Arkadaşlar ben nişanlıyım sizden biraz akıl almak biraz da konuştukça rahatlamak istiyorum, nişanlım hiç bişekilde benim ihtiyacımı karşılamıyor evet yapmak zorunda değil ama evlendikten sonra da böyle olur mu bilemiyorum ne istesem param yok ama çalışıyor bi gün olsun kontorümü bile yüklemedi, bende çalışıyorum kendi dükkanımız var ihtiyacım yok çok şükür ama en azından nezaketen de olsa yapamaz mi bi çiçek bile almadı bana ağzı açılınca da param yok ben alamam kusura bakma sizce ne yapmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu konudan muzdaripsen ki olmalısın ileriyi düşünme derim.
Fazlasıyla muzdaribim ne bilim yani en azından çiçek alabilir diye düşünüyorum sırf gönlümü hoş tutmak için, ama seviyorum da işte 🙈
Bunu ona sorman daha mantıklı bence en iyi cevap onunki olacaktır
Daha önce muhabbeti geçti bende şakayla karışık bi şekilde söyledim zaten kalbi kırılmasın diye cevap vermedi sadece güldü
O zaman bir köşede pusu kurup ona suikast düzenleyelim silah zoruyla flan sana hediye aldıralım snfnzhehdhahrjdhhs
Çok heycanlı hadi hemen yapalım jsksjsjsn
Ben şakasına şeetmiştim sen dünden hazırmışsın 😂😂
Böyle olaylar beni hep heycanlandirir 😂
Sen ileridede kocanla anlaşamazsan para ile adam tutup kocanı dövdürürsünde snjzbshhshshshs
Immm süper fikir nzmzmzmxm parayla kocasını dövdürtmeyende ne bilim mdmdm
Söylediğim her cümle adama zarar olarak dönecek galiba allahım affet 😂😂🙏
Ortak günahlarımız var cehennemde buluşalım msms
Reis seninki galiba v. i. p oda olacak sjrjahdhdhehdh 😂😂😂
Cehennemde locadayiz baskaannn en ön saflardan jdjdjsjd
Töbe Töbe 😂😂
Ulan gece gece psikolojimi bozdun yaa 😂😂😂
Beynimle oynuyorsun neden neden?
Ilgi alanım akıl ruh sağlığı sağlam olan psikoloji bozulur zaten bozuk olan psikoloji kendini imha eder 😂😂 gece gece rahatsiz ettim seni de ama sarıyoooo napimm
Belli zaten ilgi alanının ruh sağlığı olduğu sen nişanlınla evlenince dolandırırsın lan adamı smdjshshdhshs
Kanımda vaaarr nfjdnd
gardas valla sana kanım çok ısındı hakkını helal et sen nerelisin ndmdm
Eyw reis baştacısın elhamdulillah ankaralıyım sjrjshahdjshshdhdj
Vay benim gardaşım jzmsmsmms
Galiba sende angaralısın snrnsnsndnjajdhd
Yok ben sivaslıyım jdmsms
Bak yanlış yoldasın
Nedeeen
Bak ülkemizde 2 çeşit insan vardır ankaralılar ve ankarasızlar olarak gel seni ankaralı yapalım reis yazık etme kendine 😂😂😂
Yooogh her ne kadar gardas olsakda topragimi değişmem başkan ndmddm
Evet ben seni kandıramam reis haklısın şeytanın şeytanı kandırdığı nerede görülmüş 😂😂😂😂
Hele şunaaaa bakaleee 😂😂 valla ilk defa beni çok tanımadan bunu anlayan insan çıktı karşıma o kadar mutluyum ki anlatamam dmmdmdm
Aslında seni daha fazla çözdümde söyleyemem şimdi reis 😂😂😂
Allahına söyle yeminle uyyamam zkmsmdm
Bak mesela ailen seni önceden bazı arkadaşlarınla görüşmemen için kısıtlamıştır diye düşünüyorum doğrumu?
Dinime doğru
Ama ailen bütün o herşeyi arkadaşlarına senin yaptırdıklarını bilmedikleri için ailen arkadaşlarını kötü biliyor snrjsjwhdhhshsh
Sen seeenn nerden biliyosun bakım bütün bunlarıı, en kötü çocuk bendim ama melek gibi görünende bendim jdjdmdmd
Ulan bunların hepsini bende yaşadım andnznabdhshs yaptığım bütün kötü şeyleri en yakın arkadaşımın üstüne yıkdığım için ailem arkadaşımı lanet olasıca aşağılık torbacı bir pislik zannediyor sndnsbahdh
Sana soylemistim ortak günahlarımız var diye demekki bende hissetmişimm dkdkkms ama çok iyi değil mi bide ailene kötülüyosun falan hani ksmdmdk
Hiç sorma yaa allah affetsin ne diyelim ama temizlendim ben birazcık 😂😂 zaman hızlı geçiyor. 🤷🏼
Bende bütün dostlarimi bırakıp memleketten taşındım şimdi burda hiç kimsem yok 😊
Nişanlın varya anajsjhshwhshHshd
Ulan nişanlın var daha ne istiyorsun bizde oda yok 😂😂😂
Nişanlım var hem dostum arkadasim herşeyim ama ben böyle kız kıza gece yapacağım kimse yok ne bilim gelip bizde kalcak ben gidcem kalcam dedikodu yapıcaz sabahlara kadar jdjdj nişanlım hödük jdksk
Zamanında aldığın ahlar çıkıyor heralde zjjadjhzhshd
Bak nişanlın hakkında doğru konuş (adamın arkasından biraz atıp tuttuk belki biraz toplayabiliriz ) sndjzhhshhsh
Allah affetsin kdkdkd
Tabi orasını allah bilirde Benim günahlar sana yazılıyor galiba 😂😂😂
Gelsin gardas gelsin başim ustune jdjdmd battı balık yan gider yandik yancağımız kadar jdjdj
Eyvaaah hayırlı işler sen herşeyi göze almışsın reis be sjjdhshdshhshahshsh
Cimiryse yapacak bi şey yok karşına alıp konuşursan belki düzelir
Mesela hiç dışarı çıkmadık yanlız, sürekli yanında arkadaşları oldu sonra saten yasaklar falan tamamen çıkamıyoruz buluşunca sürekli onlara gitmemi istiyor kendi bize gelmiyor
Garip, ilişkini gözden geçir o zaman
Çocuğa para ver sonra da bana kontör al de :)
Onun düşünmesi gerekmezmi sizce 😊
Adam geniş.. duyarı yok bu hususta... Böyle gelmiş böyle gider
Çok saçma ya, mesela doğum günüm oldu bana diyoki ne alayım sana öyle diyince Bende utanırım bisey istemeye gerek yok biseye ihtiyacım yok dedim almadı oda
Sen emin misin bu arkadaş konusunda
Değilim ama seviyorum 🙈
İşin zor ne deyim Allah mesut etsin
Amin allah razı olsun 🙏
Yaşlarınız kaç
Ben 22 o 23
Belli yaşlardan çoluk çocuk muhabbetler az buyuuun ya
Pardonda şu an sorduğum soru ve aldığım yanıtın ne alakası varki büyümek illa yaş sınırı mi olmasi gerekiyor?