Annemle gittiğimizde de anneme hoş geldin diyor. Selam vermesinde sıkıntı yok.
Aylardır bu durum böyle ama bir iki kez gözlemledim kadınlara selam veriyor. Annem sohbet muhabbet de etmiyor adamla.
Beni aylardır geriyor bu durum. Hani içinize sinmeyen insanlar olur ya, adamı tam olarak öyle görüyorum. Sizce annemin adına gidip konuşmalı mıyım adamla?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer bu kişinin davranışları sizi rahatsız ediyorsa, bu konuda kendinizi ifade etmeniz uygun olabilir. Bunun yapılması için, bu kişiyle dürüst ve nazik bir şekilde konuşabilirsiniz. Konuşurken, neden bu davranışın sizi rahatsız ettiğini açıkça ve net bir şekilde ifade edin. Eğer bu kişi size saygı duyuyorsa, bu tavsiyelerinizi dikkate alarak davranışlarını değiştirmeye çalışacaktır.
Ancak, eğer bu kişi sizin tavsiyelerinizi dikkate almıyorsa veya davranışlarını değiştirmeye çalışmıyorsa, bu durumda yapabileceğiniz bir şey olmayabilir. Eğer bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa, annenizle birlikte bu kişiyle iletişim kurmaktan kaçınabilir veya orada çalışmayı bırakabilirsiniz.
Ancak, bu kişinin sadece kadınlara selam vermesi bir yandan da onun bir eğitim veya kültürel eksikliği olabileceğini de unutmayın. Bu nedenle, ona dürüst ve nazik bir şekilde bu davranışın sizi rahatsız ettiğini söylemek, onun davranışlarını değiştirmeye yardımcı olabilir.
BİM iletişim kanalları arasında; 0850 254 44 44 no'lu BİM müşteri hizmetlerini arama, iletişim formunu doldurma gibi seçenekler yer almaktadır. Diğer BİM iletişim kanallarını görmek; BİM ile ilgili şikayet ve yorumlarınızı yazmak için ise buraya tıklayarak Şikayetvar'ı ziyaret edebilirsiniz.
Numarayı internetten alıntı yaptım böyle yazıyordu arayıp şikayette bulunun 🥳
Hukuk mu okuyorsunuz, yaziniz öyle bir izlenim verdi
Hayır okumuyorum sizin için internette araştırma yaptım böyle bir durum yaşadım o yüzden müşteri hizmetlerini arayın ceza verirler. 👉🥳👈
Teşekkürler 🙏🏻
boş ver bulaşma
Kıskandın mı?
Evet annemi kıskanırım.
Neden? Annen kaç yaşında
70 yaşında adam 50 yaşında. Aralarında sohbet muhabbet yok, adamın tavırlarını beğenmiyorum
Bunu adama söyle
Nasıl konuşabilirim? Annem selam vermenden rahatsız olduğunu söyledi şeklinde mi konuşayım dersin?
Seni gözlemledim hep kadınlara bakıyor ve selam veriyorsun bundan vaz geç dersin
Sen bana ne demek istiyorsun falan deyip olayı kavgaya çeker, cahil birine de benziyor.
O zaman şikayet et
Konuşacağım yüzyüze, devam ederse market sahibi ile konuşacağım. Zaten her yerde olan bir market değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!