Arkadaşlar biz 6 senedir sevgiliyiz okullarımız vardı ikimiz de mühendis olduk atandık ve evlendik 1 aydır evliyiz hâlâ alışamadık birbirimize evde gece olunca istemsiz şey diyorum neyse hayatım ben şimdi eve gideyim falan sonra diyoruz biz evliyiz falan bizim gibi olan oldu mu ya? Gece kalkıyoruz birbirimizi görünce dua ediyoruz şükür ediyoruz öyle uyuyoruz tekrar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha çok taze evlisiniz. Zamanla alışırsınız.
Fakat baktınız bu durum devam ediyor, ozaman tavsiyem gerçektende 1-2 haftalığına aile evlerinize dönün. Asıl ozaman evli olduğunuzu kabulleneceksiniz. Kendinaile evlerinizde kendinizi eskisi gibi rahat hissedemeyeceksiniz. Benim eşim evlendiğimizde abartılı şekilde bu durumu yaşıyordu. Birkaç zaman sonra git, 2 hafta ailende kal dedim, hatta ben kendim önemli bir durum yoksa, bağlantı dahi kurmuyordum. Fazla geçmemiş, birkaç gün içinde kendisini orada misafir gibi hissetmeye başlamış.03 Yorumla
Soran+1 yılYok şu an yavaş yavaş gidiyor zaten o o zaman tek bizde olmamış herkesde olan doğal bi süreç bu
Soran+1 yılEğer baktım ki olmuyor ama sizin dediginizi yapacağım çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Eşin evdeyken bir git de uyuyalım diye düşündüğün de oluyor mu bari? Bu arada evine gitmek için cümle kurduğunda ve eşin sana dik dik baktığında sonra gerçek aklına dank ettiğinde ben sanırım dünyanın çekirdeğine gömülürüm veya gülmeye başlarım, zaten gülersem büyük ihtimalle deli falan sanacak ama imkanı yok tutamam kendimi😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce mutluluklar diliyorum. Uzun süre arkadaşlık sonrası eski alışkanlıkların devam etmesi normaldir. Şu da var bir evde beraber olmak, evli olma düşüncesi alışma sürecinden geçiyor olmanızdan kaynaklı olabilir. En son cümlen gülümsetti darısı başıma detirtti😊 Allah ayırmasın sizi.
10 Yorumla
+1 yılYıllarca evli olduğu halde evliliği benimsemiş, kalbullenememiş, ruhu bekar olan insanlar var, siz henüz bir ay evlisiniz.
6 ayda flört dönemi,7 ay toplamda. Çok normal. Zamanla alışırsınız birbirinize11 Yorumla- +1 yıl
6 sene flört dönemi. Tekrar okuyunca yanlış anladığımı farkettim. Evlilik farklı bir şey, sevgili olma gibi değil. Alışmak zaman alıyor, yeni bir aileye giriyorsun, birlikte zaman geçirin, yakınlaşın. Şu an evli gibi hissetmemeniz çok normal, cinsel olarak birbirinizi ne kadar beslerseniz evliliği de o kadar benimsersiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
70Cevap
+1 yılOnce Tabii ne kadar şanslısınız ki ikiniz de atan mıssınız onu söyleyeyim bence sizin aranızdaki en büyük sorun yakınlaşma sorunu bu öyle hemen Bence halledilecek bir şey değil yani zaman içerisinde halledecek bir şey olayı akışına bıraksanız daha mantıklı olacaktır
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal bir durum yıllardır alışmış olduğunuz düzeni bırakıp yeni bir düzen kurdunuz ve buna alışmak için biraz süre tanıyın.. Anlayışı sevgiyi ve hoş görüyü elden bırakmadığınız sürece cok kısa bir zaman diliminde bunu aşıp alışacaksınız ve sonra başınıza diğer gelecek şey.. Aile bireylerinize kalmaya gittiğinizde ikinci gün kendi evinize gitmek isteyeceksiniz
00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok komik bir soru hatta biz evcilik oynuyoruz ya falan deyin ,😂
Altı yıl sevgili olunca evlik ve sevgili durumu karışmış sizde ,😂00 Yorumla
+1 yılBirlikte yaşarken ilk bir iki gün saate bakıyodum eve gidiyim artık geç oldu diye düşünüyodum sonra alışmıştım ama ona hiç söylemedim şimdi yarın evleniyorum öyle hissedeceğimi düşünmüyorum uyanınca onu görmeye şükretmek çok güzel bir duygu bence
20 Yorumla
+1 yılBirbirinizi görünce şükür ve dua etmeniz çok tatlıymış Rabbim daim etsin, sıkıntı etme her ne kadar sevgililik süreniz uzun da olsa aynı evde yaşamak evli olmakla bir olmaz zamanla alışırsınız. Hep mutlu olun inşaAllah 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılAllah mutlulugunuzu bozmasin herzaman sukretmelisiniz bence😊
Ve soruya gelirsek bence gayet normal sonucta 6yillik iliskiniz varmis aliskanliklariniz vardi ama zamanla idrak edersiniz evli oldugunuzu😂10 Yorumla
+1 yılcok guzel bise bu yani muhendis olmus birde atanmissiniz ikiniz bjr hemde daha ne istiyorsunuz😂 birde birbirinin varligini gorunce sukredecek kadar inanclisiniz ikinizde bu cok guzel bise
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Evli olduğunu unutup eve gitmeye kalkıp sonra gece uyanıp biribirinizi görünce dua etmek...
Bence her ne kullanıyorsanız kullanmayı bırakın, bağımlı falansanız tedaviye başlayın acilen.15 Yorumla- +1 yıl
@Morganaa0 Hiç kimsenin fikri değersiz değildir, seninkiler bile.
Ben de ilk başta yadırgadım sonradan evini de eşini de benimsiyor ama bir ay sürmedi aileden ayrı kalmak vs insanı ilk çok üzüyor hele ki atanıp başka şehire gittiysen
10 YorumlaCok komikmis 😅Şey diyor mu eşin, ee Tamam olur , yine gel
21 Yorumla
Soran+1 yılYok sonra bakıyoruz birbirimize diyoruz ki evlendik ya biz hahahaha
Çok normal bir durum zaman geçtikçe alışma süreciniz geçecektir ve daha rahat davranacaksınız birbirinize karşı onca yıl sevgili kaldıktan sonra yan yana olduğunuz da şükretmeniz gayet normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizin uyuyor olmanız başlı başına bir hata zaten 🙄 1 aylık evli çift uyur mu hiç zabaha kadar zabaha kadar yi beni ricep yi beni misali olmalısınız 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aklıma Teoman şarkısı geldi soruyu görünce.
"İki yabancı birlikte ama yanlız iki yabancı"
Insan yoksa başka türlü sevdiği kişi ile evli olduğunu nasıl unutabilir ki?00 YorumlaKiz anlatma kimseye maşallah de nazar değmesini kendi kendine bile deme dua oku hep mutlu olun Allah bozmasın
10 Yorumla
+1 yılŞaka mısın kızım sen? Evlilik böyle olur mu ya? Biz evlenince böyle olmayız emin ol.😀
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik bence niye evlilik olmasın nasıl olursun ki?
Cicim ayları bunlar da inşallah hep aynı heyecanla kalırsınız
11 Yorumla
Soran+1 yıl6 sene de hiç değişmedik ttabi ama bu evlilik çok farklıdır umarım
+1 yılOlabilir ama pekte normal olmayabir. Sen bir ara pisikoloğu ziyaret etsen iyi olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEve değil bu beyinle öbür tarafa doğru git yallahhhh
29 Yorumla- +1 yıl
@mammammia bana mı taktın sen en son 7 ceddine yağdırırım sinirimi bozma benim :D
- +1 yıl
@mammammia Keşke ağzınla gülsen
- +1 yıl
@mammammia Tamamen 3 harften oluştuğun için sana öyle geliyor herkesi o zannediyorsn :D
- +1 yıl
Kesin sende 50 yasında birinin altına girmişsindir ondan bukadar tribe girdin anlıyorum
- +1 yıl
Tamam beraber gidelim
Ahaha biz de öyleydik evde vakit geçirin bol bol bir sene sonra eşini yanında görmeden uyku bile girmez gözüne 🤓
00 YorumlaBu aslında güzel bir şey. Birbirinize kavuşmuş olmanın tadını yaşıyorsunuz sürekli.
04 Yorumla
Soran+1 yılTam bu aslında bazıları hastalığa kadar yormuş bu dudumu
Soran+1 yıl6 sene birbirimizi bekledik askere gitti geldi şehir olarak aynı şehirlerde bile değildik üniversite zamanları bu günleri görmek bizim en büyük hayallerimizdi
Soran+1 yılAynen öyle teşekkür ediyorum bazı insanlar da olmayan şeyler için saldırırlar onların da o hesap düşüncelerine katılıyorum 💝
+1 yılIlk 1 yil alışmak zordu her sabah parmağımda yuzuk varsa emin oluyordum eski soyadimla kayit olurdum birsey kayıt ettirirken ole iste
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 😂😂😂evlenince ben djdi alışırsınız bence zamanla kuzum
10 YorumlaBakın hanfendi bol bol zaman geçirin ibadet ile Allaha dua edin zaman çözer bence akışına bırakın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal. Evliliğin ilk zamanlarında akşam dışarda olunca sürekli saate bakardım ben bi panik olurdum geç kaldım eve diye 😂 sonra birbirimize bakıp e biz evliyiz derdik 😂
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHemen başka anlayın zaten
- +1 yıl
Yaa çok tatlış 🤭😇😇
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Lütfen
10 Yorumla
+1 yılEvdekiler arayınca geç kaldım korkusu da oluyor mu 😄
10 Yorumla
+1 yılŞizofreni olmuşsunuz geçmiş olsun bir doktora görünmenizi tavsiye ediyorum
61 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım sen dedin ya hemen gidiyoruz şimdi senin demeni bekliyorduk yallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl6 sene sevgililik nedir ya? Bu millet neyin kafasını yaşıyor? Evlenmişler hala daha birbirini tanımıyorlar.
08 Yorumla- +1 yıl
Valla çok doğru dediniz. Çok haklısınız 6 sene sevgililik bence saçma. Sevgili olmak haram ve günah zaten. Ciddi düşünmeyen gönül eğlendiriyor saçma
Soran+1 yılNe kafası mesela? 6 sene biri biri ile sevgili olmamaz mı? 18 yaşında tanıştık o yaşta evlenmedik ha evkensek şey derdin niye evlendin yaşınız daha ufak falan. Sonra okuduk atandık evimizi arabamızı aldık ve evlendik. Birbirimizi tanımıyoruz demedik bizim için koskoca bir hayalken bu durum gerçekleşmesi bizi çok mutlu ediyor. Tanımamak değil doğru nerden bilirsin böyle güzel heyecanları iyi günler.
Soran+1 yılAynen @çicekmelek38 siz zaten sütten çıkmasınız 😄eminim hiç olmamıştır zaten sizin de bakıyorum da sürekli cinsellik barındıran sorulara cevap vermişsiniz profilinizde orası sevap çünkü di mi aynen aynen
Soran+1 yılCiddi düşünmüyoruz ama evlendik hahahahahaj kesinlikle ciddi değil ama bak evlendik ama gönül eğlendirme hahahahahaha allahımmmm
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayatım boşver bu çomarları. Ciddi düşünmeyen gönül eğlendiriyor saçma falan demiş bir de ay olcem. Evlenmissiniz siz gelip burda bunu yazmış xd. Bunların kafasi da boyle isliyor zaten. Hep birbirine zarar verme üzerine. Hep hesap kitap. Benimle evlenmiyor beni skip bırakacak. Erkekleri de boyle aklı ulaşamadığı için hep sekste. Sekse ulasamamanin hıncını da soyle cikariyor. Ben seks yapayim. Seks yaptigim kisiye kotu gözle bakayim. Hemen bırakayım. Kendimi boyle tatmin edeyim. Bunlarin kendi hayatı bok gibi zaten. Bi de milletin yaşantısına laf edip dururlar. Iki kisi mutluysa aralarindaki iliski , ilişkinin resmiyete kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
@Morganaa0 lafın banaysa ben evli değilim öncelikle. 1 aydır evliyiz hala aynı evde birbirimize alışamadık diyen de sensin. Demek istediğim mesele, uzun senelerce flört etmekte değil insanların kısa sürede birbirini tanımalarinda fayda var.
- +1 yıl
@Morganaa0 tamam sen çağdaş modern ol yenilikçi ol. Ben cahilim yobazlığı savunmadığım için
+1 yılNelere alismadiniz ki, binada alisilir elbet.
Daha anne olduğunda neler var alışacağın00 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsınız henüz çok yeni evlisiniz çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bence alışamamaktan değil geriz. kalılıktan sksksks bi insan neden o an hangi anı yaşadığını unutur ki orasının senin kendi evin olduğunu unutacak kadar ne yaşıyorsun kskskskkd
00 YorumlaHsjsj alışırsınız yaa evlilik sonuçta kolay alışılıcak bişi diil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bizde olmadı bu durum. Kızı zaten bizim eve önceden iyice alistirmistim 😈😉
00 Yorumla
+1 yıl1 aylık evliyken eve gideyim demen iginç sizin şu an geceleri yataktan çıkmasanız lazım 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir durum zamanla alışırsınız, mutluluklar dilerim♡
00 Yorumla
+1 yılcicim ayları bitsin birbirinize osurmaya başlarsınız
01 Yorumlashftdydufyy olaya bak djgjfdjg sikildiysan askim yatiyom vs der kalkarsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bende ilerde böyle olurum kesin akşam ezanında eve dönerim
00 YorumlaYaa zamanla düzelir ama siz yinede ikiniz konuşun bu durumu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Ooo müthiş işte heyecan ilk günkü gibi hiç bitmesin o heycan güzel bisey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilletin derdine bak ya. valla boşuna yaşıyorum ben
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok tatlısınız 🤭 Böyle bir deneyimim olmadı, ama ilk zamanlar normaldir sanırım. Umarım bu doğallığı ve heyecanı hiçbir zaman kaybetmezsiniz 🌺
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen daha öyle bir mutluluğa sahip olamadım. Mutlulugunu, şaşkınlığını paylaşınca mutlu oldun mu😊
10 YorumlaAllah belanızı vermiş. Bak görüyor musun ne büyük sorun? Siz de büyü var bence
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte..
ilk günkü heyecanınız hala devam ediyor..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence eşinle birlikte bir ilişki terapistine gitmelisiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevişince de dün geceyi unutalım ikimiz de sarhoştuk diyor musunuz?
00 Yorumla Merak etme 3 -5 aya sorun çözülür sizin yapmanız gereken şey birbirinize yakın olmanız ve artık kendinizi bu evliliğe vermeniz olacak
10 Yorumlaniyeyse çok güldüm buna ya alışırsiniz zamanla daha yeni evlsiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahjaa ay bende gülüyorum alışamıyoruz bir türlü dışarıdan yemek aldım tek kişilik diyor bana niye almadın dedim seni unuttum ben
+1 yılBence çok normal. Tamam 6 senedir birliktesiniz ama yine de aynı evi, aynı yeri paylaşmak çok farklıdır. Kısa zamanda düzelecektir emin olun.
00 Yorumla
+1 yılIlk aylarda olur Öyle ama sonra evim evim güzel evim moduna giriyorsun merak etme yani 😊 tebrik ediyorum bu arada mutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılyakında alışırsın. şükür edip uyumak güzel bayıldım ilişkinize
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/RyK-A_dGbBwAlışırsın anam alışırsın
00 Yorumlaaynı ilde olanlar genelde bu sorunu yaşar bol bol sevişin boşver geçer 😅
00 Yorumla
+1 yılUmarım yatakta da evlenmeden olmaz demiyorsundur 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılhaha. annemeler ile evimiz yakın. ilk zamanlarda çoğu kez eski evime doğru gidecek oluyordum. :)
00 YorumlaEvli olduğunuzu unutursunuz ama sevişmeyi unutmazsiniz 🤣
00 Yorumla
+1 yılAşkınızı meyveşendirin bence :) bi çocuğa ihtiyacınız var benim şahsi görüşüm :)
00 Yorumla
+1 yılTatlı şeyler jdhdjkdd
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha dün akşam annemi arayıp anne çok geciktim biliyorum hemen eve geleceğim demem de 😂😂
Wattpad kitabı gibi bir soru
20 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 aylık evliyiz ama alışamadık, geceleri "eve gideyim" deyip kalkıyorum. Böyle olan var mı, ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım