Ailemle yasamak artik cok zor igrenc bir hal almaya basladi gitmeli miyim?

Evin her isi agirligi benimle kardesimin üzerinde sobası kömürü indir kaldir tasi yemegi bulasigi evin temizligi babamin istekleri camasrlar kurut katla kaldr iki kardesim gibi hayat yasamiyoruz sozde okuyorlarmis hanfendiler artik canıma tak etti beni kardesimi okutmaya paralari yoktu hic olmadi ac kaldik yirtk ayakkabiyla okula gittik ama bunlara gelince istedikleri ardi ardina geliyor bunlara sans guldu herseyleri dört dörtlük oldu halada oyle oluyor annemden para istemeye karsisinda konuşmaya korkardik ama kardeslerim haber vermeden parasni alip yiyorlar ve goruyor birsey demiyor ben dışarıya adim atamazken onlar gulup eglenip geziyorlar kıskançlık degil sadece dusundukce icime oturuyor artik ve ben bu evin yükünü istemiyorum ben 14 yasinda fabrikada calisrken kardesim bi cay bile demleyemiyor adalet degil bu adil degil kafaya koydum konuscam baska bir sehire gidicem bulundugum sehirde is bulamıyorum dislerim cok kötü durumda lokmalarimi cigneyemiyorum en son ne zamn tatli yedim doyasiya hatrlamiyorum disimden dolayi hep bujun eziyetini cektim disimi yaptrmak icin caliscam once yargilamayin dalga gecmeyin butun zorluklari yasayip hc bi sey elde edemedim 28 yasindayim bir birikimim yok kendim icin asla yasamadim hep ailem ailem oldu yeter curudum

Ailemle yasamak artik cok zor igrenc bir hal almaya basladi gitmeli miyim?