Aşk İlişkileri "Neden evlenmiyorsun" sorusuna hangi burçla cevap veriyorsunuz? FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Neden evlenmiyorsun, aşk yok mu aşk" sorusuna cevabınız nedir? Bir akrep olarak kesinlikle katılıyorum.. 😅 "Neden evlenmiyorsun" sorusuna hangi burçla cevap veriyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Creeper_07_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Kader, kısmet bu işler eh tabii nasipten öteye yol yok, kim çıkarsa karşımıza hayırlısıyla ona yöneliriz sonuçta.😀 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenecek düzgün insan mı var cevabını : Evlenecek entelektüel insan mı var olarak değiştirmek daha güzel olur 0 0 Yorumla
İsIam Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Teraziyim. Neden evlenmediğim yalnızlığı sevdiğim içindir. 1 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Taliplerim çok seçemiyormuşum 2 5 Yorumla Pınardiyebiri +1 yıl Benimde yokmuşmuş Yorumla mundodelafresa +1 yıl @Pınardiyebiri yengeç misin? Yorumla Pınardiyebiri +1 yıl Yes Yorumla mundodelafresa +1 yıl @Pınardiyebiri aman bakma orda yazana Yorumla Pınardiyebiri +1 yıl Doğru ama 😂 Yorumla
aShameless Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Evlenecek insan yok ben onlara fazlayım dhdgfhfg 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Kova burcu değilim ama dediği bana uyuyo 1 0 Yorumla
Biraz_Bazarov Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Evlenecek düzgün insan mı var? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kader, kısmet bu işler eh tabii nasipten öteye yol yok, kim çıkarsa karşımıza hayırlısıyla ona yöneliriz sonuçta.😀
Önce ev almak lazım tabi. Doğru :D
Evlenecek düzgün insan mı var cevabını : Evlenecek entelektüel insan mı var olarak değiştirmek daha güzel olur
Teraziyim. Neden evlenmediğim yalnızlığı sevdiğim içindir.
Taliplerim çok seçemiyormuşum
Benimde yokmuşmuş
@Pınardiyebiri yengeç misin?
Yes
@Pınardiyebiri aman bakma orda yazana
Doğru ama 😂
Evlenecek düzgün insan mı var?
Evlenecek insan yok ben onlara fazlayım dhdgfhfg
Önce ev almak lazımmış 😄 çok doğru
Akrebim kimseye güvenmiyorum.
Kova burcu değilim ama dediği bana uyuyo
Adayım yok doğru yengeç
Kimseye guvenmiyorumm! Ahqhaja
Evlenecek düzgün insan mı var?
Zorunda mıyım reiss
evlilik aşkı öldürüyor da...(hangi aşkı😁)
Basak ben sgdgdvc
Başak 😂
dengimi bulamadım