1 aylık evliyim, eşim sürekli uyuyor. Evde küs gibiyiz, iyiyken birden tartışma çıkıyor, ne yapmalıyım?

3 senelik bir ilişkimiz oldu başta dedim aradığım eş nişanlıyken tartışmalarımız oldu yan yanagelince konuşup halledebiliyorduk. Şimdi öyle değil tüm gün evdeyim çalışmaya başlayacağım 5 gün sonra eşim çalışıyor işi biraz yorucu anlayabiliyorum gelir gelmez işten duşunu alır yemeğe geçeriz yemek yerken dahi sohbet etmiyoruz yemekten sonra da aynı şekilde beni aldattığını düşünmüyorum fakat çok değişti eskisi gibi ilgilenmiyor umursamıyor işten gelip yemeğini yer 1 saat otururuz onda da telefonla uğraşır video izler sigara içer sonrasında uyuyalım mı der uyku moduna girer sabah 6 ya kadar her sabah kahvaltısını hazırlarım işe gönderirim bakımlı da biriyim dikkat ederim kendime o gelecek diye makyaj yapar üzerimi hergün değiştiririm ama ne güzel bir söz ne bir ilgi birlikte hiçbir şey yapamıyoruz haftasonlarında onun ailesi ile birlikte bağa gideriz genelde onlarla sohbet eder konuşur ama benimle yan yana iken çok soğuk ben istiyorum ki birlikte sohbet edelim tv izleyelim hadi yorgun geliyor 3 gün erken uyusun saat 8 de yatıyor ilişki konusuna gelince yakınlaşıyoruz sonrasında gene aynı oluyor ne yapmalıyım 2 saat önce tartıştık sebebi bıktım hayattan herşeyden dedi bende evlilikten mi bıktın dedim saçma saçma konuşma dedi soru sordum sadece ne var bunda dedim saçma sorular soruyorsun konuşma hevesi kalmadı dedi bende konuşma o zaman dedim sana da laf denmiyor dedi içeriye geçtim 10 dakika sonra tatlı yapmıştım koydum tabağa götürdüm yememiş tatlı yemiyormusun dedim yemiyorum dedi normalde yerdi sonra da kalkıp yatmaya gitti ben ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Soru neden silinmiyor
1 aylık evliyim, eşim sürekli uyuyor. Evde küs gibiyiz, iyiyken birden tartışma çıkıyor, ne yapmalıyım?