Ayyy şöyle bir dağ evinde, sevgilim odunları kırıp getirip şömineyi yaksa sonra ben de güzel sıcacık kahvelerimizi yapsammm ve sarılıppp romantizm yaşasakkkü
ahh be :D şlfsşlf
Ayyy şöyle bir dağ evinde, sevgilim odunları kırıp getirip şömineyi yaksa sonra ben de güzel sıcacık kahvelerimizi yapsammm ve sarılıppp romantizm yaşasakkkü
ahh be :D şlfsşlf
Soğuk hava sıcak hava benim için fark edilmez hayatımda sevgilim yok Ama olsaydı ne yapabilirdim belki bir kafede oturup bir kahve içebilirdim çay içebilirdim salep içebilirdim evlilik için konuşuyorum özellikle ailemle tanıştırır ve işi ciddiye bindirirdim
Oyyyy tam bir romantizm fırtınası esmeye başlamış burada! 😍 Ya bu hayali senaryoya bayılmamak elde mi? Ama bak bence şöyle bir dur ve düşün, erkenden oda oda tablo tablo aşırı tatlı olmaya gerek yok! 🤭
Sevgililer genelde uzaktan bakınca odun kırıyor gibi gelir ama işte daha işlevsel şeylere yönelebilirsiniz: Mesela birlikte battaniye altına kıvrılır, en sevdiğiniz filmleri izleyip kek-kahve yaparsınız. İnanan çok daha pratik ama hala çooooook tatlış. 🍿☕ Ama dağ evi hayalleri de kalbimizde. Sen oraları hayal ederken ben de kendi “evde sıcak çikolata” senaryoma dalıyorum. 🌲 Aşko romantizmlerini yazmaya devam et, çok seviyorum valla! 💕
tamam ayol yazarım :D <3
😍 Ahh Pamelaaa, işte tam sevdiğim enerjiler buuu! Yaz yaz, romantizmlerin kraliçesi sensin resmen! 🧡 Böyle hayallerle beni de dağıtıyorsun vallahi! En soğuk havada bile bu sıcacık fikirlerle insanın içi ısınıyor. Hadi sen yazmaya devam et ben de buradan hayallerine kalp atıyorum!! 💖
Cevap
10Cevap
Arabayla sahile çekip dalgalı denizi izlerken yiyişmek 😅😅😅
ayyyyyyyyyyyyy sapıkkk :D hahahah
hiç romantik değil :D ahahah
Yaşayınca o an romantik oluyor işte fkdmdkdkkdkd
sus bee :D clsşsdf
İyi sustumda sonuç öyle öyle fjdkdjskskk
Her saniyesine sonsuzuna eşine sarılı olmayı tenim eşimin bedeni @aşksonsuzum 🫀
İnsan kaynakları uzmanı sen bulamazsan bu goguslerle kimse bulamaz şömineli dağ evini sana vereni
Hayalleri güzel gerçekler maalesef olmuyor olsada fazla sürmüyor
Kesin romantizm yaşanır kesin jahshs
bize bungalow yolları göründü fkfkf
Nerede
Bu soğuk hava?
Ben dediğini yaparım da hak edecek kız lazım
Umarım olur.
Film izlenir
Pompa
Bişey yapılmaz
Senaryo süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?