Bu nedir ya anlamadım, teyzenin torunları bile var.. gitti kendinden onbeş yaş küçük evli bir adama kaçtı, sevgiliside geldi diyorki ben ona aşığım, kocasıda canlı yayında ağlıyor güzelim geri dön diyor😀 bu nedir ya paylaşamıyorlar kadını... anlamadım gitti.. 🤷♀️yorum sizinnn😀😀
Arkadaşlar, müge anlıdaki olayı izledinizmi, bu teyze için iki erkek kavga ediyor, kocası ve sevgilisi, ne düşünüyorsunuz?
Sbshsbsusbus bazen açıp gülüyorum ama moralimde bozuluyor öbür kadın 1 çoçuğuyla ortada kaldı çocuk buhar makinası kullaniyomus hem o obur kadin daha guzel anlam veremiyorum bunlara birde dalga gecer gibi konusuyorlar 2 adamda onun icin kavga ediyorlar bide guzelim diyolar neresi guzelse
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar, müge anlıdaki olayı izledinizmi, bu teyze için iki erkek kavga ediyor, kocası ve sevgilisi, ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sbshsbsusbus bazen açıp gülüyorum ama moralimde bozuluyor öbür kadın 1 çoçuğuyla ortada kaldı çocuk buhar makinası kullaniyomus hem o obur kadin daha guzel anlam veremiyorum bunlara birde dalga gecer gibi konusuyorlar 2 adamda onun icin kavga ediyorlar bide guzelim diyolar neresi guzelse
Gitsin torunlarına baksın olmadı dişlerini yaptırsın önce.. neyse
Kınamak ıstemiyorum
Konuşursam ağır sözler edicem
Türk aile kavramına dinamit koyma işi bu ve çoğu da kurgu.
"izlediniz mi?"
"on beş"
"diyor ki"
"sevgilisi de"
"kocası da"
Dünyanın çivisi çıkmış
Ben bir tane bulamıyorken iştee
İnanmayın böyle şeylere.. kurgu bunlar.
He kurgu
@Pınardiyebiri TV programlarına sazan seyirci lazım.
Bilerek insanlar kayıp oluyor ceset falan çıkıyor demş
@Pınardiyebiri İzlemediğim şeyler.
İzlemeden kurgu deme
@Pınardiyebiri Sen inanman normal.. Çünkü sana heyecan lazım.. :) https://youtu.be/9nNGKK_tv44
Aşkın gözü kördür dedikleri bu olsa gerek :)
Vay anasını be
Muammer mal ya