Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işle meşgulüz hanım efendi, hayır olabileceğimden demiyorum da, kayda değer bir meşguliyetiniz var mı yoksa kendinize keriz arayışında mısınız eğer değerli bir sporcu, değerli bir e sporcu ya da başarılı bir öğrenciyseniz, şirketimiz adına sizlere yardımcı olabiliriz, he yok ben g*tümü mememi atıp para kazancam diyorsanız orası başka.
36 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi oraya ne yazmışım yorumlara ne yazmışım hiç okumadınız sanırım okuduysanızda bu yorumu yaptıysanız sizi ne ilgilendirir?
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım detayları buyrun onu soruyorum zaten
- +1 yıl
Merhabalar ben sporcuyum maçlara gidebilmek için sponsor arıyorum bana yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
Selamun aleyküm öncelikle kendim yazdığım 3 adet sarkım mevcut hersey hazır ancak sponsor bulamadığından dolayı henuz baslayamadım hayallerime kavusmama yardımcı olabilecek degerli buyuklerim ve kardeslerime sesleniyorum yardımınıza ihtiyacım var bana bu numaradan ulaşabilirsiniz 05300755925 emre kartal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ne için sponsor arıyorsun?
Aklında güzel bir iş fikrimi var?03 Yorumla
Soran+1 yılHayır iş fikri yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılreklam yapıp para kazanmak istiyosan ben varım çok abartmamak şartıyla (kendi ürettiğimiz ürünleri sattığımız butik sayfamız var. hamile, extra büyük beden vs sadece kadın kıyafeti ve 6 ay ile 5 yaş arası çocuk giyim)
05 Yorumla
Soran+1 yılBen napıcam
Cevap sahibi+1 yıldetaylarını konuşuruz demişsin yaz bakalım özelden aklındakileri bilemiyorum malum
- +1 yıl
Bn size yardimci olabilirim isterseniz uygun fiyata sponsor olursunuz ve en az 3000 takipci dilerseniz begeni saglayabilirim hesabinizahepsi tamamen gercek hesaplar
Merhaba ben Cengizhan Ramazan Doğan milli güreşçiyim aktif spor yapmaktayım ama sıkıntılarım var başımı kötü şeyler geldi sponsor ya da destek verebilecek birisi varsa çok memnun olurum kendisini hiç utandırmam
00 Yorumla
+1 yılMerhaba sponsor arıyorum YouTube kanalim var oyun videosu çekiyorum ve sponsor a ihtiyacım var
Kendime güvenim tam güzel yerlere gelecegime inanıyorum tek istediğim adımın duyulmasi yardımcı olur musunuz..02 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 452 cevap paylaştı. nasıl bir sponsorluk düşünürsün?
detayları yazabilir misin?00 Yorumla
11 ayKendime sponsor arıyorum Almanya'dan geldim ve çok güzel fikir ve çalışma başardık 3 ortak olarak girdik bu işe ama bir sağlam sponsore ihtiyacımız var
01 Yorumla- 11 ay
Lütfen boş mesajlar ve sponsor olamayan insanlar atmasın meskul etmeyin bulunmaz diye bir şey yok merakı olarak buraya yazıyoruz inşallah doğru düzgün insanlar yazar
Sosyal medya üzerine çok güzel projem var lakin maddi konuda sorun yaşadığım için projem gerçekleşemiyor iş birliği için veya destek için yorum ile geri dönüş yapabilirseniz memnun kalirim
02 YorumlaTwittera sayfa aç başla çıplak resimlerini atmaya dayılar başlar zaten sponsor olmaya aylık 10k temiz gelirin var
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim istedigim bu değil
Kendime sponsor arıyorum! Onun önerdiği ürünleri instagram ve diger platformlarda paylaşmak için! Baya takipçimde var!
00 YorumlaEvde yemek işine başlıyorum maddi olarak küçük miktarda sponsor bulmalıyım yardımcı olabilecek var mı acaba?
00 YorumlaHayla sponsor arıyor san bana Yaz ve Bilgi dolu Yaz
00 Yorumla
+1 yılne konuda sponsor... görüşmeye dahilim
00 Yorumla
+1 yılBen sana sponsor olurum
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç inandırıcı gelmedi
- +1 yıl
Tanımadan yargılama bence
Soran+1 yılBilemedim
Soran+1 yılKahvalti yapıcam yazarım
- +1 yıl
Tkpp att bana ordn konuslm
- +1 yıl
Banada yardımcı olur musunuz sarkı yazdım 3 adet klip cekilicek anck sponsor bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 05300755925
tıwtterde azcık nonnıklerı ac sponsor yagar
012 Yorumla
Soran+1 yılKfkfkfkfk nonincikler dediğin gögüsler mi
Soran+1 yılYok canım ya barzolarla beraber olmak istemiyorum kfkfkfkdk
Soran+1 yılHayır ya olmaz kfkfkfkfkf
Soran+1 yılİlişki yorucu yıpratıcı anlıyor musun pandemide birinin tribini kıskançlığını çekemem kanka olmamasını bu yüzden istiyorum kfkfkf
Soran+1 yılİmg nedir?
Soran+1 yılKfkfkkfkfkfkkf
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence gıda firmalarıyla görüş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüz ve fizik olarak iyiysen ben olabilirim 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiyimdir
Cevap sahibi+1 yılTakip at istersen
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonu nedir?
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılmıyor sanırım hayatımı kolaylaştırıcak biriden bahsediyorum.
- +1 yıl
Cüretkr bir kadınım diyorsun yani. Vallahi ben kullanıldığımdan dolayı o işletden elimi ayağımı çektim
Soran+1 yılNasıl kullandılar.
- +1 yıl
İstekler bitmiyor güzel kardeşim. Belirli süre sonra yetişemiyorsun
Soran+1 yılAnladım ben bir şey isteyemem oda bana sormasın zaten kendi halletsin.
- +1 yıl
Hangi şehir
Soran+1 yılKocaeli
- +1 yıl
İsranbul olsa ilgilenen çok çıkardı
Soran+1 yılAnladım
+1 yılne konuda
05 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı kolaylaştırsın birazcık
- +1 yıl
daddy falan mı nedir
Soran+1 yılOna benzer
- +1 yıl
anladım
- +1 yıl
sekse açık olman gerek. kabul edecekmisin
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 395 cevap paylaştı. kıyafet sponsorumu :)
00 Yorumla
+1 yılne konuda
00 YorumlaTabi buyur
00 Yorumla
+1 yılNeden
02 Yorumla
Soran+1 yılSen sor diye :)
- +1 yıl
Ahada sordum 😂
+1 yılNe için
00 Yorumla
+1 yılDetayları konuşalım