sizin gözünüzün içine baka baka sizin için ağlıyorsa seviyor mudur yoksa bu bir rol mü erkeklerin gerçek sevgisi nasıl belli olur nasıl anlarız da doğru adam bu deriz? Bir erkek ağlıyorsa seviyor mudur?
Cevabın nedir?
+1 yılBugün ilişkimiz bitti duygusal birisyim ama öyle her şeye ağlamam zırlamam son defa buluşmak istedim buluştuk ona özür mesajlı bir hediye ve saksıda çiçekleri çok severdi çiçek aldım ama yüzüme baka baka bana bitti dedi nasibimizde olmadığımıza inanıyorum dedi bunu yazarken bile ağlıyorum kısacası ben kendimi tutamadım ağladım kalkalım dedi lütfen yapma bitirme bizi dedim ama artık birşey hissetmiyorum dedi ve kalktık hakkını helal et dedi ben konuşamadım sonra da öyle gitti... Çok seven ağlar başka türlü ağlamaz herşeye :( Bu arada acıdan ölüyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler zor ağlarlar rol için.Gerçekten hissettikleri için ağlıyordur.Kaçırma bu çocuğu ...
75 Yorumla
Soran+1 yılbende zaten sevgisinden etkilenerek fazlaca değer veriyorum ama son zamanlarda huy olarak değişti gibi aksi davranışlarda sergiliyor
Cevap sahibi+1 yılErkekler kıskandıklarında aksi olabilirler :) Doğaldır bir zaman sonra geçer :)
Soran+1 yıl:) inşallah geçer sevenler hep mutlu olsun va mı öyle bir dünya :)
Cevap sahibi+1 yılVaaaaaaaar arkadaşım :)
Soran+1 yıl:) hep olsunn
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu iyi oku canım. İçinde bir yarası vardır onu hisseder ağlar. Başka kız için karşında ağlar. Yada çok seviyodur ağlar. Sevmesede ağlar sevsede. Ama sen beni sevsin çıksın dediğin için. Seni seviyo diyenleri dinleyecek gerisini boşvereceksin. Biriyle çıktım. Karşımda ağladı. Çok seviyodu. Her kavgamızda ağladı. Sinirden ağladı. Bi kerede ayrılınca ağlamıştı. Çok sevdiğim biri var. 'Sadece yutkundu.' Erkeğe fark gösterir. O ağladıysa , ayrıldığınızda da sen ağlarsın. Ödeşirsiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yıl:( acı ama gerçek diyosun yani her ihtimali düşünüyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılArkadaşımın sözlüsü gözlerinin içine baka baka ağlamış. Şimdi o adam o yüzüğü sattı. Parasını yedi. Bir sürü yalanlar söyledi. Şerefsizin tekiymiş.
Soran+1 yılah bu erkeklerrr
Cevap sahibi+1 yılAğladı diye seni seviyo olamaz yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler serefsizlik namina da aglar... Benimki oyleydi agladi ayrilirken yanimda hickira hickira eve beni arabayla birakirken acilisi su sarkiyla yaptik bari kapanisi da bununla yapalim dedi yani rolmus. ve beni cinsel anlamda kullanmis sadece sevmemis. aklinda olsun her aglayan erkek seviyordur diye bir sey yok. dikkat et serefsizlere
11 Yorumla
Soran+1 yıldikkatli olcam zaten canım o nasıl davranıyosa öyle
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
39Cevap
Ağlıyorsa rol yaptığından değildir. Her ne yaptıysan zoruna gitmiştir gerçekten üzülmüştür.
Erkekler öyle kızlar gibi odasına kapanıp ağlamaz. İstediği olmadı diye ağlamaz. Ota b*ka zırlamaz. Ağlıyorsa gerçektir o, rol icabı değildir. Ve zayıf olduğundan değil çok uzun süre sağlam durduğundan ağlamıştır o.
Velhasılkelam seviyor mu, doğru adam mı diye adamı ağlatmışsın bir de soruyorsun. Sen doğru kadın değilsin ki. Sen değil o anlar yakında anlayacağını.121 Yorumla
+1 yılherkes gibi yani buradaki sevgilililer gibi seviyordur aşıktır sana.ama benim sevdiğim gibi sevemez.benim sevdiğim akdar aşık olamaz.çünkü sevdiğinin karşısında ağlamazsın onun üzülmesini istemezsin.gururunda engel olur zaten.gurun yoksa ağlarsın gururu olmayanında ne sevgisine inanırım ne aşkına
21 Yorumla
Soran+1 yılçook sever
ağlıyorsa seviyordur diye inanmak yanlış, kimi sulu göz, kiminin de kolayına geliyor böyle etkilemek,
Önemseyen, fedakarlık eden, kalbini kırmaktan çekinen,
senin yanındayken mutlu huzurlu olan erkek seviyordur.41 Yorumla
Soran+1 yıldenemeliyim ve zamanla anlamalıyım
+1 yılBi kız erkek için ağlıyorsa çok sevmiş demektir
bi erkek bir kız için ağlıyorsa o kız bir daha asla o kadar sevilmeyecek demektir.70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılyüzü gözü kıpkırmızı olana kadar ağladı. sonra aylarca ağlattı. şimdi yok. :)
41 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Timsah göz yaşlarıdır. Timsahlar çok rahat göz yaşı akıtabilirler.
31 Yorumla
Soran+1 yılöyle değildir umarm
+1 yılnormalde ağlayan birsii değildim ota boka ağlamam ama onu cidden sevdiğimi anladım hayatımda ilk defa bir kız için ağladım o bana arkadaş kalalım dedi bilmiyorum neden seven erkekleri göremiyor okuldan geldim çoktüm hiçbirşeyten zevk almıyorum spora gitmek bile istemiyorum sadece onu düşünüp ağladım bide şarkı dinledim bilmiyorum ne yapmam lazım
00 Yorumla
+1 yılerkkten erkege degısır kısılık farkı bazısı senı elde etmek ıcın aglar ugrasır kımısı senı kaybetmekten korktugu ıcın bıraz tanıyosan cocugu oyun eder etmez adm gıbı admdır dıyosan sewdıgı ıcndır
00 Yorumla
+1 yılrol yapıyorda olabilir.
böyle hıçkıra hıçkıra çirkin bir sesle aglıyorsa baya baya gerçektir inan derim :D
ama birkaç damla gözyası veyaa gözlerinin dolması rol olabilir zor degil00 Yorumlaeski sevgilim de aglamıstı. konusuyoduk, gözünden iki damla yas gelmıstı. yine ayrıldık onun yuzunden hemde!
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( işşte bunları duydukça inanmıyo insan
+1 yılErkekleri anlayamazsın, bazıları gerçekten ağlar bazıları ise yalandan... Ama bir erkekte öyle boktan kız için ağlamaz :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılulan karşılıklı olmadan buna aşk denir mi ? o erkek senin sadece güzelliğine aşık olmuş. düşüncelerine, söylediklerine değil, yani asıl sana değil. sonucunda kavga edip ayrılırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılkarşılıklı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıltimsah ta avını öldürdükten sonra ağlar dikkat et derim
32 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
:)
+1 yılbakma timsah göz yaşlarına tanı onu
koklamaz senden başkasını aşıksa sana
düşünmez dünü yarını aşıksa sana
yatar seninle kalkar seninle aşıksa sana
yürür bu yollarda sen olmasada yanında sen olurcasına eger aşıksa sana12 Yorumla
Soran+1 yıltanıyorum zaten şuan çok seviyo gibi umarm değişmez
- +1 yıl
umarım
Okuduğum bir kitapta vardi... ağlak fatih diyorlardi çocuğa... rol olabilme ihtimali yüksek. Yada cok duygusaldir her ota boka ağlıyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılArtık şunu anlayın nolur. Her erkeğin karakteri farklıdır... Genelleme yaparak bir sonuca varamazsınız. Bide kadınları anlamak zordur derler... Paranoya olmuşunuz. Nedir bu güvensizlik..
32 Yorumla
Soran+1 yılgüven sarstıgınız için ne yapalımm
- +1 yıl
Birtek erkekler yapıyormuş gibi konuşma lütfen. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
+1 yılBenim son iki sevgilimde ağladı benim için ama ikisi de çok üzdüler yani ben inanmıyorum artık biri benim için ağlasa bile sevdiğine inanmam beni
00 YorumlaHayatimda aglamam cidden sayilidir 1 2 maksimum 3 ama asik oldum asik oldugum kizla cikiyorum ve buyuk bir sorun olunca aglamadan duramiyorum yani eger sevgilinde benim gibiyse asik kacirma sakin
10 Yorumlaben ne ağlayan erkekler gördüm kii bişey olmadı. bu konuda herkes farklıdır bence. balık burcuysa ağlar aldanma sulugözdür.
23 Yorumla
Soran+1 yılburcu koç
Ben de ağladım sevdiğim için ama onun yanında ağlamadım hiç bir zaman. Eğer yanında ağlıyorsa sıkıntılı bir durum...
12 Yorumla
Soran+1 yılgurur fazla demek ki sende
+1 yılEğer normalde duygusal biriyse, romantik filmlerde ağlıyorsa felan gayet kolaydır ağlaması çok güvenme. Ama sertse biraz da kaçırma onu derim
00 Yorumlalan biri de çıkıp dememiş ki :
'erkek adam ağlamaz '01 Yorumla
Soran+1 yılağlar-mışş
sevdiğini anlamayacak kadar inatçı olduğun için sinirden ağlamıştır eminim :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) yani evet inanmadım en başta ama öyle ağlayınca şaştım
- +1 yıl
:)
Sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilirmiydim ! Aşkın bende olmasaydı nasıl gülebilirdim ! diyor üstad !
03 Yorumla
Soran+1 yılvayy :) güzel demiş üstad ama erkekler işte bazen sahtekarlıkta yapabiliyorlar
Soran+1 yılaynen öyle :)
sen böylesini kaçırma derim ama diğer tarafıda var işin
06 Yorumla
Soran+1 yılneymiş diğer tarafı mesela tavırları değişti ilgisi azaldı gibime geliyor sordugumda inkar ediyor
Soran+1 yılbaşka derdi var benimle ilgili çok üstüne gittim hayır dedi yok öyle bişey dedi .s
Soran+1 yılnasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. he yavrum he inanmak istediğine inan oğlum neyse demedim
10 Yorumla
+1 yılSeviyordur. Erkekler bazi kizlar gibi ril yaparak ağlamazlar
00 YorumlaKafa dağıtmaksak başka şeylerle meşgul olmazsak hatırlarız ağlarız ... Yeterki hatırlatılmasın .
00 YorumlaErkek dediğin ağlarmı yaa 12 yaşımdan beri aglamıyorum yaşım 21 :S
15 Yorumla- +1 yıl
Erkekte ağlar, niye ağlamasın ki?
Soran+1 yılerkeklerde yanar hemde nasıl yanar da aglarda
- +1 yıl
bence aglamamalı
aglamak güçsüzlüktür
o ne her halta aglayıp duygusala baglıyorlar.
+1 yılHer erkek aglar.
ama sen her aglayanı görmezsin. o yüzden aglamak her zaman yeterli degil.02 Yorumla
Soran+1 yılsevildiğimi hissediyorum zaten
- +1 yıl
bazen fake lere aldanırsın
kesinlikle seviyordur erkeklerin çoğu ağlamayı yediremez kendıne ama senın gözlerine bakıpta artık dayanamadığı bir zamanda ağlıyorsa gerçekten seviyordur seni. onu üzme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayir sevmiyordur pis hayin serrefsiz öküz odun mal salagin teki oldugu icin agliyordur baska ne icin agliyacak pisligin teki hic kanma nefret ediyorum erkeklerden ! hepsi iki yüzlü..seviyorum diyene bile güvenci kalmiyor insanin hepsi bahane.
11 Yorumla
Soran+1 yıldertliyiz heralde :(
+1 yılerkek dedigin zaten sevdiği kişi için ağlayabilendir
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsunnn
+1 yılyokk ben bunu nerden buldum diye ağlıyodur isyanda adam:))
13 Yorumla
Soran+1 yılhahahhaha :D
- +1 yıl
ne gülüyon ismime terbiyesiz seni
erkek kız için ağlıyorsa tam bir gerizekalıdır çünkü aptal aşıktır ve o kız o erkeği haketmez.
00 YorumlaBir erkeği ağlattıysan eğer bundan sonra korkmalısın ondan. Sana olan sevgisi öyle yücedirki bu ikinizede zarar verebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç ağlamadım bir erkeğin numaradan ağlayacağınıda aklım kesmiyor. Gerçekten seviyor heralde. Bence kaçırma bu çocuğu
20 YorumlaBu bir gösterge değildir
Zor ağlaması demek seviyor demek olamaz
Ağlamayan sevmiyor mu?00 YorumlaBiri de çıkıp demiyor ki adamı niye ağlattın ?
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer ağlamak için çeşitli yöntemleri yapmadıysa seviyor demektir :)
00 Yorumlaİşte Asıl Aşk Budur :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) inş
bu gün ağlar yarın başkasıyla öpüşürken görürsün
10 Yorumla
+1 yılaşkından geberiyodurr :)
10 Yorumlaarkadaş ölsek ona da rol diceniz utanmasanız..
31 Yorumla
Soran+1 yılama ne yapalım ustasınız usta avcılar
hayır..ıspatı değildir
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahteden ağlayabilen gördüm
30 YorumlaAklina olen nenesi gelmistir.
00 Yorumlaerkek rol için töbe ağlayamaz :))
00 Yorumlakacırma kız oglanı.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkaçırmam zaten :)
+1 yılartık erkeklere güvenmeyi inanmayı öğrenseniz...
11 Yorumla
Soran+1 yılbiz güveniyoruz zaten onlar güvenimizi sarsmasa hep inanrz zaten
seviyordur timsah göz yaşları değilse:)
00 YorumlaBelki de timsah gözyaşıdır
11 Yorumlaağlıyorsa seviyordur zaten
00 Yorumla
+1 yılbeni herkes ağlatamaz
00 YorumlaGözüne çöp kaçmıştır :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin emin olma derim...
11 Yorumla
Soran+1 yılişte bilemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi biri için ağlamamalıydı bence
20 Yorumla
+1 yılseviyordur
10 Yorumlaçok seviyoo
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sevgisi boş işlerle uğraşmayın:)))
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım