Arkadaşlar yirmi beş yaşındayım ve bekarım. Bir teknik ve meslekî lisede Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Görevdeki ikinci yılım. 11. sınıflardan dersine girdiğim bir öğrenci bu eğitim ve öğretim yılının başında beri bana karşı büyük bir aşkla dolu. İlk başlarda bunun bir öğretmene karşı duyulan basit bir sevgi olduğunu düşünüyorken son iki aydır fikrim değişti. Bana hediyeler alıp, derse çok güzel iltifatlar ediyor. Bu son iki ay içinde bir defasında kar yağmıştı yanıma gelip aman hocam düşerseniz deyip ısrarla koluma girdi ve binanın girişine kadar geldik kolumu zor bıraktı. Bir defasında da onun sınıfında bazı erkek öğrenciler defalarca uyarmama rağmen ve gürültü ve saygısızlık yapmışlardı ben de ağlayacak hale geldim ve sınıftan çıktım. Bana aşık olan öğrencim de ben sınıftan çıktıktan sonra beni üzen o öğrencilerle kavga etmiş. Sürekli beni savunuyor. Ayrıca mesela onların dersi salı günü 15:30'da bitiyor. Ben de salı günlerin nöbetçiyim ve dersim çok 16:20 - 16:30 gibi okuldan çıkıyorum. Tam dört haftadır dikkat ettim salı günleri okuldan benle beraber çıkıyor. Yani durum böyle. Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir tavır takınmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılErgenlik döneminde olan bir genç için hocasına hayranlık duyması gayet normal. Rehberlik derslerimizde de gördüğümüz gibi, bu durumu rehber öğretmenine bildirip onunla iş birliği içerisinde olmak en doğru olan. Ona karşı davranışlarınızda ise, herhangi bir farklılığa hiç gerek yok. Diğer öğrencileriniz ne ise o da sizin için aynı... O da bunu rahatlıkla fark edecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUmut vermeyin, yüzüne bile bakmayın yeter. Çünkü en ufak haraketinizden anlam çıkarıcaktır.
00 Yorumla
Tehlikeli bir durum olabilir onun öğretmeni olduğunu Gösteren tavırlar etkili olabilir. Sizin Hayatımızda biri olduğunu bilmesi gerekir olmasa bile o öyle zannetsin. Biraz anne tavrıyla yaklaşırsanız daha iyi olabilir hacam. Sonuçta meslek liseleri çalışmak için zor okullar
00 Yorumla
+1 yılbende bir öğretmen olarak size şunu sormak istiyorum. bu durum hoşunuza gidiyor mu?
027 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum pei öğrencinize karşı sizin duygularınız nasıl? neden tedirginsiniz?
- +1 yıl
yani normalde olsa hoşunuza gidiyor ve bir şeyler olabilir aramızda diye düşünüyorsunuz öyle mi?
- +1 yıl
buradan şunu anlıyorum yaşı önemsemiyorsunuz ve o yaşta ki çocukların duyguları tam belli değildir ki sizin duygularınızda tam oturmamış. siz sadece size davranışından ve sanırım dış görünüşünden etkilenmişsiniz ha ayrıca ben öğretmen olduğunuz noktasında da şüpheliyim hiç bir öğretmen böyle bir şey düşünmez özellikle bayan olanlar
- +1 yıl
o yaştakiler daha ergenliğin verdiği duygu içerisindeler 4 yıl sonra yavaş yavaş otururken kişiliği sizi değil de bir başkasını sevdiğini anlayacaktır bence öğrenciniz de dış görünüşünüze göre böyle olmuş dikkatli karar verin yaşınız zaten belirli bir yaşta bunu bilmelisiniz
- +1 yıl
bu konular başımızda çok var ama biz genelde çocuk diyoruz ve geçiyoruz inanın hormonların verdiği şeyler sizin gibi çok güzel bayan görürlerse onlara karşı da aynı duygu olur. siz akıllı olmalısınız böyle bir şey nasıl düşünürsünüz asla yapmamalısınız
- +1 yıl
o sizin tercihiniz ama ben o yaştaki ergenliğini bile atlatamamış bir çocuğa ne denli böyle bir duygu beslediniz ona şaşırdım doğrusu
- +1 yıl
Baya şaşırdım şu an. kendinizden 7 8 yaş küçük birini nasıl sevebiliyorsunuz?
- +1 yıl
ama sonuçta içinizde o yaşta ki bir çocuğa karşı belirsiz bir his var ve ne tür hareketleri var?
- +1 yıl
bakin baya dikkatimi çekmiş cevabınızı bekliyordum. öğretmen öğrenci olmasaniz onunla bir şeyler düşünebilirdim demişsiniz. Bu ilginç..
- +1 yıl
@ruhumfirarda sizde kendiniz yorum yaparsanız sevinirim benim yorumumun altında değil ama
- +1 yıl
pekala. sizde pek bir huysuzsunuz, iyi akşamlar.
- +1 yıl
psikolojik sıkıntıları var sanırım ve siz böyle birine his besliyorsunuz tedavi edilmesini sağlamak yerine
- +1 yıl
en başından hatalısınız bunu düşünecek kadar kuvvetli miydi hissiniz?
- +1 yıl
sizin yaşınızda ki erkeklere bile güven olmaz ki kaldı ki ergenliğini bitirmemiş bir çocuğa güvenmek ilginç
- +1 yıl
daha ne diyorsunuz siz ne düşünüyorsanız onu yapın iyi akşamlar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Sanki bu ilgiden hoşlanır gibi anlatmışsın sevilmek güzel bir şey elbette ama bu doğru bir kişi olmaz eğer bu durum sürer gider anlaşılırsa soruşturma yersiniz ve meslekten men içten bile değil. En kısa sürede caydırıcı çözümler bulmanızı öneririm hocam.
02 Yorumla- +1 yıl
Her erkekte koruyup kollama iç güdüsü vardır zaten. Sırf koruyor diye buna göz yummak büyük hata olur. Hatırlarsan ABD'de öğretmen öğrenci ilişkileri hep haberlere çıkar ki Amerika özgürlükler ülkesi. Hiç etik olmaz ayrıca bu kadar duygusal bakmayın biraz profesyonelce yaklaşın derim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim yaşadığım bu buyük şehirde aynısı başına gelen birini tanıyodum tanıdığım için büyük utanç içindeyim...
bilinç altınız resmen ocuga tutulmuş... hocam yapmayın iltifata kanmayın cidddi tavır koyun... yoksa o bayan gibi bir taşlanmadığınız kalır...
hayatınızda aklınıza gelmicek sıkıntılar yaşadı... ve sadece çocukla arasında yaygara vardı ve bir kez kahve içti... ben size deyip gerisi sizin sorununuz...04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen zaten ondan yazdım... ve savunması da masumdu... konuşuyoduk...
adı çıkmış iki kişinin buluşup konuşmasını bu koca şehirde 2 esnaf görmesi kafi...
hocam aileler evlatlarını size okutmak için emanet ediyo sevmeniz gereken kişiler de etkilencek kişilerde dışarda... lütfen...
hocam lütfen...
Cevap sahibi+1 yılGozuny sevdiim napiyosun sen a gonlune yandigim napiyosun sen... yakacaksin kendini aman sakin kendini... lutfen...
Sizin öğretmen onun öğrenci olmasını hatırlamasını sağlamalısınız. Fakat görünen o ki bazı yerlerde bu ince cizgiyi bozmuşsunuz ve bundan umutlanmış. Ben lisede bir bayan öğretmenimin koluna giricem vurur tokatı basar 0 ı yani.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh benim canım seda hocam o da türk dili ve edebiyatı öğretmeniydi ve ben de ona cok aşıktım. bu konuyu cok arastirdim 3 4 farkli psikologla konuştum hepsi de hocan sana sert davranarak iyi yapti dedi.. siz de oyle yapin hocam yoksa daha kotu olur ters davranin
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman kötüsünüz sayın hocam! yanlıs yapiyorsunuz en iyi ben bilirim o durumu cocuk simdi saniyor ki siz de onu seviyorsunuz inanin bana kolunuza girmesine izin vermeniz bile yeter cok yanlis yapiosunuz ve her sey daha kotu olcak
Cevap sahibi+1 yılBir de yılışık demek siz hak etmişsiniz kusura bakmayın. yakında bahaneyle öpmeye de yeltenecek ve bir çocuğun hayatını şu an alt üst ediyosunuz sorumsuz ve bilgisiz hareketlerinizle
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası sizin fake oldugunuzu düşünüyorum.25 yaşındaki olgun bir bayan boyle ergence soru sormaz bir ogrenciye hic kusura bakmayin o cocugu siz mahvedeceksiniz bu durum hosunuza da gidiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılBilemem ama gercekse de zevk alıyosunuz dimi?
Cevap sahibi+1 yılHicbir sey demiyorum size... olgun degilsiniz
Cevap sahibi+1 yılSimdi neden boyle bir sey dediniz anlamadim?
Cevap sahibi+1 yılAruzu falan boş verin hocam ona canımı veririm size yemin ederim simdi bile o kadar seviyorum... demek ki siz de güzel birisiniz
Cevap sahibi+1 yılBilemem ama seda hocam dünyanın en güzel kadınıdır. bu öğrencinin hiç şansı yok mu? siz 35 yasinda olsaniz ve hala bekarsiniz bu cocuk buyumus 27 yasina gelmiş akademisyen olcak bir sans verir misiniz
Cevap sahibi+1 yılUnutamam ki kac kere salya sümük ağladım ben bile bilmiyorum kendisi cok tatli dilli güleryüzlü biri ama bu konuda cok netti benimle hic görüşmedi sadece ders calis dedi onun bana verdigi sozleri tutmamasi yüzünden üniv sınavında 50 bininci oldum yoksa derece alacaktim
Hocam siz bundan cok memnunsunuz galiba böyle devam edemez ama rehber hocasıylan konuşun yoksa hiç iyi olmaz
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Hocam sizin konuşmanız doğru olmaz. Öncelikle rehberlik servisini bilgilendirin. Ayrıca ortada alenen bir şey yoksa çok üzerine düşmeyin. Öğrencilerde sık görülen bir durum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunu bir gün bir cafede çaya davet et..
Güzel bir dinle anlat..
Farkında olduğunu ama bu aşkın karşılıksız olduğunu anlat..
Sende ona bir hediye al..
Ve teşekür et10 Yorumla
+1 yılBende bir öğretmenime aşığım. Bu durum bayan öğretmenin hoşuna gider değil mi?
16 Yorumla- +1 yıl
Mesela hangi boyutlara kadar gider?
- +1 yıl
Cinselliğe hic gitmez mi?
Hiç olamaz mı yani? - +1 yıl
Sizi bir öğrenci veya şu an ki çocuk cinsellik olarak arzulasa bu hosunuza gider mi ve ne tepki verirsiniz?
Ne demek napmaliyim taciz felan yoksa bise yapmak zorundada degilsin ona seni sevmesini yasakliyamassin ya
05 Yorumla- +1 yıl
Bir bayan olarak nolur beni anlayın duygularım ideallerimin ve mantığımın önüne geçiyor o çok yakışıklı kınamayın beni okulda duyulursa idareciler çok sert onu döverler ondan korkuyorum bir defasında o arkadaşları maç yaparken düşüp kolunu incitmişti pencereden görüp yanina koştum hemen onu çok seviyorum Melihim benim
İşin Zor Allah yardımcın Olsun Umut Verme Tersle Derim Terselediğin her an daha çok yüz bulacak
01 Yorumla
+1 yılbiraz diş göstermeniz lazım. Öğretmen olmanın ağırlığını kullanın üzerinde..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. uygun bir zamanda güzellikle konuşmanı tavsiye ederim.. tabi bu arada konuşmaya zemin hazırlamak için de davranışlarını kendisine mutlaka sor.
00 Yorumla
+1 yılSizin içiniz de ona karşı birşeyler var zaten yorumlarda okuduğum kadarıyla.. uzatmayın verin kurtulun.
00 Yorumla
+1 yılbu durumu geçen bir hocamızla konuştuk bize böyle bir durumla karşılaşırsanız görmezden gelmeniz en doğrusu demişti
00 YorumlaOna acil kız arkadaş bul hoca. Yoksa durum vahim. Ama bir iyi yönü var ki okuldan hiç kaçmaz o :)
01 Yorumla
+1 yılOlgun takıl ve ayrıca onunla konuşurken küçük olduğu belli ederek konuş :)
00 Yorumla
+1 yılsende soğuk davran ciddi davran haddini aşarsa müdür ya da velisi o da olmadı ona nişanlım var diyrebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili meslektaşım okulun rehberlik servisine başvurabilirsin. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bişi olmaz Amerikada bütün hocalar veriyor zaten :D
10 YorumlaÇok hassas olur bu dönemlerde o yüzden çok dikkat etmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel bir edebiyat ile bu işin olmayacağını anlat edebi olun ama :-D
00 YorumlaBence bir kere ver o. O zaman sogur senden merak etme
00 YorumlaSana bir şey diyim mi oldugun gibi takıl gençlik hayali sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBenim de basıma geldi en güzeli ve olması gerekeni doğru bir dille konuşmam rehberlik öğretmeninden yardim al mutlaka ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbu siteyi inceleyen bir müfettiş var ben sana diyeyim işinden olma :)
00 Yorumla
+1 yılDuyguları baskılamayın takılın gitsin
00 YorumlaVay be ne gencler var kirma derim bu genci
08 YorumlaO daha çocuk geçecektir :) umut vermemeye bak
10 Yorumla
+1 yılsende ondan hoşlanıyormusun canım
00 Yorumla
+1 yılKendinizden soğutun bir sekilde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. konuşmalısın hemen bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakıl kafana göre ne olacak ki
00 Yorumla
+1 yılkurtulmaya bakın meseliğinizden olursunuz
02 Yorumla- +1 yıl
verir tabikide
velisini çağır güzelce uyar
00 Yorumlasizinle özel konuşma gibi bir fırsatım var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. bence evlenmelisiniz
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılOlmucak iş
00 Yorumla Bence. tersle
00 Yorumlaakışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvine davet et
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım