Dershaneden birine çok aşık oldum, ama o bana pek samimi davranmıyor ne yapmalıyım?

Ya şimdi sevdiğim kişiyi şu şekilde tanıdım, araya yarı tatil girince dershanenin programı değişti dersler saat 09:00 da başlıyor 17:00 dada bitiyor du saat öğlen iki gibiydi o sırada, bende lavaboya gitmek için sınıftan çıktım sonra bunu gördüm koridorda aşırı güzel biriydi sonra belli etmeden sınıfa gittim, ders falan bitti ben bunun instasını falanmı istesem dedim, sonra boşver amaan filan dedim ama çok hoşuma gitmişti ben bunu merdivenlerde otururken gördüm bir kaç dakika izledim sonra eve gittim, 3 - 4 gün sonra bunun ismini bir şekilde öğrendim ve müdür yardımcımıza gidip ismini verdim iki ismi olduğu için daha kolay bulduk sınıfını buldum sonra koşa koşa sınıfına gittim ama yoktu teneffüste yakaladım buna dedimki " bana Instagramını verirmisin " dedim oda verdi eve gidince heyecanla yazdım tanıştık konuştuk falan bir kaç gün geçti aradan ben buna çıkma teklifi ettim " deneyelimmi? " Şeklinde oda " daha birbirimizi tanımıyoruz belki olabilir " falan dedi telefon numarasını istedim verdi ama ben yazmasam yazmayacak mesajımı okumadığı halde st atıyor falan çok üzülüyorum ama cidden çok aşık oldum abi sürekli aklıma geliyor falan durduramıyorum ne yapmam lazım
Dershaneden birine çok aşık oldum, ama o bana pek samimi davranmıyor ne yapmalıyım?