Ben 18 yaşındayım 20 yaşımda Evlenmek istiyorum her Türlü durumum ALLAH'a şükürler olsun var eş seçmek istediğim yer Bır Yetiştirme Yurdu benden 2 yaş küçük biriyle evlenmek istiyorum Yetimhane den seçme nedenimde hiç aile sevgisi çekmedikleri için onların daha çok seveceğini ve daha çok bağlanacağını düşünüyorum. Bu kararı 3-4 gün önce verdim bundan öncede de evlenmek istiyordum fakat böyle bir duygu değişikliği ilk defa oldu evlenmekten korkuyomuyum yoksa şimdiden heyecanlanma ya mi başladım bilmiyorum gönlümde değişik bir his var sizce neden bu konu her aklıma geldiğinde gönlüm ağrıyor gibi hissediyorum. Daha önce hiç sevgilim olmadı diye ve arkadaşta olsa bir kere bile kızlarla sohbet etmediğim için böyle bir şey yasiyo olabilirmiyim. Daha kimseyle tanısmadim ama yetiştirme yurdundan almaya kararlıyım. Sizce bu kadar heyecan veya korku artık ikisi bir arada mi bilmiyorum nedeni ne olabilir? Evli olanlar hiç böyle bir şey yaşadımı? Bilginizi almak isterim?
Not: yaşa kimse takılmasın lütfen herkes erken felan diyor ama bosverin sorulara cevap verirseniz sevinirim. Yazılım şirketi acicam yakında şimdide durumum ALLAH'a şükürler olsun çok iyi böyle şeyler göz önünde bulundurmadan cevaplarınızı bekliyorum
Not: yaşa kimse takılmasın lütfen herkes erken felan diyor ama bosverin sorulara cevap verirseniz sevinirim. Yazılım şirketi acicam yakında şimdide durumum ALLAH'a şükürler olsun çok iyi böyle şeyler göz önünde bulundurmadan cevaplarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer