Deger tabi qmq herseyi karsidan bekleme arada sen de at bi yerden sonra goreviymis gibi algilamaya baslarsa onun da kiymeti olmaz
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erken kalkan yazar bana kalırsa yazarım ben yazmazsa da takilmam zamanında her gün her saniye yazan konuştuğum çocuğun büyük samimiyetsizligini yakaladım o yüzden değeri bu şekilde olcmuyorum
Tripli afralı tafralı bi hatunum yapacak bir şey yok beni de beğenen böyle beğensin ama unutmasın ki bende önemsediğim için bunlara Takılıyorumdur önemsemediğim birini takmam :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Değil bence, bunu zorundaymış gibi hissedip istemeyerek atanlar var o yüzden hep atmaktansa ne zaman istersek atmak daha mantıklı geliyor bana.
Keşke yorumun alnı olsa da öpsem. Bir erkek olarak erkeklerin sesi oldun şu an
Teşekkür ederim 💫
Deger tabi qmq herseyi karsidan bekleme arada sen de at bi yerden sonra goreviymis gibi algilamaya baslarsa onun da kiymeti olmaz
Erken kalkan yazar bana kalırsa yazarım ben yazmazsa da takilmam zamanında her gün her saniye yazan konuştuğum çocuğun büyük samimiyetsizligini yakaladım o yüzden değeri bu şekilde olcmuyorum
Herkes hergün ayni ruh haliyle uyanmiyor
Ama saminiyetsizlik yakaladiysan o ayri tabi
Her gün yazardı işte asla geç yazmazdı ama sevgi gostergesi değilmiş buda onu anladım yani
En onemlisi samimiyet saten icinden gelerek yazmazsa bi kiymeti olmaz
Seviyorsa hergun her saniye yazmak ister zaten Günaydın bahane
Seven insan sevdiğini ilgisiz bırakmamalı küçük bir mesaj deyip geçmemek lazım iki güzel söz insanı mutlu etmeye yeter
Gönlünden gelerek güzel söz soylemeli laf olsun diye de değil hayır başıma geldi oradan biliyorum
Demek istediğim o zaten dille söylenen değil yürekten gelen güzel sözler söylenmeli yaşatmalı insan sevdiğine
Değer verdiği insanlara günaydın iyi geceler mesajı atılır zaten
Şeriyatta ölüm cezası sebebidir...
Günaydın yazmayan bir sevgilide olmasın
Evet
Yeni konusmaya başladığın biriyse?
Beni özel hissettirmek istiyorsa evet
Trip falan atarsın gibi yazmazsa kız sen :D
Tripli afralı tafralı bi hatunum yapacak bir şey yok beni de beğenen böyle beğensin ama unutmasın ki bende önemsediğim için bunlara Takılıyorumdur önemsemediğim birini takmam :D
İşi zor seninkinin ne diyim Allah kolaylık versin :D
tabi idea atmak zorunda niye sevgiliyiz
Değilsin tabi
Zorunda
Ben direk yatak olayına girerim
Zorunda
Demesı lazım
Zorunda
Evet