O değilde ya sevgilisi varsa dayanabilir miyim :(
Markette çalışan kasiyer kızı nasıl etkileyebilirim?
O değilde ya sevgilisi varsa dayanabilir miyim :(
Git güzelce söyle uzun zamandır buradan alışveriş yapıyorum sırf sizi bir kere daha görebilmek için gün içerisinde sık sık gelip gerekli gereksiz birşeyler alıyorum. Eğer sizce bir sakıncası yoksa uygun olduğunuz bir zaman tanışmak istiyorum. Ve bana bir şans vereceğinize tüm kalbimle inanıyorum. de. Eğer kabul etmezse sürekli ondan birşeyler alamaya gitmeye devam et ve ara sıra fikirin değiştirip değiştirmediğini sor. Birde komik saflıklar yap ne bilim yanlış birşey falan al sonra bak yanlış olmuş gördünmü falan de gül bişey yap işte benmi öğreteyim :) numara yapma açık ve net ol
Helalin var kardeşim :)
Bu kadar ezikçe yaklaşırsan hiç şansın yok. Tecrübeyle sabit.
O dediğin yanlış aldım bak gördün mü diye espiri yaparsa o kız bu espiri karsinda bayılır bence red yerse uzun bir süre gitmemeli kız acaba gelirmi diye bekleyecektir ve uzun bir süre sunra gittiğinde emin ol işte geldi diyecek hiç birşey demeden al ve çık ilerleyen günlerde makyajına veya giyimine dikkat et bir değişiklik var mı diye varsa sessiz cool bir sesle ve duruşla teklifim hala gecerli mesai sonrası bir fincan kahve iyi hissettirir de kabul edecektir tabi sevgilisi yoksa ve dediğim gibi değişim varsa makyajında veya giyinisinde kabul etmezse senin ben mq de ve uza
Öyle bi dert bendede var bitane kızvar marketde kızdan hoşlanıyom gidip kızla konuşamıyom elim ayama dolaşıyo gidiyom konuşum diye izleyip izleyip geliyom kızla konuşamıyom
Devamli onun kasasindan gec, arada sirada biseyler konusmaya calis. Havalardan vs. Sonra yavas yavas isinir sana diye dusunuyrm. Rahatsizetmeden yavas yavas ilginii belli et. bir sure sonra face ini bulup acil ya da is cikisini bekle ;-)
hahaha bende girişte bir dükkan var binanın girişinde yani orda bir kız var o da çok tatlı ama fazla takmadım tabi yani aynı kafadan gitmeye çalışsam çıkış saatini bilsen dicemde yok be o tasmaları yok mu onların adları yazan hadi bazı büyük yerlerde yaparlar ya onun gibi ismiyle hitap etmeye çalışabilirsin diyelim
Adını bilmiyorum tasması yok kardeşim ama oyalanmaya çalışıyorum sürekli :)
hiç mi denk gelmedin çalışanlardan biri adını der falan ama ne biliyim ben şu dükkandaki kıza yakınlaşırsam şu başlık kalsın anlatırım sana
Tasmasında adı yazıyordu zaten 1-2 kere adıyla hitap edersin aldığını ürünü değiştirmeye filan götürüp öyle basit bir muhabbet kurarsın gerisi gelir zaten :)
Bende işe yaramıştı :)
Tasması yok adını bile bilmiyorum :)
Cevap
9Cevap
Muhabbeti başlatmak önemli. Kendinden emin, dik ve güzel yüzlü bir duruş gerekiyor. Aldığın bir ürünle ilgili soru sorduktan sonra konuyu çalışması durumuna getir. Ne kadar alıyorsunuz siz :) diyebilirsin. Gerisi sana kalmış. Sürekli yorum yap.
Deneyeceğim kardeşim umarım :)
kasiyere geldiginde biraz hoslandıgını belli etmeye çalış. az ama sık sık birşeyler al :)
Saatte 1 sakız almaya mı gitsem acaba :)
Ben kızlara karşı abazalık düşünmem :)
Böyle ergenlerin söylediklerini uygulama.
faceini bşyni bulsan olmaz mı ya da sürekli gdp geldkce zaten tanşrsn bir şeklde artık tanır seni
İsmi hakkında herhangi bir bilgim yok öyle çok sert duruşu olan birisi basit numaralar işliyeceğini düşünmüyorum :) Sürekli gitmiyorum ama günde en az 3 kere :)
direk söyle o zamn hoşlandım falan diye belki oda etkilenmştr senden anlamştr zaten kızlar anlar üç kez gttgne göre bide:D
Gittiğimden alıyacağını düşünmüyorum çünkü her gittiğimde temel ihtiyaç alıyorum öyle abuk zubuk şeyler değil :(
bakışlarndn anlıyo olablr kızlar hisseder
Bak buna dikkat edebilirim :)
kız evli falan diil dimi yüzügne baktnmı var mı? hersyde hazrlklı ol sevglside olablr çokda kaptrma kendni derim ama bir adım at tanşmak için marketde başka bir çalşn kıza sorablrsn çaktrmadan sevglsi var mı falan diye?
Yüzük yok :) Kaptırmıyorum olduğu kadar olmadığı kader sende biliyorsun :)
evet aynen başka bir kıza sorsana dediğim gbi marketten falan
Senden hoşlandim xecemmx
dostum ismini öğrenmen kolay fişte yaziyo sonlara doğru :) Kapidan tam çikarken dönüp isminizde çok hoşmuş de.
Masai bitiminde git konuş. Boşver sakızı çikolatayı parayı.
Kıyafetinde ismi soy ismi yazmıyormu çalıştığı yer (BİM, şok, beğendik vb.) internet adresinden bulabilirsiniz ben bulmuştum vardiyalarını takip et bulabilirsiniz facedende işi başlat hem ilişkisi var mı yok mu ögrenirsin
Sohbet konusu aç, muhabbet etmeye çalış lan.
aşığım sana lan ağır konuştum ama
İşte sohbet konusu olacak bir müdahale olmuyor alacağımı alıyorum çıkıyorum :(
beşyüzlük çikolataya bir milyon ver
Para ile etkilemeyi tercih etmiyorum :)
ozaman beşyüzlük çikolataya para verme assdç:
Prezervatif al asdfkjhl :D
Ben kaşar sevmem senin gibi ;)
Hacı yağı al o zaman mübarek, özellikle "cuma rüzgarı"nı tavsiye ederim :D Kesin aşık olur :D
marketi satın al acayip etkilenir bence:))
Para ile aşk da olmaz saadette :)
bu duruma en çok sevinen kardeşindir :)
para verirken eline dokun gözlerinin içine bak :D
Bozuk para ile alışveriş yap diyorsun yani :)
yo kartıda verirken dokunabilir misin?
O sen misin yoksa?
Sen kimsin? :)
Bakışlarından anlamıştım ama eğer o sensen. aynı durum
Tabiki inanmam sevgilim var zaten rahatsız bile oluyordum
Abisi sevgilimden uzakdur yakalamim seni matkette :)
Senin elinden alacam kızı karakartal :)
senin gibi çok hayranı vardır
Kızdan kondom iste sonra sanada alayım mı de :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar