Bir öğrencim bana aşık ne yapmalıyım?

Arkadaşlar yirmi beş yaşındayım ve bekarım. Bir teknik ve meslekî lisede Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Görevdeki ikinci yılım. 11. sınıflardan dersine girdiğim bir öğrenci bu eğitim ve öğretim yılının başında beri bana karşı büyük bir aşkla dolu. İlk başlarda bunun bir öğretmene karşı duyulan basit bir sevgi olduğunu düşünüyorken son iki aydır fikrim değişti. Bana hediyeler alıp, derse çok güzel iltifatlar ediyor. Bu son iki ay içinde bir defasında kar yağmıştı yanıma gelip aman hocam düşerseniz deyip ısrarla koluma girdi ve binanın girişine kadar geldik kolumu zor bıraktı. Bir defasında da onun sınıfında bazı erkek öğrenciler defalarca uyarmama rağmen ve gürültü ve saygısızlık yapmışlardı ben de ağlayacak hale geldim ve sınıftan çıktım. Bana aşık olan öğrencim de ben sınıftan çıktıktan sonra beni üzen o öğrencilerle kavga etmiş. Sürekli beni savunuyor. Ayrıca mesela onların dersi salı günü 15:30'da bitiyor. Ben de salı günlerin nöbetçiyim ve dersim çok 16:20 - 16:30 gibi okuldan çıkıyorum. Tam dört haftadır dikkat ettim salı günleri okuldan benle beraber çıkıyor. Yani durum böyle. Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir tavır takınmalıyım?
Bir öğrencim bana aşık ne yapmalıyım?