Uzun zamandır platonik olarak sevdiğim biri var. Yıllar önce bir dönem belli etmiştim hislerimi, açık açık değil ama yani tavırlarımdan anlıyordu bence, o zamanlar aynı ortamda çok sık bir araya geliyorduk, bazen birlikte vakit geçirirken omzuna yaslanırdım veya elini tutardım, olumsuz bir tepki vermezdi, hatta memnunmuş gibi davranırdı, karşılık verdiği bile oldu ama asla sözle ifade edilen bir şey yoktu, sadece durduk yere sarılmak el ele tutuşmak gibi şeyler oluyordu aramızda, bunların ne anlama geldiğini, gerçekte ne hissettiğini hiçbir zaman çözemedim. Bu dediğim 6 yıl falan önceydi. Sonrasındaki yıllarda ara sıra denkgelir görüşürdük, normal muhabbet ederdik güler eğlenirdik. Bir sevgilisi vardı fakat içimde hala ona karşı bir şeyler vardı... Son zamanlarda ise çok sık görüşemez olduk ama birbirimizin bir sınavı, önemli bir iş başvurusu vs. olduğu zamanlarda mutlaka arayıp tebrik ettik. Şimdi, bugün onun sevgilisiyle sözlendiğini öğrendim... Aramak istedim ama arayıp ne diyecektim. Aramam gerektiğini düşünüyorum fakat içimde böyle hisler varken nasıl dilim varıp da tebrik edebilirim bilmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Şimdi ve bundan sonra nasıl davranmalıyım? Duygularımı nasıl kontrol etmeliyim? Yıllar önce aramızda geçen bu belli belirsiz şeylere nasıl bir anlam yüklemeliyim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Sizce ne yapmalıyım? Şimdi ve bundan sonra nasıl davranmalıyım? Duygularımı nasıl kontrol etmeliyim? Yıllar önce aramızda geçen bu belli belirsiz şeylere nasıl bir anlam yüklemeliyim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde instagramdan takiplesip konusup hoslandigim hatta onunda benden hoslandigini dusundugum bir arkadasim vardi. Cunku surekli beni zarflardi artik hayatima birini almak istiyorum diye. Ben bu kiza birturlu acilamadim ve icimden hep soyle derdim sen boyle acilma en sonunda kizin evlilik fotolarini begenirsin Ve begendim😂😂
Peki konuştun mu tebrik ettin mi
Birgun cuma mesaji atmistim sohbete basladik ve hayatinda biri oldugunu soylemisti o zaman tebrik etmistim daha sonra etmedim. Ve birdaha hic yazismadik
Sence ben ne yapmalıyım
Hayatinda biri olan bir kadinla yazismak benim felsefeme ters oldugu icin ben birdaha yazmadim. Ama sizin oyle bir takintiniz yoksa tebrik edin derim
Şimdi bu kişi ileriki hayatımda da görüşme ihtimalim olan biri, çevremiz ortak çünkü, tebrik etmem gerekmez mi
Bence tebrik etmen gerekir
Ama o başka biriyle evlilik yoluna girmiş, yani evlilik sözü vermiş. Unutmalısın bence..
Haklısın ama nasıl
Ve şimdi nasıl tebrik etmeliyim sence
Etme derim ben. Hayatına devam et. Başka insanlar çıksın karşına, buna izin ver kendine engel olma.
Ama çevremiz ortak, sonrasında da görüşme ihtimalim olan biri, tebrik etmem gerekmez mi, ileride evlenirlerse yüz yüze bakacağım onlarla
Bakma o zaman. Bakmak zorunda değilsin. Bu seni kötü etkiler çünkü.
Nasıl olacak ki, aynı ortamda bulununca küs gibi mi davranayım durduk yere o zaman daha saçma olmaz mı
Aynı ortama girme bence canım
Unuturum
Sonrasında çok sık görüşme ihtimalim olan ortak çevremizin olduğu biri, sence nasıl unutabilirim
Ve şimdi nasıl tebrik etmeliyim sence