Güncellemeler
+1 yıl
Bi kere de kurstan arkadaşıyla aldatmaya kalktı, kız instagramdan beni rahatsız etme diye yazdı öyle yakaladım kızı her akşam arıyormuş yazıyormuş, benden 1 özür dilemeden konuyu kapadım, o akşam alkol kullandım diye şimdide kavgalıyız, saçma sapan şeylerden kavga üretiyor, bahane üretiyor, sürekli benden uzak dur diyor 10 aylık ilişkimiz var bitirmekte istemiyorum ailesiyle de iyi anlaşıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allaha havale et 8 ay önce aynısı başıma geldi dua ettim şuanda ayaklarıma kapanıyor ve her dk İnternet storylerimi takip ediyor bitek dünyada o yok
Çok seviyorum ama 10 aylık ilişkimiz var 1 kerede aldatmaya kalkıştı
Diyorum ya evlenmeyene kadar aynısını tekrarlar ondan uzaklaş
Yapabilcek bişey yok seni sevmiyorsa birak ne hali varsa görsün seni sevmeyenle olmaz bu is başka sevdiği vardir
Başka birisi varsa ayrıl diyorum yok diyor ayrılmıyor
Amaci ne o zaman dünyayı sana dar etmekmi üstüne git sorgula adamakıllı cevap verene kadar sıkıştır bence
Normal degil bu yedekdemi tutuyor ki seni
Beni sevmiyor diyorsun bırak zamanını harcama yazık sana
Askerde gördüyse taş gibi bir hatun. Ne yapsın garibim.
Sende üstüne düşme o bu kız cepte demesin biraz kendini ağırdan al çok fazla yüz verme ama soğukta davranma aklı başına gelsin
Soğuk davranma derken?
Ne bilim mesela çocuk nasılsın dediğinde sadece iyi diyip susması insanı çileden çıkarır
Bizi toparlarsan sen toparlarsın Lwözşeözşez bana inst verirmisin
Cidden düşünce biçimin çok iyi
Umursamadığımı göstermek istiyorum ama kendi uzaklaşır diyede korkuyorum
Zamanında biri banada böyle yaptı ilk zaman beni salak gibi kullandı şimdi ben ona yapınca ayaklarıma yalvarıyor inanırmısın hikaye atıyorum en erken o bakıyor valla hepsi dua etmeme baktı şimdi aklıma bile değil
Şu erkekler varya en ufak ilgide kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar bide üstüne aldatiyolarlar kızlar siz siz olun izin vermeyin bu saçmalıklara
Sevmiyorsa yapacak hiç bir şey yok.
Sevmiyorsa bırak gitsin elbet pişman olur o zaman da sen kabul etme
Biraz daha sıcak ve kadınsı davran
Niye aldattın mı onu
Aldatmadım aksine kendi aldatmaya kalktı
Nasıl aldattı seni
Aldatmadı, kurstan arkadaşı vardı, ilk baş askere gidince kız yazdı instadan kendisinin numarasını istedi, bende verdim sonra sevgilim kızı her akşam arıyormuş, yazıyormuş kızında sevgilisi ve ailesi var, rahatsız oluyormış korkuyormuş yakalanıcak diye instagramdan yazdı böyle böyle beni rahatsız ediyor diye sonra kızı engelledi sevgilimde
Sen naptın
Hiç bişey, özür bile dilememesine rağmen affettim kapadım konuyu
Ayrıl sende
Düzeltme o zaman
Ayrıl