Sonuçta yapıyorsun güzel kardeşim.
makyajlı halimle makyajsız halim arasında bir fark yok..

Makyajı keşke bize yapsalar, bizden çok birbirlerine gösteriş için yaparlar. Birçok kadının dediği şey de şu: Kendimi seviyorum, kimseye gösteriş için yapmıyorum. Siz de haklısınız!
Ama makyaj isteyen erkekte suç :)
Tüm kadınlar için söylemedim, yukarıdaki yorumları. Söylediklerime zaten gülerek ya da aptal diyerek mırın kırın edenlere dedim :)
Kendi kocalarına yapmalarında bir sıkıntı yok. Ama gel gör ki sokaktaki erkeklere güzel görünmek için hertürlü makyajı yapıyorlar, kendi kocalarına ise kötü görünüyorlar. İşte bunlardan hayır gelmez.
İnsanın kendini iyi hissetmesi diye bir şey var. Sen iki kasa göze ruja kanıyorsan ya da cilt lekesi cikri, sivilcesi var diye sevdiğinden soguyorsan asıl insan kandıran sensin.
Senin inancına göre böyle başkasının nasıl inandığını nereden bilebilirsinki? Bir varsayım üzerine konusacaksak eğer Allah sana değiştirdiğinde beğeneceğin hali ile sunmuş olabilir pek tabi her biri yakın ihtimaller. Veya Allah in şekillere takıldığını nereden bilebilirsinki? Çocukların tecavüze uğradığı dünyada ruj sürmenin Allah'ın verdiğine çirkin demek olduğunu yahut çirkin demenin Allah'ın onemseyebilecegi bir şey olduğunu nereden bilebilirsinki? Kaldı ki sana bir sır vereyim herkes çirkin olduğu için yapmaz bazen sadece değişiklik diye yaparsın canın öyle istediği için yaparsın... Suprizzz bu herşey için böyledir. Her biyikliyi deden sanma yani😂
Evlendiğin kişi aslında görseldeki gibi çıksa ne hisserdin?
3.bp.blogspot.com/.../...0319_1000x750_gurkan1.jpg
Öncelikle evlenene kadar bana güvenmeyip gitmemden korktuğu için kendimi suclardim dışarıdan bu. kadar şekilci miyim ben diye. 2. Si demekki bu durum onu rahatsız ediyor diye dusunup bir çözüm düşünürdüm. 3. su 3 tel eksik 5 tel fazla 2 Gr eksik 5 ve fazla diye birinden soguyacaksam onla evlenmiş olmazdim.
Erkekler görselliğe aşık olduğu için kadınlar makyaj yapar. Kadınlarda duyduklarına aşık oldugu için erkekler yalan söyler.
Yalan mı. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Cevap
4Cevap
Doğal olup da çok güzel olan bayanlar biliyorum cilt makyaja alıştıkça yıpranıyor ve makyaja alışan hem cinslerim artık makyajsız halini çok solgun çirkin görmeye başlıyor
Bunla bizim yaptigimiz makyaji bir tutuyosan sana da bisiy diyemicem
Onun yuzunde asiri makyaj oldugu zaten cok belki
Az var ama? Ben daha yuzume fondoten degdirmemis bir insanken onun yuzune gunde kac kilo gidiyo Allah bilir?
Var
Ben dogal olarak cirrkin oldugumi dusunmuyorum zaten ama makyaji ds seviyorum
Ben cilt makyaji yapmiyorum ki ruj ve rimelin cilde zarari oldugunu dusunmuyotum
Kimi kandırıyoruz biz ya. Zaten her şey apaçık ortada. Fondoten kapatıcı vs bile belli oluyor insanın suratında. Allahın bana verdiği hiçbir şwy güzel olmadı.
Bakmaya kıyılmayan bir yüz güzelliğiniz var bence Derya hanımcım bunun için bile Allah’a binlerce kez şükretmelisiniz
bu konuda söyleyeyim tek bir şey hiç kimse sizin gibi düşünmez ve bu konuda kimse size hesap vermek istemez sorunuzu okudum düşünsenize saygı duyuyorum bu konuda diyeceğim bir şey yok saygılar sunuyorum
Böyle diyorsunuz ama makyajlı kızları begeniyorsunuz hiç itiraz etme
Kendimizi iyi hissediyorsak yaparız. Sizi geren ne? Bence bu hassas bir konu ve tartışmaya kapalı.
Bu kadar abartı yapmıyo ki herkes
Kanka güncel yapacağına buraya yazsana 😂
Iyi bakalim
kanmayın hamama götürün. 😂😂😂
Düpedüz sahtecilik 😋
Ben hiç yapmıyorum 😂 üşeniyorum çünkü
Çok saçma doğal guzelik önemli
Makyajsız halimle makyajlı halim arasında fark yok
Allah makyaj malzemeleri vermiş kullanmayak mı
Doğal güzellik iyidir
Makyaj, kusurları örtüyor.
Makyaj yapmam.