Aşk İlişkileri Erkekler eşiniz ikinci eşe izin verse evlenir misiniz? Toprak12728 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türk erkekleri hepsi evlenir diye düşünüyorum eşi izin verse Güncellemeler+1 yıl Burda açılan sorulardan dolayı sordum soruyu çünkü hep aldatma sorusu soruyor erkekler Erkekler eşiniz ikinci eşe izin verse evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nazenin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gerçekten seven bir erkek bu teklifi yapmaz, eşi kabul edip konusunu açarsa da soğur bence. 1 0 Yorumla
o1öğretmen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsan sevdigiyle evliyse hayatta ikinci birini istemez 1 0 Yorumla
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evlilik çok sevilmeden, birbirini anlamadan, yanlış kişiyle yapılınca evet olur cevabı. Seven bir insanın bunu kabulleneceğini sanmıyorum. 1 0 Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl 1 iyle uğraşamıyorum 2 si mi? Aman aman istemez. Evlilik isteme benden Buz gibi soğurum senden. 1 0 Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl 2. eş nedir ya. 2. eşe izin veren kadın net g**attır. 1 0 Yorumla
Lütfettinizefenim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl No paraEvlenmezdimBir kadini zor idare ederiz herhalde 0 0 Yorumla
Kahve_Kokusu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Daha birinci ile baş edemiyorlar. İkinci ile nasıl baş etsinler? 0 1 Yorumla boredman06 +1 yıl He valla doğru Yorumla
Susidil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kendini yetersiz görüyorsan bu sadece seninle alakalı. Beni karıştırma :)) 0 0 Yorumla
aIperen Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 82% +1 yıl Hayır.Veren kadını da boşarım.Böyle bir teklif yapamaz bana. 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Böyle bir şey için izin almayı düşünen erkek evlenmesin. 0 0 Yorumla
Faraklitos88 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biriyle uğraşmamak için yalnızlığı seçmişim bi de iki eşle mi uğraşcam 😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bekara karı boşamak kolay bu yüzden bilmiyorum hiç tatmadım o duyguyu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Toprak kardeş. Arkadaşınida alıp bana gelebilir misin.. İkinizide üst üste koyup siqeyim madem öyle 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Param yeterse olur 😊 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Hiç gereği yok. Bir tane yeterli. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. 1 kadınla zor baş edilir yahu ne ikincisi☺ 0 0 Yorumla
kodumunişsizi Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok düşünme sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Gerçekten seven bir erkek bu teklifi yapmaz, eşi kabul edip konusunu açarsa da soğur bence.
İnsan sevdigiyle evliyse hayatta ikinci birini istemez
Evlilik çok sevilmeden, birbirini anlamadan, yanlış kişiyle yapılınca evet olur cevabı. Seven bir insanın bunu kabulleneceğini sanmıyorum.
1 iyle uğraşamıyorum 2 si mi? Aman aman istemez.
Evlilik isteme benden
Buz gibi soğurum senden.
2. eş nedir ya. 2. eşe izin veren kadın net g**attır.
No para
Evlenmezdim
Bir kadini zor idare ederiz herhalde
Daha birinci ile baş edemiyorlar. İkinci ile nasıl baş etsinler?
He valla doğru
Kendini yetersiz görüyorsan bu sadece seninle alakalı. Beni karıştırma :))
Hayır.
Veren kadını da boşarım.
Böyle bir teklif yapamaz bana.
Böyle bir şey için izin almayı düşünen erkek evlenmesin.
Biriyle uğraşmamak için yalnızlığı seçmişim bi de iki eşle mi uğraşcam 😬
Bekara karı boşamak kolay bu yüzden bilmiyorum hiç tatmadım o duyguyu
Toprak kardeş. Arkadaşınida alıp bana gelebilir misin.. İkinizide üst üste koyup siqeyim madem öyle
2. Eş mi? 1. Den bile kaçın 😂😀
İzin vermesede evlenirim
Param yeterse olur 😊
Hiç gereği yok. Bir tane yeterli.
1 kadınla zor baş edilir yahu ne ikincisi☺
E herhalde
hayır abiki
Çok düşünme sen
Lazım görünüyor.