Bence erkekler kadınsız yapamaz her ihtiyaçlarında arkalarında hep bir destek olarak kadını isterler.
Ve her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır 👊
Ve her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır 👊
Şimdi Erkeklerde Kadınsız Yapamaz Kadınlarda Erkeksiz Yapamaz Yapboz Gibi Düşün Erkek Kadını Kadın Erkeği Tamamlar Dediğin Gibi Olsaydı Eğer Allah Sadece Kadını Yaratırdı Erkeğe İhtiyaç Olmazdı🤔🤔☑️☑️
20 yıllık hayatımın hiç bir döneminde bir erkeğe yaslanmadım. Babam hep vardı ve arkamdaydı ancak oda beni hep güçlü yetistirmeye, hiç bir erkeğe ihtiyacım olmadığını söyleyerek büyüttü. O yüzden bir erkeğin sahiplenmesi senin için düşünmesi nedir bilmiyorum yaşadım bu yaşıma kadar heralde yaşarım dahada.
Kadinlar tek başına hayatta kalabilecek güce her zaman sahiplerdir ve hatta yalnızlık bir kadının hayata karşı daha dik ve güçlü durmasını sağlar ancak erkekler fiziksel olarak güçlü oldukları kadar duugusal açıdan ise bir o kadar güçsüzlerdir sanılanın aksine duygusal desteğe daha fazla ihtiyaç duyarlar.
Erkek kadınsız yapamazMahallede kiler dul kadınların girecek kapıları var ama erkekler evlerden dışarı çıkamıyor.. ortamda kapanınca iyice evlere kapandilar..
Cevap
20Cevap
Bence erkek ve kadın birbirini tamamlar bunu yarım iki elmaya benzetebiliriz
Her birimiz tamız aslında. Tam olabilmek bir kadının adama bir kadınında adama ihtiyacı yok sadece insan tamken daha güçlenmek için birini yanında ister.
Nerde gülücez
Güzel düşüncelerin. Ama artık öyle degil. Her dolandırılan intihar eden aldatılan çocukları müşteri den çıkan erkegin arkasında kadın var
Valla hayatimda bi kadin yok bu zamana kadar da olmadi gayette güzel yapiyorum
Biz beyler kadınsız asla yapamayız ya da en azından ben 🙄
Ben erkeğim. Bu yaşıma kadar kadınsızım. Bir o kadar daha durabilirim.
Erkekler kadınsız yaşayabilir. Kadınlarda erkeksiz yaşayabilir.
Genelleme yapmamanızı rica ediyorum.
Başarılı erkek ve kadının arkadasında, Sabır vardır.
İnsanlar eş bulmak zorunda değil.
Mesela ben kadınlara hiç ihtiyaç duymuyorum.
Eminimki benim gibileride vardır.
Başarılı erkeğin arkasında kadın var diyorsun ama
O öyle değil. Başarılı olmanın en önemli tarafı, Sabırlı olmaktır.
Sabır en iyi silahtır.
İnsanlar eşlere ihtiyaç duymaz.
Ne alakası var aşırı saçma kadının da arkasında erkek olmuyor mu çok gereksiz bir düşünce hem illaha arkasında biri mi olucak başarı elde etmesi için
Hayatımda duyduğum en saçma soru kadın olmasa erkek olmaz erkek olmasa kadın olmaz
Doğru ama erkeğin kadina karşı olan ihtiyaci (bu akla gelebilecek herşey olabilir) daha fazladir. Erkek duygusal açıdan zayif ve muhtaçtır
@Nazlıguzeli neye göre kime göre
Kadınlar erkeksiz yapamaz onları çekecek biri lazım
Çoğu erkek kadınsız zaten İstanbul sözleşmesi sağolsun
Bende şunu sorayım sevgili NAZ
Kadınların nasıl var olduklarını biliyor msn
Mesela hz adem dünyaya ilk geldğinden ve allaha ilk neyi istediğini?
Cevap sorunun içinde 😂😂😂
ikisi de birbirini tamamlıyor yaa
bence de
İkiside birbirlerine muhtaçtırlar.
Doğanın kanunu her ikiside yapamaz
İnsan insansız yapamaz
Erkekler kadınsız yapamaz birbirine dalarlar 🤣🤣
Her ikiside diğer taraf olmadan yapamaz
Bence erkekler kadınsız yapamaz
İki cins de birbirine ihtiyaç duyar normal olarak
erkekler kadınsız nokta.
41 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kadınsız geldim