Kadınlar neden erkekler biz olmadan yaşayamaz diye düşünüyor? Bu egonun sebebi ne?
İki cins birbirine destek olmalı zaten. Bununla övünmeyin.
İki cins birbirine destek olmalı zaten. Bununla övünmeyin.
Çünkü her şeyi kadınlardan bekliyorsunuz. Mutfağın kapısına kadar gelip su versene diyenleri gördüm. Daha bir bardak su alamayan erkek bizsiz hiç yapamaz..
Tüm erkekler öyle değil.
Başlığı görünce ev işleri aklına gelenler avamdır. Burada anlatılmak istenen erkeğin monoton ve renksiz dünyasının kadınla canlandığıdır bu bağlamda ben bu önermeyi kabul ediyorum kadınsız yapamam kendi adıma.
Çünkü çoğu erkek kadınlar olmadan hiçbişey yapamıyo ve her şeyi kadınlardan bekliyo, aslında bu algının sebebi erkekler yoksa kadınların egosundan değil
Kadınsız yaşayanlar da var.
Ben karşı cinsi hayatıma renk katacak varlık olarak görürüm de kadınların erkeklere değer verdiğini sanmıyorum son zamanlarda.
Çünkü ilişkiler falan hep kadını mutlu etmek üzerine. Kadın isterse şöyle kadın isterse böyle...
Kadınlar erkeklere değer vermez oldu. Parmağında oynatır oldu...
Yani erkeklere değer vermiyor kadınlar bence.
Kocasını kendine köle eden kadınlara mı şahit oldun?
Mesela gördüğün birkaç şeyi anlatsana.
xperim 1 benim. sen anlatmak istersen dinlerim takip edeyim seni. sen anlatırsın.
anlatabilirsin mesaj atıp
Cevap
2Cevap
Hâlâ aynı düşüncedeyim
Hangi düşüncedesin?
Farz edelim ki sen öldün, senin hayatındaki erkekler sensin yaşayamaz mı?
Ben “ben olmazsam erkekler yaşayamaz” demedim. Kadınlar olmazsa erkekler yaşamayaz diyorum. Kapasiteni aştığını bilsem de anlarsın umarım
Yoo yaşar herkes. Mesela kadınları dünyanın bir yerine, erkekleri dünyanın bir yerine göndersek iki cinsiyet ayrı kıtalarda.
Herkes bir yere kadar yaşar ve ölümler gerçekleşince dünyada insanlık soyu tükenir. Bu kadar mesela.
Saçmalama istersen kadın her türlü yaşar. Sadece iki cinsiyet de birbiri için yaratılmıştır bu yüzden eksik kalır
Erkek de yaşar.
Benim annemin amcası nişanlanmış ayrılmış ve sonra da evlenmemiş zaten şu an 74 yaşında evinde kendisi yaşıyor.
Ok
Sen ne düşünüyon bilmiyom ama yaşayan erkekler de var yani.
Ben düşğnmüyorum yaparlar gayette
Kimseye eyvallahın olmaması daha iyi değil mi?
İyi tabikide
Ama hayatın içinde karşı cinsle birlikte varız ve doğal olan bu olduğu için karşı cinssiz bir hayat tercih etmem sanırım.
Abazanlar yüzünden
Kendilerini tanrı olarak görüyorlar a
Hep birbirinizi skmek istemezsiniz herhalde 😉😉
Kendini ödül olarak görme derim çünkü tek kadın sen değilsin.
görsen dibin düşer başka kadın göremez olursun hiç boş yapma 😄
Mesela sen öldün diyelim, seni hayatına almış olan erkek hayatına sensiz devam edecek.
Kibirlileri sevmediğim için senin gibileri hiç sevmem. Dibim düşmez merak etme.
aynen aşko sen anca elindeki deligi seversin zaten
Yav kardeş, sadece cinsellikten yaklaşıyorsun.
Ne bileyim son zamanlarda cinsellik robotları falan niye çıktı o zaman bunu da söyle?
kimisi LGBT oluyor kimisi aseksüel oluyor.
Tüm erkekleri kadın meraklısı mı zannediyorsun?
öyle birsey mi dedim ak mlsin galiba elindeki delige kos ugrastirma beni
sen sadece cinsellikten yaklaşıyorsan konuya kalbin taşlaşmış senin. duygun falan da yok.
Senin yerini cinsellik robotları da alabilir ileride insanlar merak sararsa merak etme.
erkeklerin düşündüğü tek şey bu biz kadınlar çoğumuz sadece ayak uyduruyoruz zekice oluyor 😶
Sırf erkek istiyor diye cinsellik konusunda ayak uyduruyorsan kafana yazık.
Zekice oluyor demistim oysaki 🙄🙄
Neden?
kolaylıkta akıllarınız ucuyor çünkü ve bu isime geliyor bir hayat kadini degilim tabikide gosterip vermeyenlerdenim diyelim
İstediklerini falan bu şekilde mi yaptırıyorsun?
genelde evet güzelde oldugum için pek karsı koyamiyorlar
Ben olsam dediğin hiçbir şeyi yapmam. Alakam bile olmaz senle.
şanşlısın bana yakınlarda olmadigin için
Gösterip vermeyenlerdenim diyorsun zaten birlikte de olmayacağız bir işim de olmayacak seninle.
Sen kimsin ki be?
olacağını düşünderebilirdim sana kolaylıkla
Düşündürebilirdin ama birlikte olmazdın.
Yani oynayacağın oyuna beni çekemezdin. Heveslenme.
-18 oldugumdan bahsetmek istiyorum bu arada 😁
Tamam düşündürürdün ama birlikte olmazdın işte? Yani kandıramazdın heveslenme.
Bir de sen benim cinsellikle ilgili düşüncelerimi de bilmiyorsun ki ben öyle hemen birlikte olma merakında da değilim zaten.
eminim kandırıp kalplerini çaldığım sonrada parçaladigim insanlarda böyle diyordu 😂
Sen erkek düşmanısın net.
Hayır erkekleri seviyorum olmasanız çok sıkılırdım
Erkeklere bakış açın beni hiç ilgilendirmiyor ne halt ettiğin de.
Ben 20 yaşındayım bir de 18in altındaymışsın yazık kafana bu yaşta...
18 den 3 çıkar cevap sende
İyi tamam kullanmaya devam et erkekleri sen. Seni de kullanırlar bir gün anla...
hiç sanmam
Beni kullanamazdın.
Hayatıma ne katabilirsin ki senin isteklerini yapacam mesela?
Ne verebilirsin bana bu zihniyetle? Hiçbir şey... Ben de seni tanıyor olsam dediklerine değer vermezdim. Bir de aklım fikrim kızlarla yatmakta değil zaten.
yoo bence yaşarsınız
Ben bunu tercih etmezdim. Karşı cinsle birlikte hayatta varız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?