Henüz 19 yaşındayım ama babam bazen bana sen de ilerde evleneceksin kocana bakacaksın tarzı bağnaz yorumlarda bulunuyor. Kadınların yemek yapması gerektiğini öğrenmesi gerektiğini söyleyip duruyor ve çıldırıyorum. Asla evlenmek falan da istemiyorum ve bu düşünceden o kadar soğudum ki hayatımın sonuna kadar yalnız yaşayabilirim. Sırf babamın bu saçma sapan lafları yüzünden gerçekten beni seven bana değer veren kişiyi de kendimden uzaklaştıracağım sanırım. Sizce ne yapmam lazım gerçekten babam beni delirtecek.
Güncellemeler
3 ay
Mantıklı şeyler yazmayacaksanız yazmayın birader
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evlenmezsen de o evde kalmaya devam edip benzer baskılar sürecek bu seferde buna tahammül edemeyeceksiniz. Bazı kızların bu ikilemde kalıp çareyi evlenmekte bulup mutsuz evliliklere adım atması çok üzücü oluyor gerçekten. imkanınız varsa önce egitim icin evden uzaklaşın daha sonra da farklı bi ilde kendinize güzel bir is bulun yoksa bu ikilem arasından çıkamazsınız hic bir zaman
Ya zaten üniversite 2. sınıfım ve ilk işim öğretmen olup çıkmak olacak
o zaman bu sureci iyi degerlendirin. uni sinavlara ve kpss ye bolca çalışın bu devirde atanmak hic kolay değil.
Evet teşekkür ederim 🙏
Yemek yapmazsan sende yalnızken açlıktan ölürsün :)
Daha küçüksün evlenmeyi uzun süre düşünmemen normal
Anormal olan sen olmayasın
Evden uzaklas
Ok
manyakmisin aq
Neden ya
Ya yerine senin yazdığına benzer bi şey yazdım hoşgörülü karşıladım sanma yani
yarin bir gün ailen olmiyabilir yemek yapmayi öğren bunlae temel seyler kizim evlenmiceksen he de gecte bazi seyleri oğrenmek gere
Lan ne alaka yemek yapmayı tabii ki öğrenirim ben başkası için yemek yapmaktan bahsediyorum kıt mısın
canım evlendigini düşün adam kendi yemeğeni sen kendi yemeğenimi yapican canım bi yemek yapan olur oda sen olursun bu açiden bakarsan
Ortak yapılsa mesela? Erkekler gerçekten ölün geberin ya
şu anda erkekler feminen kadinlar maskülen zatten sen neden esin evetder merak etme