Bir kadın için gözyaşı döken erkeğin samimiyetine inanılır mı?

Bir kadın için gözyaşı döken erkeğin samimiyetine inanılır mı?
ağlamak her iki cinsiyette de sevgi belirtisi olamaz. erkekler ağlamaz diye toplum üzerinde bir tabu olduğundan ağladıkları zaman böyle saçma düşüncelere giriyorlar, erkekler de gayet ağlayabilir ve çok normaldir. hatta çok iyi numara da yaparlar, bizzat timsah gözyaşı dökenlere şahit oldum.
Her ağlayan erkek seviyordur diye bir şey yok. Duygu sömürüsü yapanlarda vardır, inanmam kolay kolay ben.
Ben deli gibi sevebilirim ama ağlayamam bu sevmediğim anlamına gelmez ama çok güzel ağlatıyorum bence bu da sevgiye dahil edilmeli yani ağlayan değil ağlatan erkek seviyordur 🙂
Sevdiğim deriyi yerden yere vururum kasap misali diğer türlü umrumda olmadığı için her türlü eğlenebiliriz.
Erkek içine içine ağlar ve sorana iyiyim der. İçindeki yaşlar birikir ve deniz olur, sonra kendini orada boğar. Sesi de çıkmaz, çünkü bilir ki kimseye anlatamaz ve kimse anlayamaz. Hemen bir şarkı eşlik etsin bu kısıma
https://www.youtube.com/embed/Un51zBkABxMCevap
33Cevap
Ağlayan herkes seviyor olsaydı ooooooo...
Yok ağlamak kriter değil bence sevgi öyle hissettirilmez.
Sana da çok yakışıyor ehe he😋😄 Her şeye ağlayan insanlar samimi gelmiyor bana
Timsah göz yaşları sadece kadınlarda yok. Her ağlayan erkek için seviyor diyemeyiz.
Hayır sevmenin ağlamakla ilgisi yok
Dayanamiyorum ben ozellikle kardesim babam falan agladigi zaman icim parcalaniyo herseyi herkesi yakasim geliyor. Samimiyete gelince tanidigim insanlar agladiklari zaman samimi geliyorlar ama hic tanimadigim biri benim icin agladigi zaman gulesim geliyor ve sacma buluyorum.
Timsah gözyaşları da olabilir.. ben erkeklere güvenmiyorum
🤣🤣
Mutluluktan falan mı ağlayacak? Erkek neden ağlasın ki. Çok seviyorum ühüüü falan mı oluyor acaba.
O gözyaşı , sadece bir kadın için dökülür.. ve gayet samimidir. O kadın muhtemelen bir daha kendisi için göz yaşı döken birini bulamayacak.. ancak kendisinin gözyaşlarıni döken birilerini bol bol bu la cak.
Kimileri timsah gözyaşları döküyor her ağlayan erkek sever diye bir kaide yok önemli hissetirmek sevdiğini dile getirmek başka hissetirmek başka dile getirmek bir yere kadar kimi zaman insanın anlaması için bakışlar bile yeterli oluyor
İlişkinin kırılma noktalarında olan gözyaşlarından bahsediyorsak samimiyetine inanırım, fakat sürekli tekrarlayan en ufak anlaşmazlıkta bile dökülüveren inci tanelerinden bahsediyorsak itici buluyorum
timsah göz yaşı diye bir şey var, kız erkek farketmeksizin bir çok kişide gördüm. O yüzden göz yaşların da gözümde o kadar değeri yok. Sever sevmez bilemeyiz, ağladı diye de mecnundur diyemeyiz 😄
tabi ki inanılır tabi ki seviyordur erkekler kolay kolay ağlamaz ağlıyorlarsa bu sebep olan kadın vardır
Büyük ihtimal öyledir yani. Kolay kolay ağlamaz ki erkekler ya da bana denk gelmedi. Ben kimseyi ağlatmamış da olabilirim 😅
Aşk erkeği ağlatır. Ağlayan arkadaşlarım oldu. Samimiyeti rol yapıp yapmadığına göre değişir. Rol yapacak kesin diye bir şart yok.
her haltı yapıp sonra ağlıyorsa bir anlamı yok seven erkeğin yapacakları bellidir onlara bakıp sevip sevmediği hakkında fikir yürütmek gerekir
Agaa bee.. Tabiki de o erkek seviyor. Lakin şu da var bunu timsah gözyaşı gibi rol yapan da var.. Böyleleri iyi oyuncu Her erkek bir değil ama elbette
Ağlayan erkek ; eğer çok iyi bir oyuncu değilse -ki bunu anlarım diye düşünüyorum - seviyordur. Erkekleri öyle kolay ağlar bulmak zor
Bir erkek eğer gururluysa herkesin içinde kolay kolay ağlamaz. Ve buna rağmen ağlıyorsa, evet seviyordur.
Eğer bir erkek bir kız için ağlıyorsa o adam gerçekten sevmiştir kadın da öyledir çünkü gözler yalan söylemez soyleyenez
Seviyordur erkeğin göz yaşı kıymetlidir kadının kide ama erkek nadir göz yaşı döker bu yüzden kıymetlidir
senin gibi düşünen var mıymış ya :)
Demek ki varmış :)
evet hayret ettim :) keşke böyle biri olsaydı hayatımda 2 taraf içinde güzel olurdu
Kısmet
Demekki ilerde karşına çıkar
inşallah :) böyle senin gibi değer bilen anlayan sadık birini bulsam ömrümü vermeye razıyım :)
Anladım
Bir erkek kız için gerçekten aglamissa o kızı çok sevmiştir.
Her erkek değil. Bu tamamıyla samimiyetine bağlı bir durum.
Orasını bilmemde.. canı yanacak kadar değer vermiştir.. içinde vardır biseyeler
Timsah gözyaşlarıdır onlar :) erkeklere güven olmaz
Hayır her ağlayan sevmez timsah gözyaşı döken de var
Eskiden seviyor gibi gelirdi. Şimdi kimisinde timsah gözyaşları gibi geliyor.
Tavırlarıyla örtüşüyorsa samimiyetine inanırım.
Sevmenin aglayip aglamamayla alakasi yok. Timsah gozyasi dökende çok
Yani aşırı ağlak ise dayanılmaz ama belli olaylarda üzüntüden ve ya yoğun duygu durumundan ise sever. Ağlamak insancıl bir olay samimi olduğu sürece olumşu sonuçlar alabilir
Bence ağlayan her insan seviyordur. Kendimden biliyorum
Bazıları duygularını manipüle ettiği için inanmam.
Gerçekten seven erkek ağlar bunu bana hissettirirse ben inanırdım.
Bazıları çok iyi yalandan ağlıyo o yüzden hayır inanmam
Açındırmak için ağlıyor olabilir ama gerçekten ağlıyorsa seviyordur.
Belli olmaz timsah gözyaşı da olabilir çünkü böyle insanlar çok var
Yalandan da ağlayabilir sırf ağlıyor diye seviyor diyemeyiz
Gözyaşı döken erkeğin kıymeti var mı? Ki sevip sevmediğinin önemi olsun.
Kizlara guvenmem ama erkeklere guvenebilirim
Ben sevdiğim koz için ağlıyorum çünkü çevresi benden çok daha iyidir ve ben tipsiz olduğum için açıklayamıyorum koşacak ağlayan erkek seviyordur ve bu kimin kadın’ın umrunda değil
inanmazdim.. zaten birinin karsimda aglamasindan da nefret ederim.
Psikolojisi bozuktur. Oylelerinden uzak durmak lazim
Hiç ağlayan erkek görmedim vlla ağladıklarını bile düşünmüyorum 😂😂
Ağlamayla falan alakası yok bu işlerin burdan anlayamazsın sevip sevmediğini
Evet inanarim ayda yilda biri agliyorlar zaten
Vardi birtane bide lisedeyken aklima geldi bak simdi anilarim depresti😂
Yalandan ağlıyor da olabilir yani timsah gözyaşları olabilir, bilemeyiz... Bu erkeklerin sağı solu belli olmaz...
Ben neredeyse hiç ağlamam. Ağlatabilrse muhakkak seviyorumdur. Ama sulugöz biriyse bilemem.
Benimde vardı bi ağlayanım geçen gün başka kızla el ele gördüm yok öyle dünya ağlasınlar biz ne
Erkekler kolay ağlamaz ama o erkeğin nasıl bir karakter yapısına sahip olduğuna göre değişir
Kim ağlarsa ağlasın dayanamam bence gerçekten canı yanmadıkça ağlamaz kimse
Her erkek deyil bazısı elde etmek için yalandan ağlıyor bunu annamak zor
Duruma göre değişir bence
Cok seviyordur
Bazıları oyundan ağladığı için inanmam
Ama o an anlaşılıyor zaten numaradan mi gerçekten mi ağladığı belli oluyor yani
Tabiki onun için ağladım seviyordum ama boş işler bunu anladım. artık hayatıma hiçbir kadını almıyacagım...
Her erkeğin samimiyetine güven olmaz.
Ona mendil uzatmaktan başka bir şey yapamam..
Seviyor gibidir.
Her ağlayana inanma hareketlerini gözden geçir
Timsah gözyaşı döken de var
Aşıktır ama değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?