Aşk İlişkileri Korona da ve soğuk havada sevgiliyle nerede bulusabiliriz? Glskln Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar koronadan dolayı mekânlar kapalı hava soğuk kar yagiyor biz nerede bulusabiliriz? Güncellemeler+1 yıl Veya bina apartman olabilir mi Korona da ve soğuk havada sevgiliyle nerede bulusabiliriz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu havada buluşulur mu hemde dışarda benim g. tum donuyo valla djdkd 2 3 Yorumla Glskln +1 yıl Emin oll benim de ama birazz mecburii😂😊 Yorumla bahtsızkız34 +1 yıl Sizde ilk buluşmayı bugüne mi buldunuz 😂 Bende sevgilimle birbirimize hediye aldık yarın normalde buluşacaktık hava karlı olduğu için daha sonra hediyeleri veririz dedik acelesi ne 😂 Yorumla Glskln +1 yıl Valla bendee tahmin edemedim birde aileyi idare edince bir yandan zor oluyorr Yorumla
babasının-bitanesi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kötü seyler seziorm ins. Yaniliormdur. Serseriler sizi 😜 0 0 Yorumla
izmirvebucalı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Paranız varsa otele gidin 0 4 Yorumla Glskln +1 yıl İlkk buluşmaa snsmsmsm Yorumla izmirvebucalı +1 yıl Hmm hangi şehirde yaşıyorsunuz Yorumla Glskln +1 yıl İstanbul Yorumla izmirvebucalı +1 yıl Vapurda karşıdan karşıya geçip sohbet muhabbet edebilirsiniz Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Avmde buluşun illa oturmanıza gerek yok 0 0 Yorumla
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biz yazlikta bulustukta cok üşüdük ya 😏🙄 0 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Parklarda 0 2 Yorumla Glskln +1 yıl Kar yağıyor Yorumla Düzbirisi +1 yıl Tabi ben Antalya da yaşadığım için o detayı atlamışım. Sanırım öyle bir yer yok 😅 Yorumla
serkancicek Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Evdee 0 2 Yorumla Glskln +1 yıl İlk buluşma ne kdr mantıklı acaba evde buluşmak Yorumla serkancicek +1 yıl Yapıcak başka bişey yoksa buluşmalısın Yorumla
FRKAHRAMAN0 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Araba olabilir varsa 0 2 Yorumla Glskln +1 yıl Malesef yok Yorumla FRKAHRAMAN0 +1 yıl Mmm o zmn bi otel olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu havada buluşulur mu hemde dışarda benim g. tum donuyo valla djdkd
Emin oll benim de ama birazz mecburii😂😊
Sizde ilk buluşmayı bugüne mi buldunuz 😂 Bende sevgilimle birbirimize hediye aldık yarın normalde buluşacaktık hava karlı olduğu için daha sonra hediyeleri veririz dedik acelesi ne 😂
Valla bendee tahmin edemedim birde aileyi idare edince bir yandan zor oluyorr
Kötü seyler seziorm ins. Yaniliormdur. Serseriler sizi 😜
Paranız varsa otele gidin
İlkk buluşmaa snsmsmsm
Hmm hangi şehirde yaşıyorsunuz
İstanbul
Vapurda karşıdan karşıya geçip sohbet muhabbet edebilirsiniz
Avmde buluşun illa oturmanıza gerek yok
Biz yazlikta bulustukta cok üşüdük ya 😏🙄
araba da buluşur anca
Parklarda
Kar yağıyor
Tabi ben Antalya da yaşadığım için o detayı atlamışım. Sanırım öyle bir yer yok 😅
köye git.
Araba olabilir
Araba, ev ancak
Apart evde
Evdee
İlk buluşma ne kdr mantıklı acaba evde buluşmak
Yapıcak başka bişey yoksa buluşmalısın
Araba olabilir varsa
Malesef yok
Mmm o zmn bi otel olabilir
@Gamzeli-111
Benim boş ev var