ama neye yarar? karakter sıfır IQ sıfır kültür sıfır. anca dekolteli mini eteğinle sokağa çıkıp abazanların dikkatini çekerler sadece. haksız mıyım? kendilerini yakışıklı erkeklere sktirirler affedersin burda bizleri aşağılarlar
- +1 yıl
Kesinlikle ya hak veriyorum. Kızın becerebildigi tek şey güzel olmak.. onu da kendi elde etmemiş zaten. Sonra bir havalar bir afra tafralar.. ama unuttuklari bir sey var. Guzellik dediğin de geçer gider.
- +1 yıl
bak ben güzel kız peşinde değilim tek kriterim boyuna göre ideal kilo. kilolu bir kız bile ideal kiloya ulaşabilir azim ile. bende ulaştım sonuç pozitif. gel gör ki güzel olmayanlar bile yapıyor bunu. tpine bakıyorum kezooluktan öte gelmiş çirkin erkeklere laf söylüyo ya şimdi küfredicem olmicak yani
- +1 yıl
Boşver takmamak lazım.. kendilerince eglensinler işte. Gun gelip yaşlandıkları zaman ne kalacak onlardan geri? Koca bir hiç.
- +1 yıl
öyle
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende zengin olursun o zaman. Ali Ağaoğlunun bir karısı, bir türk, bir de yabancı sevgilisi var. Acun ılıcalı da öyle.
01 Yorumla- +1 yıl
zengin olmakla iş bitmiyo beni param için seven kızı ben napiyim? beni param için sevcek ama yakışıklı fakir işsiz biriyle aldatıcak. iş adamlarını çook öyle aldattılar
sürekli böyle soru sorup duruyosun az kendini sev o profildeki yazı ne öyle
01 Yorumla- +1 yıl
ne varmış yazımda? gayet doğru bir yazı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
4Cevap
+1 yıldoğru diyosun 😊 şimdi buraya gelmeden önce nasılım sorusu gördüm çocuğa 10 11 kişi çok çirkinsin yazmış bir güzel diyen bile yok. adamın ne kadar kalbi kırılmıştır kimse düşünmüyo
034 Yorumla- +1 yıl
O çirkinsin lafını sende yazmışsındır adama eminim
- +1 yıl
hayır ben öyle bişey yazmadım
- +1 yıl
ben kimse çirkin değildir bence iyisin yazdım ama inanmazsın sen şimdi
- +1 yıl
Ama gerçekten öyle yazdım
- +1 yıl
inanmam aptal değilim
- +1 yıl
Peki. Şu an hakkımı yiyosun da bişey demiyorum neyse inanmazsan inanma be. ben öyle yazdım dediysem öyle yazmisimdir gir bak hatta görüşlerime. yalan mı soyliycem
- +1 yıl
adam yakışıklıysa öyle yazarsın tabi
- +1 yıl
ben kimseyi kırmak istemem bence gerçekten de kimse çirkin değildir allah herkesi güzel yarattı bana göre. ben çirkinlere kötü tavır sergilemiyorum. ben sadece içine göre tavır sergilerim. içi iyiyse bende iyi olurum ona. kötüyse bende kötü olurum
- +1 yıl
tipi beğenilmeyenin karakteri merak edilmez. benim karakterimi kaç kişi yargıladı bir bilsen. tipe göre pislik şerefsizz terörist dediler
- +1 yıl
Sen gerçekten herkesi öyle biri sanıyosun. ben öyle biri değilim. hatta benim arkadaşlarım bir çocuğa çok çirkin diyolardi güzel diyen yoktu o çocuğa. fakat konuşması o kadar etkiliyor ki insanı bir anda sevebiliyosun. bende sevmiştim. fakat herkes demişti ki bana yanına hiç yakışmamış iğrenç çocuk diyip duruyolardı ben kimseyi takmiyodum. merak etme herkes senin dusundugun gibi kötü değil
- +1 yıl
karşıma çıkanların hepsi kötüydü. sizin gibi konuşanlar da tipimi görünce onlar gibi oldu
- +1 yıl
Ya allah aşkına yüzünde ne var da böyle konuşanlar hemen kaçtı senden?
- +1 yıl
bok suratım var. ztn lakabım da bok surattır benim
- +1 yıl
Sen kimseyi takma ya cidden insanlar çok kötüleşmiş. üzüldüm şimdi beni de diğer insanlar gibi kötü görmene. ben kimseyi güzel çirkin ayırmıyorum. 🙁🙁
- +1 yıl
bnde fikrin değişir
- +1 yıl
fikrim değişmez
- +1 yıl
değişir
- +1 yıl
değişmiyceğini adım gibi biliyorum...
- +1 yıl
konuşması kolay
- +1 yıl
yahu ne varmış tipinde keşke bir görsem de fikrimin değişmediğini anlayıp da kapak olsan 😂😂
- +1 yıl
küfür ettiğinde tipime seni ifşa ederim siteye görürsün
- +1 yıl
ben küfür etmiyorum bu arada 😂
- +1 yıl
fikrim değişmez eminim
- +1 yıl
valla resmine baktığımda ne kadar egoist ve alaycı olduğunu anladım hemen kusura bakma senin gibilere kendimi göstermem
- +1 yıl
Ya ne düşünürsen düşün be insanın dışı ile içini karıştırıyorsun şu an benim tipim egoist ve alaycı olduğumu mu gösteriyo?
- +1 yıl
egoist de değilim alaycı da değilim ne düşünürsen düşün
- +1 yıl
siz nası benim tipime bakıp tecavüzcü kelimesini yakıştırıyosunuz bende size bunları yakıştırıyorum
- +1 yıl
ben o kelimeleri kimseye yakistirmiyorum
- +1 yıl
tamam sen benim hala kötü biri olduğumu düşün
- +1 yıl
düşünürüm. insanın dış görünüşü karakterini yansıtır. bunu siz söylüyosunuz
- +1 yıl
Sen tüm kızları aynı san canım
- +1 yıl
valla sanmıyorum öylesiniz ztn nası siz bir picten kazık yiyip hepimizin aynı olduğunu söylüyosuuz bende sizin aynı olduğunuzu söylüyorum
- +1 yıl
doğru diyosun bir picten kazık yediğimiz zaman her erkeğe aynısınız zaten diyoruz ama o sinirden oluyo. ikimiz de biliyoruz ki her insan farklıdır
- +1 yıl
Ama ben hepinizi aynı görüyorum
+1 yılMaalesef insanlarımız böyle cidden çok kötü insanı kırmktan incitmekten başka bir işe yaramıyor insanı en çok üzen şeyse karşındakinin seni kırdığını bildiği halde bundan zevk alması sanırım insanlarımız insan olmaktan çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılKendine güveni olmayanlar başkalarını ezerek ön plana çıkmaya çalışır. (aşağılık kompleksi) Ama sen kendini sevip saygı duymazsan başkasından da bunu bekleyemezsin. Ya da sadece hoşlanmamıştır?
019 Yorumla- +1 yıl
hiç kimse benden hoşlanmıyosa bu işte bir bit yeniği var demektir. hatta bit yeniği yok hoşlanmamakta haklılar bu bok suratın nesinden hoşlanıcaklar?
- +1 yıl
Sen kendinde bile güzel bir yan bulmazken başkaları nasıl bulacak?
- +1 yıl
fiziğim güzel sadece başka bir yanım yok güzel olan ama ne fayda boy kısa olunca fizik mükemmel olmuş neye yarar?
- +1 yıl
Karakterin? aklın? fikrin? Aslında siz erkeler daha şekilcisiniz. Sen manken gibi olsan; 90-60-90 , yok renkli gözlü sarışın, ince belli, geniş kalçalı daha sayayım mı neler neler beklersiniz. Aklı ve kalbi için seven erkek de kalmadı, her şey beden oldu. Ne yapalım bedene tapıldığı bir çağdayız. Ama emin olun bu biz kızları daha çok vuruyor ve bizim üzerimizdeki beklentiler yığını sizden çok daha fazla. Uzun boy ve eli yüzü düzgünlükle yırtamıyoruz.
- +1 yıl
benim hiç öyle beklentim olmadı benim tek ktriterim bedensel olarak boyuna göre ideal kiloda olması öyle çok fit bir vücut geniş kaçla büyük göğüs fena güzellik istediğim olmadı ama siz uzun boy ve tipten başka hiç bişeye öenm verdiğiniz yok bunu kabullenin artık yoksa neden sürekli aldatılasınız kullanılasınız ya da evlendiğiniz de hemen boşanasınız hee? işte bu sizin mükemmelliyetçiliğinizden kaynaklı. yakışıklı uzun erkekler potansiyel eş adayları ya size göre. alın size eş o zaman ne kadar dayanabilceksiniz bakalım
- +1 yıl
Katılmıyorum. Benim için yakışıklı ve uzun boylu olası öncelikli değil. Öncelikle güzel ahlaklı, akıllı , kültürlü olsun. Kızları da kategorize etmekten VAZ GEÇİN ARTIK. BIKTIK.
- +1 yıl
dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez bütün kızlar uzun erkeklere köpek olmuş
- +1 yıl
Boyun kaç senin?
- +1 yıl
1.65
- +1 yıl
Benden uzunsun en azından :D
- +1 yıl
banane. uzun olsam nolur ki sen uzun erkek sevdalısı olduktan sonra
- +1 yıl
Türk kızları da çok uzun değil ki. Kap 1.55 lik bir hatun tak koluna gez ne diyeyim.
- +1 yıl
1.50 olan kız bana kısasın en az 1.80 diyerek reddetti 1.55'lik kız mı beni kabul edicek?
- +1 yıl
Aman ben de bilmiyorum valla zor işler. Kolaylık versin Allah.
- +1 yıl
uzun erkek için zor değil ama istediğini kapar bütün kızlar peşinde sonuçta. herkes uzun erkeklere köepk olduğundan kolay onlar için herşey
- +1 yıl
Çok kıskanıyorsun galiba, gören de bir şey var sanacak. Keşke erkekler de topuklu ayakkabı giyebilse madem de boyu takıntı yapmasalar bu kadar.
- +1 yıl
ne kadar alaycı ve aşağılayıcı bir yorum bu ya. sen uzun erkekleri kısa erkeklerden daha üstün mü görüyosun? boyları uzun olmasından başka ne getirisi var acaba?
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama ben uzun boyla ilgili bir şey demedim. Uzun boylu erkek şöyle böyle diye ayılıp bayılan sizsiniz. Aksini de kabul etmiyorsunuz.
- +1 yıl
demin onları kıskandığımı söyledin ben mi söyledim? bu bile onları bizden üstün göstermenizdir
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik insanların sana öncelik tanımasını sağlar doğrudur ama karakter o önceliği devam ettirir, bir insanı çirkin diye üzmek hiç yakışan bir davranış değil
020 Yorumla- +1 yıl
çirkinin karakteri merak edilmiyo maalesef. kendini göstermeden tanıtsa bile çirkin olduğu ortaya çıkınca direk şutlanıyor
- +1 yıl
evet ama kime göre çirkin olduğun da var, birine çirkin gelen başkasına güzel veya normal gelebilir, üstelik çirkinsin diye kimsenin kötü davranmaya hakkı yok
- +1 yıl
kimseye normal veya güzel görünmüyorum sevenimin olmaması da tipsizliğimden
- +1 yıl
bence seni de seven biri çıkar ama seni seveni de sen sevmezsin zaten hep böyle b. k bu işler
- +1 yıl
seviğine inanmadığım kız neden seveyim? beni sevecek olan kız ya eski sevgilisini kıskandırmak için seviyodur ya da kullanmak için
- +1 yıl
iyi de eski sevgilisini niye çirkin biriyle kıskandırsın? Niye kullansınlar demiycem bak o konuda haklısın malesef öyleleri de var;ama ben yine de senin mutlu olabileceğine inanıyorum
- +1 yıl
karakterini tanıyan biri mutlaka sende bir şeyler bulabilir
- +1 yıl
kıskandıran vardı nişanlıydılar halbuki kız eski sevgilisine nispet yapmak için kullanmış
- +1 yıl
Demek ki kıskandırmak için kullanılacak kadar giderin var, öyle düşün
- +1 yıl
beni değil başkasına öyle yapılmış.
- +1 yıl
onu demiyorum kız seni nişanlısını kıskandırmaya uygun görmüş yani
- +1 yıl
sen olayı iyice yanlış anlamışsın. benim köyden tanıdığım bir abim var yaşı 30'larda bu bir tane kız buluyo ve nişanlanıyolar ama kız eski sevgilisini kıskandırmak için abimi kullanmış sonra nişan bozuldu tabi
- +1 yıl
ya sen niye başkasının yaşadığını üzerine alınıyosun ki;çirkinin yaşamaya hakkı yok mu sanki? sen sadece kendi yoluna bak sana kötü davrananlara zaten Allah gerekeni yapar
- +1 yıl
hee yapıyo görüyoruz yine hayat onlara güzel oluyo nedense
- +1 yıl
insanların içlerinde ne yaşadığını bilemezsin sosyal medya sadece sahte insanlarla dolu
- +1 yıl
sizin gibi
- +1 yıl
beni niye katıyorsun töbe yarabbim
- +1 yıl
hepiniz aynısınız da ondan
- +1 yıl
Tamam ben pisliğin teki olayım boş ver.
- +1 yıl
kabul etmene sevindim
+1 yılsorularından anladığım kadariyla OKB hastası olabilirsin.. yahi git kendini sev insanlar sever
027 Yorumla- +1 yıl
okb hastası olduğum doğru. kendimi neden seviyim hem? kısa boylu çirkin biri neden kendini sevsin?
- +1 yıl
bende okb hastasıyım ama kendini beyenmis olmalisin takinti yapma 😄
- +1 yıl
sen kısa boylu bir erkeği beğenir misin?
- +1 yıl
yakisikliysa evet
- +1 yıl
değilse?
- +1 yıl
bak sen bile yakışıklıysa evet dedin. e şimdi ben kendimi nası beğeneyim? bok suratlı olduğum ortada iken?
- +1 yıl
Kime göre neye göre yakışıklı değilsin ki güzellik yakışıklılık Bunlar çok göreceli şeyler yani benim bir kişi tanımlayamıyor
- +1 yıl
@Rozaliza takıntı hastalığı birçok çeşiti var psikolojik birsey
- +1 yıl
göreceli diyip yakışıklı olmayana pas vermiyosan şu an çelişki yapıyosun demektir
- +1 yıl
benim yüzüme bakan bok suratlı olduğumu bu tiple hiç biyere varamicağımı her günümü yalnız geçireceğimi kimsenin beni sevmiceğini hep kaybedeceğimi söylüyor
- +1 yıl
Onu söyleyen insanları kendi suyunda g***** saklayacaksın
- +1 yıl
öyle diyon da sen bile bana bakınca tipsiz olduğumu anlicaksın içinden ıyy bu ne bokumsu bir tip diceksin ve yokmuşum gibi davranıcaksın ya da engelliceksin
- +1 yıl
Bak bizim sorunumuz ne biliyor musun Tam olarak da bu takmak düşünmek fazla düşünmek Ya banane kiminle düşündüğünden Ben kendimi seviyorum Bana çok tipsiz diyen oldu umrumda değil takmayacağım ya taka taka hasta olduk farkında mısın
- +1 yıl
o zaman yakışıklı olsun diye bir kriterin olmicak anladın mı?
- +1 yıl
Ya herkesin kriteri vardır mesela sen ahlaksız insan la olmazsın Ben ahlaksız insan la olurum tipe bakarım
- +1 yıl
inançsızsın o zaman sen ztn mavi saçından belli öyle olduğun tarzın onu çağrıştırıyor. bir kere sen çok güzel değilsin ki tipe bakmak ne haddine senin? sen önce kendi tipine bak
- +1 yıl
Oha sen benden daha çok takıntılısın Ayrıca profildeki ben değilim keşke olsam çünkü bayağı güzel
- +1 yıl
o zaman tipe bakma gibi bir lüksün yok senin davul bile dengi dengine
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim tipe bakma lüksüm var Çünkü gerçekten de güzel kızım ama kendini özgüvensiz olma bir tek biz o o k b hastaları senin gibi böyle konuşunca kendimizi küçük düşürüyoruz ne yazık ki
- +1 yıl
Ne Karşıdaki kişi bize gülüyor dalga geçiyor
- +1 yıl
ya ben bok suratlıyım diyorum sen hala özgüvensiz olma diyosun ya. ulan bu bok suratın nesine özgüven gelir kafan mı iyi?
- +1 yıl
bak takıntı yapmak hastalıkla alakalı ama düzgün konuşmak ahlakla
- +1 yıl
başlatma ahlakına ya. çirkin erkekleri ezip aşağılayıp bana burda ahlak bekçiliği yapma
- +1 yıl
kim eziklediyse git ona öt koçum
- +1 yıl
snde ezikliyosun inkar etme bana tip önemli dedin demin
+1 yılTanıştığın yaş grubu kesinlikle küçük kesimdir.. Arkadaş, dost, ve yahut bir erkek arkadaş olabilmek için dış görünüş şahsımca önemli değildir. Ayrıca herkesle konuşmak , konuşmaya çalışmak şahsımca çok saçma.
01 Yorumla- +1 yıl
sanalda depil gerçek hayatta da böyle kimsenin peşinde de değilim
+1 yılCirkin ya da zengin olmasi onemli degil sevmek onemli
01 Yorumla- +1 yıl
sevmeyen birini hakaret eden birini neden seviim?
Aile & Toplum konusunda 341 cevap paylaştı. Üzülme yıllarca bende yaşadım kilolu olduğum için takma kendini sev herkesin bir kusuru vardir
03 Yorumla- +1 yıl
kilo vermek senin elinde kararını ver azmet fit bir vücuda kavuşursun bende kavuştum
- +1 yıl
bak ne güzel veriyosun işte
+1 yılDüzgün bir iletişim için ille tipimizin mükemmel olması lazım değil
066 Yorumla- +1 yıl
o zaman neden tipsiz erkeklere karşı bir kabalaşma bir ön yargı var? ben hergün yaşıyorum bunu
- +1 yıl
Tipsiz hoş bir kelime değil, güzellik görecelidir
- +1 yıl
herkes gerçek kimliğini saklamakta usta olmuş resmen tebrikler
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun
- +1 yıl
ben herkesi tanıdım bu sitede ve hepsi aynı çıktı seninde onlar gibi olduğundan hiç şüphem yok
- +1 yıl
Bu durumda sende ön yargılı oluyorsun
- +1 yıl
bana ön yargılı olanlara bende ön yargılı olurum herşey karşılıklı. siz tipini beğenmediğiniz adamın karakterini merak etmiyosunuz üstüne bide yargılıyosunuz bu ön yargı değil mi şimdi?
- +1 yıl
O da önyargı sende haklısın
- +1 yıl
o zaman burda yalan yanlış şeyler söyleyip kendinizi melek göstermeyin
- +1 yıl
Öyle bir şey yapmıyorum zaten. Güzellik görecelidir
- +1 yıl
hala göreceli diyo ya. he haklısın sen hee göreceli he heee
- +1 yıl
Güven biraz kendine, bu kadar karamsarlık iyi değil
- +1 yıl
bok suratlı birinin kendine güvenmesi kadar saçma ve gülünç bir durum olamaz. siz çirkin gördüğünüz her erkeğe bu tipe bu özgüven nerden geliyo diye aşağılayıp bana burda özgüvenden bahsedemezsin
- +1 yıl
Genele konuşuyosun sürekli, insanlara bu kadar takılma. Kim ne derse desin sen kendini beğen gerisi boş
- +1 yıl
tipime bakta öyle konuş sence kendimi beğenmeli miyim? hayır tabi ki
- +1 yıl
Beğenmelisin
- +1 yıl
profilime fotoğrafımı koysam özelden ana bacı küfredersiniz burda kendini beğen diyosunuz ya
- +1 yıl
Saçmalıyorsun
- +1 yıl
ya görmeden konuşma ya rica ediyorum
- +1 yıl
Sen öyle bir inanmışsın ki tipsiz olduğuna kim ne dese aynı şeyleri söyleyeceksin
- +1 yıl
samimi olmadığınızdan olabilir mi acaba?
- +1 yıl
Genel konuşmayı seviyorsun
- +1 yıl
en büyük zevkimdir. sizin bir picten kazık yiyip bütün erkekleri suçlamanız gibi
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar kimseyle çıkmadım, genellemelerden de nefret ederim.
- +1 yıl
yakışıklı kazığı yememişsin anlaşılan merak etme yediğinde genellemenin kıralını yapcaksın
- +1 yıl
Öyle bir kazık yememek dileğiyle..
Umarım kısa sürede özgüvenin yerine gelir - +1 yıl
siz çirkin erkekleri ezdikçe özgüven mözgüven gelmez
- +1 yıl
Kimseyi ezmiyorum ben
- +1 yıl
görmedin ezmezsin tabi
- +1 yıl
Abartıyorsun
- +1 yıl
abartmıyorum sizin iğrenç kişiliğiinizi ifşa ediyorum
- +1 yıl
Ne diyorsam oyum ben ifşa edilecek bir şeyim yok
- +1 yıl
siz böyle çift kişilikli olmaya devam edin gerçek yüzünüz elbet ortaya çıkacak
- +1 yıl
Gece kafa yapıyor sende galiba
- +1 yıl
sizin de kafa bir yakışıklı erkeklere çalışıyo
- +1 yıl
İnsan seninle tartışınce kendisini haksız hissediyor en sonunda, tamam sen haklısın sonuna kadar. Ne diyorsan doğru
- +1 yıl
iyi kabul ettin nihayet
- +1 yıl
Bununla mutlu olacagını bilseydim baştan kabul ederdim
- +1 yıl
gerçek yüzün buysa kabul etmen şart tabi
- +1 yıl
Sana göre herkes aynı, kendimi açıklamaya çabalamaya gerek yok
- +1 yıl
size göre de bütün erkekler aynı değil mi? yakışıklı piclerden kazık yiyince burda bütün erkekler aynısınız diye bebek gibi ağlayan biz değiliz
- +1 yıl
Bahsettiğin kişilerden değilim
- +1 yıl
peki kısa erkekler sana göre itici midir güçsüz müdür?
- +1 yıl
Hayır, Naim Süleymanoğlu gibi bir örnek var bir kere
- +1 yıl
o yeterince itici ztn kızlar tarafından da pek çekici bulunmaz
- +1 yıl
Adamda guç var
- +1 yıl
olsa nolur görüntü kötü olduktan sonra
- +1 yıl
Bana sempatik geliyor o adam
- +1 yıl
hayret
- +1 yıl
Sende karamsar olma artık, insanlara kafayı takma bu kar. Kimse mükemmel değil
- +1 yıl
yakışıklı uzun erkekler mükemmel ama sizin tam hayalinizdeki potansiyel eşler
- +1 yıl
Kimse mükemmel değil
- +1 yıl
onlar mükemmel
- +1 yıl
Saçmalama ya
- +1 yıl
hiçte saçma değil mükemmeller. Allah onları severek yaratmış bizleri sıçarak yaratmış
- +1 yıl
Aptal aptal konuşma ya, yapman gerek tek şey insanların dediklerine bu kadar aldırmamak
- +1 yıl
herkes arkamdan konuşup adımı çıkarıyosa buna bir dur demem lazım
- +1 yıl
Arkandan konuşup adını çıkaran kimse onlara kusbu kinini nefretini
- +1 yıl
Herkesi aynı kefeye koyup yargılama
- +1 yıl
hepiniz aynısınız hepiniz siz insan olamazsınız
- +1 yıl
Yardımcı olmaya çalıştım sürekli genellemeler yaptın, benim yapabilecek başka bir şeyim kalmadı
- +1 yıl
yardımcı olmaya çalışıp gerçek hayatta benim gibi insanları ezip aşağılıyosun burda melek kesilme bana
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun bile
- +1 yıl
tanımak istemiyorum. ön yargılı olmak büyük zevk benim için ki bu zevki bana siz verdiniz. neden? çünkü aynısını sizde bana yaptınız
- +1 yıl
Diyecek başka bir şeyim kalmadı, hayatında başarılar dilerim
- +1 yıl
güle güle
görünüş önemli tabi :D
03 Yorumla- +1 yıl
he çirkin erkeklere kötü davranma mı lazım o zaman? insanca konuşmak varken hayvan gibi tavır sergilemek mi gerekiyo? görünüş önemli diyon da sen çok mu güzelsin? kanıtla o zaman
- +1 yıl
oturuş kalkış zarif ve kibarlık mı? bayıldığınız aşık olduğunuz piclerin kaçı bunları yerine getiriyo? tipine boyuna aşık oluyosunuz inkar etmeyin işte. çirkin bir erkeğin karakteri mükemmel olsa bile adamı tınmıyosunuz
+1 yılYa sen ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
he işim gücüm yok dalga geçiyom hayret bişi ya
+1 yılKimse kimseye kotu davranamaz
06 Yorumla- +1 yıl
bana yaptıkları ne o zaman? şaka mı? kalp kırarak şaka olmaz
- +1 yıl
Salak insanlari niye takiyorsun kanka. It kopek de gec. Tipin yuzunden laf edecek kadar dutulermi. Zekalari tipi elestirmeyemi yetiyormus?
- +1 yıl
valla ya bıktım mk yeter be
- +1 yıl
Iste tek hatan bu takmak
- +1 yıl
takılmicak gibi değil ama. insanın bir tane bile seveni olmaz mı ya?
- +1 yıl
Benimde yok var gibi gorunen cok ama yok
lann ben varimm sen bakma o zihniyetsizleree knk
110 Yorumla- +1 yıl
sen istinasın canım
- +1 yıl
istisna*
- +1 yıl
sarılalım
- +1 yıl
sen beni işletmiyosun dimi?
- +1 yıl
başkaları öyle demiyo ama
- +1 yıl
ne diceksin bu durumda?
+1 yılSen istediğini bulmuşsun başkalarına gerek var mı
0137 Yorumla- +1 yıl
soruma cevap vericek misin
- +1 yıl
yazdıklarım birini rahatsız etmiş galiba yeni sevgilindir
- +1 yıl
sana en çok kıyamam diyenler kıyacak
- +1 yıl
arkadaşız diyenler de sen ona karşı bişeyler hissettiğin de gidicek
- +1 yıl
şimdi de başkaları oldum
- +1 yıl
ben senin üzülmeni istemiyorum herşeyi senin için yapıyorum
- +1 yıl
sen önce kendini sevdiğine bırak kaçma saklanma o zaman herşey değişir
- +1 yıl
ne değişicek daha çok mu üzülücem
- +1 yıl
daha çok mutsuz olmak için mi saklanmıyım
- +1 yıl
sen daha sevdiğine güvenmiyon ilgi alaka bekliyon bu ne yaman çelişki ya? sen herşeyi üzülmeye bağlarsan gün gelir sevdiğin senden bıkar. fazla naz aşık usandırır
- +1 yıl
mutlu olmak istiyosan peşimi bırak mutlu ol
- +1 yıl
aşık olan yok ki usansın umrunda değilim yeterince bıkmış daha ne kadar bıkabilir
- +1 yıl
mutlu olabilsem bırakırdım zaten
- +1 yıl
senin suçun
- +1 yıl
seni sevmeyi ben mi istedim
- +1 yıl
yok babam istedi. sevmeseydin kardeşim o zaman benden kaçan saklanan bir aşığı haketmiyorum
- +1 yıl
seviceğim insanı seçebilseydim asla seni seçmezdim sen hiç birşey haketmiyosun senin gibi ikiyüzlü insanlar hiçbirşey haketmiyo
- +1 yıl
seçmezdin tabi bok suratlı tıfıl biri niye sevilsin? öyleleri ne hakeder anca nefreti hakeder. sizin gib dış görünüşe tapanları ben yabancı kızlarda görmedim
- +1 yıl
senin suratın değil karakterin bok
- +1 yıl
sanki snn karakterin çok miste konuşturtma beni burda ya. senin ne mal olduğunu burda millete anlatsam herkes fake olduğunu düşünür
- +1 yıl
ben senin nasıl biri olduğunu malesef öğrendim 1 senede senin nasıl biri olduğunu çok iyi anladım kötü biri değilsin ama Allah beni çirkin yaratmaktan daha kötü birşey yapmış sana en nefret ettiğim özelliği vermiş sonra benide sana aşık etmiş yazık ya yazık bana yazık değilse gelecekteki sevgiline yazık
- +1 yıl
kaçmayan saklanmayan eşine sadık seven bir sevgilim olsun baş tacı yaparım be
- +1 yıl
sen şimdi yanlış anlarsın en nefret ettiğim şey tipin ya da boyun değil çapkın olman
- +1 yıl
tamam sen saklanmayan sevgiliyi burda nasılım sorularında erkeklere heryerini göstermeye meraklı cinsellik düskünü hem seninle konuşup sevgilinim arkadaşınım diyip başkalarıyla sanal seks yapanlardan bul bakalım istediğin gibi birini bulabilecekmsin
- +1 yıl
ne çapkınlığı lan? hayatım boyunca hiç sevgilim olmamış bir tane bile sevenim yok sen çapkınsın diyon salakk mısın nesin ya
- +1 yıl
kıza çirkinliğe değilde fiziğe önem verdiğini mi söyledin bak fiziğinin güzelliği göstermeye çalışıyo git de ki ona sana aşığım seni seviyorum gel o sarılmayı gercekleştirelim de
- +1 yıl
kafayı yemişsin kızım sen. bana sahip olmak istiyosan çık gel daha ne duruyon
- +1 yıl
sonunda üzüleceğin şeyler yapıyosun
- +1 yıl
evet kafayı yedim
- +1 yıl
herkese bu şansı vermen kafayı yedirtti bana
- +1 yıl
ben üzülmem bana sahip olmak isteyen varsa gelsin ama gerçekten sevecek bir kız bana sahip olabilir
- +1 yıl
eski sevgilisi olan kişiler senide ilerde eskitir hayatı boyunca sadece birini sevememiş kişi ilerde senide bırakır
- +1 yıl
herkese inanıyosun burdaki yalancıların hepsine inanıyosun bana inanmıyosun
- +1 yıl
o zaman bunu yapacak potansiyel sende de var
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
öyle şeyler yazıyon ki demek ki sende de var o kişilik yani hiç aklıma gelmeyen şeyler söylüyosun şaşırtıyosun yani beni
- +1 yıl
o kişilik bende yok daha önce aklına hiç gelmemişse gerçekleri göremiyosun demektir bu sen sadece benim fake olduğumu düsünürsün her zaman benim hakkımda kötü şeyler düşünürsün asıl kötülüğü onlar yapıcak sana
- +1 yıl
kızım sana kaç kere fırsat verdim ama değerlendirmedin ben napiyim yani? sürekli üzülcem üzülcem dedin kusura bakma ben böyle bir kızla beraber olamam sürekli sanaldan ilişki yürütemem ben dokunacağım bir ten olmalı ki aşk olsun bunun adı
- +1 yıl
kendim için mi üzülceğimi sanıyosun sen nasıl sevgili gördüğünde sevgilin olmadığın için üzülüyosan ben benim gibi çirkin bir sevgilin olduğu için üzülücem o erkeklerin yaşadıklarını sana yaşatamadığım için üzülücem kendime acaba yanında benim gibi birini bulundurmaktan utanıyomu sorusunu sorduğumda üzülücem
- +1 yıl
senin yapabileceğin bişey yok ben senin kötülüğünü istemem zaten ama alışamıyorum bu duruma ben sensizliğe alışamıyorum
- +1 yıl
gerizekalııya bak ya harbi malsın kızım sen. ulan 1.75 boyundasın fit bir vücudun var asıl o soruları benim sormam lazım iken sen soruyosun. güzelliğe önem vermiyorum diyorum sana ya VER-Mİ-YOOO-RUUUMMM!!!
- +1 yıl
o 1.75 boy benim için hayatım boyunca utanç verici şey olmuşken sen boyun uzun o yeter diyosun ben sana seni kısa olduğun için seviyorum başka hiçbiseyin önemi yok desem sen ne kadar inanırsın buna sen güzelliğe önem vermiyosun ama diğer insanlar vericek arkandan bu çirkini mi bulmuş başka kız mı kalmamış diye konuşacaklar
- +1 yıl
sen böyle düşünürsen sevdiğine hiç bir zaman kavuşamazsın. onlar kim lan? gözlerinin önünde seni french kiss olarak öyle bir öperim ki o zaman görürler ne kadar sevdiğimi seni. o picler kim oluyo lan? onlar anca gitsin dekolteli kızlara laf atsınlar mk
- +1 yıl
öpmek sevgi göstergesiyse neden sevmediğin insanları öpüyosun
- +1 yıl
sana olan inancım öldü benim kalbim ölü ruhum ölü artık
- +1 yıl
artık tek yapmam gereken insanların öldüğümü anlayacağı şekilde ölene kadar kimsenin mutluluğunu engellemeden ölmeyi beklemek
- +1 yıl
Allah rahmet eğlesin ne diyim ki yani? sana o kadar fırsat vermeme rağmen ittin ellerinle ben artık yoruldum
- +1 yıl
sen o fırsatı veriyosun gel diyosun ama önüm o kadar aşamayacağım engelle dolu ki gelemiyorum
- +1 yıl
sadece başkalarının sana gelişini izleyebilyorum
- +1 yıl
ben hiçbişey yapamıyorum
- +1 yıl
sen bilirsin burcu benim yapabileceğim bişi yok sana o kadar açık kapı bıraktım o engelleri sen koydun kendiliğinden oluşmadı
- +1 yıl
o engelleri insanların düşünceleri ön yargıları koyuyo ben değil
- +1 yıl
o insanların mk
- +1 yıl
beni hayatından tamamen çıkarmak zorundamıydın
- +1 yıl
öyle gerekiyor. böyle bir kızın hayatımda olmasını istemiyorum. fırsatları eliyle iten açtığım kapıları kapatan engeller koyan bir kız benim hayatımda yer edinemez
- +1 yıl
sen o kız için sıradan biri değilsen edinmeli
- +1 yıl
yok yaa? niyeymiş? hayatta edinemez
- +1 yıl
çünkü buna ihtiyacım var
- +1 yıl
ihtiyaç duymaya devam et o zaman karşındaki eşya değil insan
- +1 yıl
sen bana ne zaman insanmışım gibi davrandın
- +1 yıl
eşya olduğunu düşünseydim aşık olmazdım
- +1 yıl
insan gibi davranılacak bir yanın yok ki snn. bugüne kadar kendini saklamayıp sevdiğine teslim etseydin o zaman nefret değil sevgi beslicektim sana
- +1 yıl
sevmiyeceğine yemin eden biri nasıl bana sevgi besleyebilir sevilcek tipim olsa biraz olsun inanıcam ama o da yok
- +1 yıl
seninle sadece sanaldan konuşmaya devam etmek bana çok zarar veriyo ama sensiz yapamıyorum
- +1 yıl
9 gün beklemişken bugün sana yazmamalıydım ama dayanamıyorum
- +1 yıl
sen böyle düşünmeye devam et
- +1 yıl
ben seni tanımadan önce çok mutluydum
- +1 yıl
iyi unut o zaman daha çok mutlu ol
- +1 yıl
unutabilsem neden acı çekmeyi tercih ediyim
- +1 yıl
mesaj atsana
- +1 yıl
unutmaya çalış zorla kendini
- +1 yıl
mesaj at
- +1 yıl
unutmak istiyorum diyo mesaj at diyo ya
- +1 yıl
zorluyorum olmuyo
- +1 yıl
unut kızım beni neden mesaj atiyim sana ya
- +1 yıl
herkesin görmesini istemiyorum yazdıklarımı
- +1 yıl
beni ilgilendirmez mesaj falan atamam
- +1 yıl
hatırlatırım bir zamanlar mesaj atmaya layık gördüklerinin umrunda bile olmadın ama bana bir mesajı çok görüyosun
- +1 yıl
yeni sevgilin mi kızıyor yoksa
- +1 yıl
ya bir defol git uğraşamicam senle
- +1 yıl
volkan
- +1 yıl
bana mesaj at
- +1 yıl
defol git dedim sana bak engellicem gene he yetti lan artık
- +1 yıl
tamam gidiyorum sana güzel sevgilinle mutluluklar
- +1 yıl
lan ne sevgilisi sevgili mevgili yok olamaz da
- +1 yıl
olur olur ben bilmiyomuyum senin kızlarla arkadaş olmayacağını kızda onunla sadece arkadaş olmak için konuştuğunu sanıyo yazık sen istisnasın canım hayatında bana sadece lan dedin ona canım sarılın siz arkadaşça sarılmayı beceremezsiniz ama sarılın kızın amacıda zaten bacaklarını göstermek git bacaklarınada dokun sen çok seversin uzak mı yakın mı sana antalyadaysa iyi daha sık görüşürsünüz başka yerdeysede sen yanına gidersin artık
- +1 yıl
komiksin burcu komiksin. o zaman ondan önce davransaydın da sen kapsaydın beni
- +1 yıl
seni sonsuza dek kaptığımda konuşucaz bunları bekle sen
- +1 yıl
kaptı yani yanlış mı anladım
- +1 yıl
ayrıca komik olan ne doğruları yazıyorum beb
- +1 yıl
şu an knk'yız bilmiyorum gerçekten öyle miyiz ama önce davran kap beni
- +1 yıl
gerçekten öylemiyiz derken
- +1 yıl
sevgili gibisiniz yani
- +1 yıl
beni işletmiyosa knk'yız diyorum
- +1 yıl
nerdeymiş ona göre ben size geleceğinizi söyliyim
- +1 yıl
ne bilim ben nerde
- +1 yıl
hangi şehirde olduğunu bilmiyomusun
- +1 yıl
hayır bilmiyorum gerekte görmüyorum
- +1 yıl
nasıl buluşucaksınız
- +1 yıl
buluşmadan sevgili olamazsınız
- +1 yıl
belki antalyadadır bu da senin hayallerini gerçekleştirme fırsatın
- +1 yıl
ya oooff amma senaryo yazdın ya. git senarist ol sen
- +1 yıl
senin sayende hiçbişey olamicam hayatıma bir olumsuz etkinde bu
- +1 yıl
herkes ygs lys konularını öğrenmeye çalışıyo ben seni
- +1 yıl
ben 8. sınıftada böyleydim onun adıda volkandı tesadüfe bak
- +1 yıl
kız senin için 1 saatte 4 kez değiştirdi fotiğrafını yazık açıl şuna artık
- +1 yıl
benle ne alakası var? kızın belki sevgilisi vardır
- +1 yıl
kızla sevgili olmak istiyosun ama hiçbişey sormuyosun ilginç
- +1 yıl
sen sevgilisi olan kızlarla konuşmazdın bu daha tuhaf
- +1 yıl
kim dedi sevgili olmak istiyorum diye amma attın he ufak at burcu ufak
- +1 yıl
hiç konuşmadınız mı siz
- +1 yıl
sevgilisi var mı bilmiyorum sorarım varsa keserim muhabbeti ztn
- +1 yıl
ondan önce kap beni diyen benmiydim
- +1 yıl
bak yine değiştirmiş elinde çiçek var seninle evlenmek istediğinin işareti bu
- +1 yıl
yerlerdeyim burcu XD :D
- +1 yıl
hatta yüzünü kapatmış çiçekle bu da gelinin duvağı olur ya sonra damat açar öper bu da öp beni demek oluyo
- +1 yıl
sen kesin kızın adını bile sormamışsındır
- +1 yıl
stalk sonuçlarım o kızın sana uygun olmadığını söylüyor ama yinede sen bilirsin
- +1 yıl
kız istanbuldanmış bu salı sizin için uygun görüşün siz yinede ama siz biraya gelirseniz rahat durmazsınız
- +1 yıl
kızınız olursa adını burcu koyun
- +1 yıl
yeter burcu engelliyorum seni artık
- +1 yıl
ya da koyma kaderi bana benzemesin
- +1 yıl
engelleme ya
- +1 yıl
lütfen
- +1 yıl
kes sesini o zaman
- +1 yıl
tamam yazmicam kiminle konuşuyosun
- +1 yıl
hiç kimseyle. yat uyu artık
- +1 yıl
tamam yatıcam sen neden uyumuyosun
- +1 yıl
@nurroon gel de şu kıza gerçeği anlat
- +1 yıl
gerçekler neymiş
- +1 yıl
sayende aramız bozuldu senin yüzünden engelledi gitti
- +1 yıl
sen ne pislik ne şerefsizz ne şirret bir kızsın ya?
- +1 yıl
neden ben naptım
- +1 yıl
salakk salakk yazdın yok evlenmek için yok öpmek için yok bilmem ne buluşursanız şunları yaparsınız
- +1 yıl
sıçtın içine mk ya yeter senden çektiğim defol git ya
- +1 yıl
özür dilerim
- +1 yıl
sktr git defol ya engelliyorum Allah belanıı versin
+1 yılgel abim ol takılalim
00 Yorumla
+1 yılGüzeli oynatırlar
Çirkini söyletirler00 Yorumla
+1 yılçirkin diye bişey yok bana göre
01 Yorumla- +1 yıl