Bu kız milletine güven olmaz biliyorsunuz. Öyle ki hukuk sitelerine bakarsanız birçok kadının "Nafaka alıyorum, birisiyle daha evlenip boşansam tekrar nafaka alabilir miyim?" dediğini görürsünüz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha evlenmeden ayrılmakla ilgili şeyler düşünüyorsan zaten kız arkadaşını gerçekten sevmiyorsun demektir. Karşındaki iyi ve düzgün biri değilse zaten senden para koparmaya çalışır. Sen de iyi ve düzgün biri olduğundan emin olduğunla evlen. Anlaşılan bu kız arkadaşına o kadar çok güvenmiyorsan. O zaman evlenmede.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Belli ki o kişiye de güvenmiyorsun peki evlenmek niye? ve söylediğin gibi olan kız sayısı emin ol çok azdır. Evleneceğin kişinin yerin de ben olsam bana böyle bir şey söylense bitiririm ilişkiyi..
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç de az değil. Kızlar ŞEyma Subaşıyı örnek alıyor
Soran+1 yılNasil anlariz ki
Soran+1 yılİşte aşık olup da kız malıma çöküp beni bırakırsa ne olcak :D
Soran+1 yılİşte evlilik sözleşmesi malın yokmuş gibi davranmaktır.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. güvenmiyorsan evlenme hakaret resmen bu..
sözleşme sunacağına iyice tanı paragöz kadını tanımak çok zor değil aklı olana.11 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmemek değil karşılıklı güvenceye almak.
+1 yılErkek olsam bende yapardım. Evlilik başlamadan evliliğin bittiğini düşünmek güvensizlik diyorlar ama düşünmek lazım bence hayatta her şey olabilir.
Kadının çocuk olmadığı sürece nafaka almasını haksızlık olarak görüyorum.73 Yorumla
Soran+1 yılNihayet ya! Aklı başında bir kız
- +1 yıl
Dislike atan sen misin?
Soran+1 yılDeğilim, hatta + vereyim hemen.
+1 yılGüvenmediğin birisi ile neden evlenirsin ki? Mesela benim evleneceğim adam evlilik sözleşmesi imzalatmak isterse, bana güvenmediğini anlarım. Ve direk resti çekerim. Sende git mesleği olan birisi ile evlen, nafaka istemez.
12 Yorumla
Soran+1 yılHe bu ayaklarla ayartın sonra malımıza çökün
- +1 yıl
Öf kim napsın senin kıytırık malını.
Oysa haberler hep kadın cinayetlerinden bahsediyor.. Ve kadın cinayetleri sizin ucuz nafaka muhabbetinizden daha vahim bir durum.. ✋ Sahi siz nerde yaşıyorsunuz?
14 Yorumla
Soran+1 yılErkek evlendiği kadının köpeği olmalıdır.
Soran+1 yılBen şöyle bakıyorum. Her erkek bir kadına tapsa bu dünya bambaşka bir yer olur. Suç oranları düşer, cinayetler olmaz. Erkek bir kadına tapıyorsa diğer kadınlara da saygı duymaya başlar bence.
Soran+1 yılNeden yorum yapmadiniz
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Ben sahsen boyle biriylen evlenmezdim 😊 evlilik guvensiz basliyorsa ohoo isimiz is. Bir kadina bunu kolay kolay soyliyemessin😂 sana bol sans kanma
220 Yorumla
Soran+1 yılDimi :D Size böyle gelip sevgi pıtırcığı olacak ki parasına yumulun
Soran+1 yılHemşire misin yoksa öğrenci misin
Soran+1 yıl22 yaşında nasıl oldun hemşire ya, sağlık meslekli miisin
Soran+1 yılSağlığı avrupada mı okudun yani
Soran+1 yılSansa bak kızdaki be. Sevgilim de hemsirw
Soran+1 yılÖzünde iyi birisin. Bana neden bağırdın?
Soran+1 yılKırıcı şeyler söyledin ya, onu diyorum.
Soran+1 yıl"Hemsireyim kanka kendi parami kendim kazaniyorum kimseye muhtac degilim sen kendine yan😘" Bu lafiniza cok kirildim
Soran+1 yılÖzür dilerim. Sizin nickinizi sonradan fark ettim
Soran+1 yılPozitif :D Sizinle sorunum yok, aksine severim de sizi.
O zaman mehirimi yüksekten isterim, mehiri aldiktan sonra imzalarim. Para için evlenmiyorum ama en azindan işsiz bi dönem gecirirsem belli bi miktar yaşamak icin para alirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki, 100 dolar bıraktım sehpaya :)
+1 yılBosanma dusuncesiyle basliyosun ve guvenmiyosun o kiza niye evleniyosun ki? Hic evlenme daha iyi.. cok kotusun
36 Yorumla- +1 yıl
Boşanıp parasını aliyim diyen kadınlar var çok var böyle kimin kim olduğunu bilemezsin sana gözüktüğü gibi olmayabilir hem kadın boşanmayı düşünmüyorsa imzalar zaten
- +1 yıl
Bu kiz milletine guven olmaz demen cok uzucu. Hepimizi kotuluyosun. Ztn senin statunde biriyle evlenirsen senin parana puluna bakmaz bile.
- +1 yıl
Ben kız milletine güven olmaz demedim kimin kim olduğunu anlayamazsın amacını bilemezsin deidm
- +1 yıl
Sorunun altindaki yazan ilk cumleyi bir daha oku..
- +1 yıl
Onu ben yazmadım soruyu soran ben deyilim
- +1 yıl
Ay pardon yaa dikkat etmedim hic ona sabah sabah ayilmamisim demek ki daha. Kusura bakmaa. ✌🏼
Soranaydi atarlanmam.
Açıkça söyleyebilirsin. Seviyorum diyip para için evlenen çok, güvenmiyorsan söyle bence. zaten güvenmediğin biriyle niye evlenirsin ki?
19 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin içini bilemeyiz.
Soran+1 yılEspridir umarım bu
Soran+1 yılFala inanıp bunu tavsiye ediyorsun yani?
Soran+1 yılBuradan bana bakabilir misin. d
Soran+1 yılNasıl bakabiliyorsun
+1 yılSözleşme yapıcaksan niye evleniyosun🤷♀️ ne tuhaf insanlar var ya hele şuna bak
25 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu para tırtıklama yolları mı kapandı 😃
- +1 yıl
Yaaa aynen 😀
Soran+1 yılYorumunuz çok kaba gerçekten. Güne kötü başladım sayenizde
- +1 yıl
Aman mahvoldum tühhh 🥺
Soran+1 yılBence de mahvolun, beni uzdunuz. Gönlümü alın lütfen. Öyle moderatör olmakla olmuyor. Üyeleri sevin biraz
+1 yılGit vuraya yazdığını aynen onada ilet o zaman kimse böyle bir saçma evliliği labul etmez güvenmediğin biriyle evlenme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNafaka almak için binbir takla atacak birini seçmezsin sen de. Kendi parasını kazanacak güçlü bir eş seçersin. Gerçi iki ucu boklu değnek dimi. Kariyeri olan ağız kokusu çekmez, erkeğe bağımlı olan da nafaka ister. Sonunu düşünen kahraman olamaz yiğidim. Sen iyisi mi önce kendinden başla.
20 Yorumla
+1 yılÇok mu malın mülkün var? Nafaka cocuk varsa vereceksin zaten normali bu
05 Yorumla
Soran+1 yılmal mülk deyince gözler fıldır fıldır oldu
- +1 yıl
Senin malindan bana nee? Adamin yemege ekmegi yok evlilik sozlesmesi derse komik artık erkekler kadin parasi yiyor hem calisan kadin al hem işlerini yaptir cocuk dogurt ayrilinca hadi eyvallah
. yok yaaa
Soran+1 yılKadın dediğin tabii ki iş yapacak ve kocasına sadık olacak.
- +1 yıl
Aksini iddia eden yok. Neyse mutluluklar dilerim
Soran+1 yılEee neyde anlaşamıyoruz?
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Nafaka olayında çok büyük haksızlar var dostum. Ara ara gündeme gelse de bir türlü bu konu hakkında bir çözüm üretemediler henüz.
00 YorumlaOna güvenmediğini düşünür ki bu gayet normal ! Neden güvenmediğin biriyle evleniyorsun !
03 Yorumla
Soran+1 yılPoposu güzel olduğu için.
Soran+1 yılAma çok güzel
Nafaka filan olmasa bile yani istiyosan soyleyebilirsin 🤷♀️ günümüzde çoğu insanda va r
07 Yorumla
Soran+1 yılKusursuz güzelliğinden geliyor sanırım bu özgüven.
Soran+1 yılBunu KS kızlarına anlatamıyorum :D
Soran+1 yılSenin parasal durumun iyi herhalde :D
Soran+1 yılSenin gibi kız karşıma çıktı da ben mi her şeyi üstüne yapmadım bee :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha evlenmeden bunun lafını yapıyorsanız evlenmeyin.
40 Yorumla
+1 yılÇok haklısın dolandırma amaçlı evlenir oldu kadınlar takı nafaka mal içşn. 1 ayda iftira atıp boşanır eski müşteri lerinden biri ile kuyunu kazar
20 YorumlaKız ve erkek milleti diyip genelleme yapmayın ve anlaşılıyor ki evleneceğiniz insana daha başından güveniyorsunuz. Evet hayat ne duruma getirir bilinmez ama siz daha başında bu hesabı yapmışsınız
26 Yorumla
Soran+1 yılİyi de kız 3 ay sonra boşanıp servete ortak olursa napcaz?
Soran+1 yılAllah allah :D Adam tüm malını sana emanet etsin ha :D
Soran+1 yılSen evli misin hacı abla?
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılSen evlendigin kisiyi tanimiyomusun bu nedir ya guvenmiyomusun?
014 Yorumla
Soran+1 yılGuvenmem kızlara
- +1 yıl
Ozaman ne evleniyosun gay olcak potansiyel var sende yol yakinken don hahshsjsj
Soran+1 yılİnsanları aşağılamak veya onlarla alay etmek için cinsel eğilimleri kullanmak ne kadar aşağılık bir tavırdır : )
- +1 yıl
Seninki cok dogru bi tavir ya🤗 boyle insana boyle taviiiirrrr 💋
- +1 yıl
Gotu icin evlenen yarin baska bi got icin karisini satar😉
Soran+1 yılDiğer yorumlarımı da mı okudun :) Hoşuma gitti.
- +1 yıl
Bende bos yorum olmaz incelerim sonra cevp veririm
Soran+1 yılBu kadar inceleyip bu kadar kırıcı konuşmasanız olmuyor mu?
- +1 yıl
Kes
Soran+1 yılYo, tartışmak istiyorum. Saygısızlık da etmedim size.
Soran+1 yılHanfendi
- +1 yıl
Burcunuz ne?
Soran+1 yılYay, sizin?
Soran+1 yılSustunuz 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılSözleşme kısa ve öz böyle olursa razı olurum. Çocuk yapacaksak 18 yaşına kadar boşanma yok! Sonra her kes yoluna. "Seninki sende benimki bende"
10 Yorumlabence önce sorarken bir arkadaşım da evleniyor yakın zamanda evlilik sözleşmesi imzalıyor sen ne düşünüyorsun vs gibi sor eğer çok ters cevap verirse zaten ona sorduğunda da aynı şekilde tersleyip tepki vericeğini bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle doğru... Eğer yapmazsanız hukuki anlamda donunuza kadar alırlar. Aşk meşk hikaye
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk dediğin şey 3 ayda biter. Yatakta kıç dönüp uyumalar başlar.
Cevap sahibi+1 yılSözleşme yapmayan erkekleri icra dairelerinin önünde bolca görürsün. Zaman o zaman değil, KS de o kadar çok gördüm ki nafaka alırmıyım vs vs. sorularını
+1 yılEve beyaz eşya almiyorsun
Beyaazlar içinde gelecek bir kadın sokuyorsun hayatına senin saygın yok karşidakine umarim aptallik yapıp senin onu sevdigini sanarak imzalamaz sevgilin sözleşmeyi00 Yorumla
+1 yılbu kadar güvenmeyip evlenmek neden? bırak zamana güveneceğin birisi karşına çıktığında evlenmeyi düşünmelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seven malımı mülkümü naapsın? Bunu tescillemek neden suç olsun? Unutma ki davalar hep birbirine güvenenler arasında açılır.
- +1 yıl
suç demiyorum ben anlaşma yapılmasına karşı değilim ancak kız milleti şöyle böyle diyipte evleniyor oluşun çok ironik bir durum
Soran+1 yılKızın poposu çok güzel. O nedenle evlenmekte bir beis görmüyorum
- +1 yıl
evet anlaşılan ironik değilmiş beyinsiz olmandan kaynaklanan bir durummuş
Soran+1 yılNe biçim bir ifade bu ya? Ne kadar kabasınız
+1 yılErkek milleti de baya güvenilir doğru diyorsunuz beyefendi.
20 YorumlaBunu bu şekilde yazıyorsan evlenecegin insana saygin yok gibi kıza üzüldüm
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygı karın doyurmaz. En büyük kazığı güvendiklerimiz atar.
+1 yılNeden evleniyorsun o halde bu nasıl bir güven sevgilim bana böyle bir şey söylese direk ayrılırım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kızın poposu şahane.
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sözleşme yapmak en mantıklısı. Senın malın da mülkünde gözü yoksa zaten bunu sorun etmez.
00 Yorumla
+1 yılGüven olmaz derken herkesi kastedecek şekilde söylemişsin vay be
10 Yorumla
+1 yılinsanogluna guven olmaz desek kiz ya da erkek degil de 🙈sonucta çiğ süt emmisiz
00 Yorumla
+1 yılDirekt söyle şüphelendiği biriyle niye evleniyorsun oda ayrı konu gerçi
00 YorumlaEvlilik sözleşmesi imzalatacak bir ilişkiyi tekrar mı gözden geçirsen
00 Yorumla
+1 yılKabul etmez sogutma kendinden guvenmiyorsan evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenmediğin biriyle neden evleniyorsun ozaman cok kırıcı birşey
20 Yorumla
+1 yılO şekilde yapacak bir kadınla zaten evlenme
20 Yorumla
+1 yılOhooo sen ona güvenmeden nasıl evleneceksin ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kolay, çünkü kız güzel.
- +1 yıl
Kızın güzel olması evlilik için neden olmamalı. Evlilik şehvet için yapılmaz. Sevgi, saygı, hoşgörü ve bunların temeli güven olmadan evlilik olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediğin biriyle evlenmek de ayrı bi ironi
03 Yorumla
Soran+1 yılPoposu çok güzel ama.
- +1 yıl
Anladım senin gibi aptalı kekleyen çok olur zaten bencede söyle evlilik sözleşmesini
Soran+1 yılO şahane gözlerine yakışıyor mu bu hakaret
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme bence sen cidden
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güvenmediğin insanla neden evlenmek istiyorsun ki?
10 Yorumla
+1 yılGüvenmediğin biriyle niye evleniyosun o zaman
00 Yorumla
+1 yılŞüphelendiğin insanla evlenme zaten
00 Yorumlagonul yasalarina aykiri be ,
00 Yorumla
+1 yılDirek soyle evlilik sozlesmesi yapmak istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılAklında kalacağına direk söyle.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul sözleşmesi var senin sözleşme işe yararmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kıza güvenmiyorsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsg evlenme ozm
21 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyim de sen kap beni :D
Mantıklı. Mantıklı kızsa kabul eder
30 YorumlaYuh diyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYargılamak kolay da ben ne acılar çektim.
+1 yılBence güvenmediğin biriyle evlenme.
20 YorumlaAçık açık söyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme
10 Yorumla
+1 yılHaklısın, direk açık açık söyle
00 Yorumla
+1 yılNen kabul etmezdim
00 Yorumla
+1 yılEvlenme
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğim kıza evlilik sözleşmesi imzalamak istediğimi nasıl söyleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler