Çekingen, efendi bir insanım, kızda hanımefendi birine benziyor, gayet mütevazı biri. Beni görünce oda ilgiyle bakıyor ama emin değilim oda hoşlanıyor mu. 1 kere ufaktan konuşma oldu işle ilgili tekrar gidince nasıl konuşmalıyım, ismi yazmıyor fiş ve yakasında.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sıra olmayan bir zaman da geniş bir vakitte direkt söyle böyle böyle de tanışma imkanımız var mı de tamamdır
Ya sevgilisi varsa
Ozaman hayır istemiyorum der veya sevgilim var der yani başka bişe olmaz
Ne diyim kanka yani anlatsan
Gittin kızın yanına işi olmadığı ve sıkışık olmadığı bir zaman git ve iş yerine git sapık gibi akşam çıkışını bekleme neyse gittin kasadaysa bi merhaba dersin bakarsın merhaba diyor sana sonra biraz da utangaç çekingen bir tavırla acaba akşam kaçta çıkıyorsunuz dersin tersler ya da cevap vermezse devam edersin neden diye falan sorarsa işte sizinle sohbet etmek tanışmak istiyorum falan dersin gerisi gelir zaten
Ve altdaki hatunun dediği not falan da bırakma liselimisiniz 😀
Anladım kanka sağol. Ben bir kaç ay önce bir kasiyerle bu şekilde konuşuyordum mesela oda gayet iyi konuşuyordu hiç surat asmazdı mesela bir gün isminiz ne diye sordum, neden soruyorsunuz dedi merak ettim dedim oda boşverin dedi, buda öyle olur diye korkuyorum
He olur mu olur bak ona yapıcak bişe yok bu güne kadar 100lerce kızdan red yemişimdir ama pes etmek yok
Haklısın. Ama kanka maskesiz acaba nasıl insan çekiniyor bilmiyorsun ki nasıl biri acaba
Ve bide bu tarz yerlerde kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığını konuşmadan anlayamazsın yani ve konuş yani red etti ne oldu hiç bişe
Neyinden hoşlandın kızın ozaman 😀
İyi bir insan kanka, ego yok mesela kızda ya yüzü hoş ama maske var insan çekiniyor
İyi bir insansa gerisi hikaye ya yüzü güzel falan artık bir yaşdan sonra pek bişe ifade etmiyor yaş ilerledikçe insanın arkadaşı azalıyor iş güç derken gün içinde ya da boş zamanlarında kız arkadaşınla vakit geçiriyorsun o yüzden eğlendiğin yanında mutlu oldugun biri ise güzelliğe fazla takılma bence ama senin bileceğin iş tabi
Aynen kanka, güzellikden doyarsın ama güzel huydan doyamazsın
Hem evlenme teklifi etmeyeceksin tanışma teklifi edeceksin yani o yüzden de güzellik pek fazla önemli değil yani he takılmak istiyorum falan diyorsan da dostum ozaman yanlış yerlerde hatun bakıyorsun barlar bunun için daha uygun yani 😀
Neyse çok konuştum ben kaçar biraz işlerle ilgileneyim
Ne takılması öyle biri değilim 😀
Ozaman daha ne git dediğim şekilde konuş söyle kızlar böyle şeyleri sever olacağı varsa böyle daha çok olur ismini öğreneyim instagramını bulayım falan gereksiz yani
Neyse hadi kolay gelsin
Eyvallah hocam sagol
Hocam az önce markete gittim hani aylar önce hoşlandığım kız vardı anlattım ismini söylemeyen, ben onla zaten ilgiyi kesmiştim hiç konuşmuyorduk son zamanlarda ve kaç haftadır görmuyordum şimdi gittim o eski kız kasadaydı benim şimdi hoşlandığımda yoktu, bunlar aralarında konuşsa o eski kız banada ilgiliydi bir zamanlar vs dese sorun olmaz mı
Surekli alışveriş yap çaktır ona onun için oraya gittiğini falan
Gidiyorum her gün veya gün aşırı
Ozaman artık iletişime geç sende hissediyorsan ondan sana karşı birşey olduğunu,
Oda bakıyor dikkatle ama konuşmadan bilemem. Gidince ne söylemeliyim
Eyer çekiniyorsan ona bir not yaz kasada ver çok tatlı olur 🌺 çıkışta konuşalimmı seni beklicem kapıda falan gibisine yaz
Ya sevgilisi varsa çıkışta dayak yemeyelim 😀
Sevgilisi varsa ve sana bakıp duruyorsa zaten olmasın o ayrı da, en kötü çıkışda gelmez sende anlarsın zaten 🙏
Anladım pınar teşekkürler 🙏🏼
🌺🌺
Merhaba pınar 😊👋
Eski hoşlandığım bir kız vardı normal konuşuyorduk oda normal konuşuyordu hiç surat asmazdı bana bir gün ismini sordum söylemedi sence neden olabilir, o iri kilolu biri bende çok zayıfım bu yüzden beni beğenmemiş olabilir mi, kilolar söyle
Ben. 1.77 53
Kız. 1.80 vardır 90-95 kilo vardır herhalde
Belki zor olmayı seviyordur ne bilim ismini söylememe sebebi onu daha çok merak et diye olabilir, isim somakla kilo nun pek ilgisi olduğunu sanmıyorum
Şöyle oldu isminiz ne diye sordum neden soruyorsunuz dedi o bana merak ettiğimi söyledim oda boşverin dedi ciddi bir şekilde bende o günden sonra konuşmadım
Çıkışları bekle akşam en son sen gir vs bunlar basit şeyler