Sevgilimin ailesi çok muahafazakar ben açığım. Bu sebepten bayağı gerginlikler yaşadık ama ayrılmadık. Ebise seçimin nasıl olmalı?

Şu an önümüzde tanışma var. Ben tessettür mağazasından uzun bir elbise aldım. Biraz hareketli her iki tarafada uyum sağlaması açısından ama ailem begenmedi. Hiç seni yansıtmıyo dediler. Bende gayet farkındayım bunun ama napabilirim. Taytla mı çıkıyım kariılarına ben buyum diye. Moralim çok bozuldu. Hiç bişey istediğim gibi olmuyo. Olabileceğin en iyisini oldurmaya çalıştıgımda da kimse begenmiyo bana yakıştırmıyo bu sen değilsin. Kendinden ödün veriyosun değişiyosun diyolar. Ama seviyorum ve ailesi belli elim kolum bağlı nasıl kalkarım bunların altından
Güncellemeler
+1 yıl
Annesiyla daha önce tanışmıştım ama babasını ilk kez görücem. Napıcam yeğenlerim bana sırt çevirdi onunla evlenmek istiyorum diye. Ablalarım zor bela destekliyolar. Ama seviyorum ayrılmayı düşündüğüm an boğazım düğümleniyo. Benim ailemde açık değil. 2 kişi var açık bi ben bi yeğenim geri kalan herkes kapalı. Herkesi ikna etmeye çalışmaktan yoruldum
Sevgilimin ailesi çok muahafazakar ben açığım. Bu sebepten bayağı gerginlikler yaşadık ama ayrılmadık. Ebise seçimin nasıl olmalı?