@JAPANMOTORS ben güney doğuda okuyorum sınıftakilere hoca kaç kardeşsiniz diye hep 8 9 10 kardeşler 13 kardes olan çıktı ben utanırım söylemeye bu kadar kardeşim olsa hiç durmuyorlar mübarekler devlet ne yapsın
Bende Karadeniz'e gittim iş icabı çok insanla tanıştım çoğu 10 kardeş çıktı aslında bunun ırk ile alakası da yok tabi. Türküm ben kanka etnik kokenim has Türk 7 kardeşiz kişilik meselesi isteyen yapiyo yani hepsi bu ürt tanıdığım da oldu kimisi 8 kardeşti kimisi 3 kardeş değişiyo yani 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ohoo daha bunu yedeği, antrenörü, teknik direktörü, başkanı, alt yapıları var ki 12. Adam a girerse dua et de Başakşehir dir yoksa işin zor sdfgbısdgs
Şakasına soyluyodur ciddiye alma en fazla 3 yaparsiniz oda sen isterden birde Allah verirse tabi inşallah da verir hayırlısı herşeyin
Nişanlınla evlenin bir ilk çocuk ve masrafları olsun ondan sonra görür dünya kaç bucak
Seni fabrikami senmis
Şaka yapmıştır ciddiye mi aldın
hee fakirlik içinde yaşayın sonra
nişanlına söyle prezervatif diye bir şey icat edilmiş
Hemen ayrıl. Hiç durma.
Lafta onlar
O doğurmayı kabul ederse ayrılma
😀😀😀😀😀😀😀😀😀
7 tane de yedek oluyor 18 kişi toplam
1 ne 2 tane yeter
Romenler 10 15 çocuk yapıyo kanka 😀
Onlar kadar lanet kimse yok dünyada
Yok ilk çocukta bırakır o işi merak etme
Kürt mü
Kürt ne alaka Laz arkadaş var 15 çocuğum olsun istiyom diyo sürekli 😀
@JAPANMOTORS ben güney doğuda okuyorum sınıftakilere hoca kaç kardeşsiniz diye hep 8 9 10 kardeşler 13 kardes olan çıktı ben utanırım söylemeye bu kadar kardeşim olsa hiç durmuyorlar mübarekler devlet ne yapsın
Bende Karadeniz'e gittim iş icabı çok insanla tanıştım çoğu 10 kardeş çıktı aslında bunun ırk ile alakası da yok tabi. Türküm ben kanka etnik kokenim has Türk 7 kardeşiz kişilik meselesi isteyen yapiyo yani hepsi bu ürt tanıdığım da oldu kimisi 8 kardeşti kimisi 3 kardeş değişiyo yani 😀
@JAPANMOTORS bilmiyorum kardeş gerçekten korkunç derecede çocuk yapıyorlar bunlar kime sorsam okuduğum yerde anca uremisler
Dedimya kanka isteyen yapiyo isteyen yapmiyo şuda var o taraftakiler genelde 2 karı dan çocuk yapıyo yani çoğunda kuma var 😀
@JAPANMOTORS bu yüzden işte iki kadin almak marifet sanki hiç sevmiyorum geleneklerini
Ben iç Anadoluluyum bana garip geliyor huyları kültür farklılığı var
Bence bu ahlakszlıktan başka hicbirsey değil seven sevdiğinin üstüne başkasını getirmez
@JAPANMOTORS Allah korusun evlilik falan bunlarla asla anlaşamam
1 tane kürt kız vardı aklıma geldi benle evlenmek istiyordu inan yok dedim sebebi güvenmiyodum çok yalan soyluyodu çokta yalan atarlar
@JAPANMOTORS Allah uzak etsin onları da Allah yarattı da ben anlaşamam
Bende isterum
Daha yedekler de var
Saçmalamayın be