Eximle yaşadığım şeylerin psikolojisinden çıkamadım ilişkimi etkiliyor ne yapabilirim?

eski sevgilimle olan ilişkime dair psikolojim bozulmuş durumda sinemaya giderdik sürekli öpüşmek isterdi bazen sırf o istiyor diye öpüşürdüm hayvan gibi davranırdı hiçbir duygusal şey yoktu tabi onları yaşarken böyle düşünmüyor dum sonralarda açık alanda bile öpüşmek istedi vucüduma dokunmaya başladı rahatsız oluyor dum ama seviyor dum karşı gelemiyor dum 17 18 yaşlarındaydım ama henüz böyle şeylerden zevk almayı bilmiyor dum daha sonra birgün buluşacak tık akşamdan ayarladık ve sabah beni kahvaltı yapmadığı için eve çağırdı kahvaltı yapayım sonra çıkarız param yok dışarda yemeyelim vs dedi kandırdı eve gittim ve biraz yatakta öpüştük ama sonra iş raydan çıktı ve istemediğim halde ilişkiye girmeye çalıştı taciz de bulundu kendimi evden zor attım sonra da gözümdeki perde kalktı ve ayrıldım resmen beni evlenicez diye kandırıp kullanmış ne diyebilirim ki oçun teki
Aradan 1. 5 sene geçtikten sonra sevgilim oldu şu an 7. ayımız askerde olduğu için buluşamadık ilk defa buluşucaz buluşma günümüz hafta sonuna denk geldiği için yasaktan dolayı eve çağırıyor ben istemiyorum ve anlamıyor sürekli kızıyor sanki tecavüzcüymüşüm gibi davranıyor sun sen istemeden sana asla dokunmam felan diyor ona inanıyorum ama psikolojim izin vermiyor, kafam allak bullak içimden atamıyorum unutamıyorum saf ve masum bir ilişki istiyorum aramızda yakınlaşma olsun ama benimde isteğimle diye düşünüyorum ama ipler onun eline geçerde aynısı olur diye korkuyorum ona bu durumdan bahsetsem sizce beni anlar mı yoksa hakkımda kötü mü düşünür anlatmak dışında ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Empati kurun sevgiliniz gelip size daha önce böyle şeyler yaşadım psikolojimi çok etkiledi diye anlattığım gibi anlatsa ne yaparsınız? Açıkcası ilk zamanlar ben de karşılık veriyor dum çok istemesem de, bu yüzden kendimi ak kaşık olarak göremiyorum suçlu görüyorum.
Eximle yaşadığım şeylerin psikolojisinden çıkamadım ilişkimi etkiliyor ne yapabilirim?