Elimden geleni yapıcam ama olmuyorsa da yapıcak bir şey yok, ondan hoşlanıyorum
onu görünce ellerim terliyor, kalp atışım hızlanıyor ve utanıyorum
(girdiğim yaşta değilim yaş 18)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elimden geleni yapıcam ama olmuyorsa da yapıcak bir şey yok, ondan hoşlanıyorum
onu görünce ellerim terliyor, kalp atışım hızlanıyor ve utanıyorum
(girdiğim yaşta değilim yaş 18)
Genelde bu gibi durumlarda kadınlar kullanılan taraf oluyor yani tamamen her şeyinizden ödün verirsiniz Karşı taraftaki kişi de bunu çok iyi bilir ve sizi kullanır Bu böyle devam eder Karar sizin ya devam edip kullanılırsınız ya da bir duruş yere gidersiniz
Sevdiğim kişi öyle bir insan değil çapkın veya kullanan biri değil. Arkadaşım
Bu cümleyle de senin gerçekten de erkekleri hiç tanımadığın ortaya çıkıyor genelde erkekler nasıl davranır bu tür durumlarda hiçbir Bilgin yok cehaletin Zirve noktası şu an
Ama gerçekten öyle biri değil, çok kibar insanları kırmıyor ve zaten okulda popüler değil o kadar
Işte asıl da sorun burada genelde bu tip insanların nasıl davranacağı neler yapacağı kestirilemez ve aynı zamanda bu durumda ne tür sürprizler ortaya çıkaracağı da bilinemez yani senin bu süreçte zarar görme ihtimalin çok yüksek zaten sana karşı bir şeyler olsaydı ya da ciddi anlamda sana bir flört ya da sevgili anlamında yaklaşımı içerisinde bulunmak isteseydi zaten o sinyali verirdi
Aynı okul servisindeyiz gel yanıma otur dedi oturdum ikimizde tek kelime bile etmedik, sonra benim yalnız olduğum zamanlarda benimle sohbet etti yalnız olduğumu tek o farketmişti , resim çiziyordum beğenmediklerime bile çok güzel olduğunu söyledi, tabiki bunlar aşık olduğu anlamına gelmez sadece beni neşelendirmek için yaptığı şeyler
Şimdi senin durum daha iyi anlaşıldı elli ki sen İçine kapanık birisin ya Ailevi sorunların var ya da ailen de yeteri kadar sevgi görmüyorsun ya da kardeşler arasında kendini değersiz hissediyorsun sonuçta senin yetiştiğini ortamda Ailende bazı şeyler yolunda gitmiyor sen de birilerinin ilgisine sevgisine ihtiyacın var bu kişi de sana böyle davrandığı için kendini ona beğendirme veya bir şekilde onun Seninle ilgilenmesini sağlama veya da sevmesini sağlamak için uğraşıyorsun
Hayır bir sorunum yok sadece o günle ilgili bir sorundu düzeldi, ister beğensin ister beğenmesin onun mutlu olmasını isterim beni sevmiyorsa saygı duyarım ama sorun yok o mutlu olsun kendi yoluma bakıyım en iyisi
Bu şekilde sadece o mutlu olsun ben yoluma bakarım sadece o mutlu olsun o mutlu olsun Onlar mutlu olsun bu kafa olmaz en de mutluluğu hak ediyorsun Sen de mutlu olacaksın Bir başkasının mutlu olması üzerine bir hayat inşa etme bir hayat inşa ederken kendinde mutlu olacakmış gibi İnşa et kendin mutlu olamayacaksan asla bulaşmaz sen de mutluluğu hak ediyorsun Hiçbir zaman bir başkasına kendinden fazla değer verme kendinden fazla önemseme
Teşekkürler
Reca ederim
Cevap
1Cevap
Neeyy olayı güzel anlat aynı sınıfta mi
Evet aynı sınıftayız
Hmm ne yapsanız soru götür ona bir şey bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?