Diyelim ki tartışıyorsunuz ve ağlamaya başladı. Bu sevdiği anlamına mı gelir? Neden ağlar?Bana ağlayan erkek daha cazip geliyo ağlaması vicdanından, çok sevdiğinde gibi bir düşüncem var
Ağlayan erkek gerçekten sevdiği için mi ağlar? Neden ağlar?
Ben bana duygusal gelen şeylerde kendimi tutamam ağlarım :) Ama kızlar duygusal erkekleri genelde pek sevmez onun için duygularımı kontrol etmeyi öğreniyorum ve odun olmaya çalışıyorum ya da bu gidişle duygusuz taklidi mi yapsam ne :/
Erkekler de kadınlar gibi herhangi bir şeye ağlayabilir bu çok normal. Bazen yalandan da olabilir bazen gerçekten de üzülmüş olabilir. Ağlamanın da cinsiyeti mi olurmuş?
Duygusal ve duygularıyla hareket eden biriyim. Günümüzde insanların ağlamayı küçük düşürücü ya da zayıflık göstergesi gibi görmelerini çok garipsiyorum. İnsanın doğasında olan bir şey bu çok garipsiyorum böyle düşündüklerinde.
Benim hoşuma gidiyor zamanında ağla diye tutturmuştum jhsjkfhsdfdsj yani sevdiği için felan gibi bence güzel yani tabi Allah ağlatmasın o ayrı hahahsad
tutturmuştum :/ tartışıyorduk ben ağlamıştım ağlasana be ağla diye tutturmuştum asjhdkjahsjkfhskfhh sonra kavga çıkarmıştım neden ağlamıyorsun sen sevmıyor musun diye fddgdsgdf