Kız arkadaşınız sizi dövse ve siz "kadına şiddet" uygulamamak için karşılık vermezseniz naparsınız baylar?
Kızlar siz erkek arkadaşınızı dövermisiniz?
#kadınaşiddetehayır
ama yinede kadına şiddet asla kabul edilmez
erkeği dövebilirsiniz bence
helal olsun kadına be hep erkekler mi dövecek" demeyin zira şiddetin her türlüsü kötü. evet kadına uygulanan şiddet daha kötü çünkü ancak ve ancak aklını kullanamayan bir insan şiddete başvurabilir. ama bir kadının şiddet uygulaması onun yaradılışına yakışmayor. zira kocasına vurabilen bir kadın nasıl çocuk yetiştirir o çocuklar ne kadar sağlıklı bireyler olurlar düşünmekteyim açıkçası. kaldı ki şiddet uygulamak kadının zerafetinede aykırı bir şey bildiğin çirkeflik.
yazdığınız yazıyı destekliyorum
Kadın narindir kadın oturup kalkması bilir kadın efendi olmalı kadın susmalı kadın haddini bilmeli vs vs kadının agzına s*can bu gibi tabuları yıkan her kadını severim. Bazı kızlar ingiliz prenseslerine özenir bazıları da Erzurumlu Kara Fatma gibi Nene Hatun gibi yürekli babayiğit kadınlara...
Durduk yere bu kisileri dovmemişlerdir en azında senden bosanıcam, ayrılıcam dediler diye dovulduklerini sanmıyorum. ✋
yep doğru
Videodakiler kadın mı şimdi? Beyanları bu olabilir ama ben kadın göremedim.
Ayrıca bir kadın bana saldırsa, hiç öyle kadına şiddet olmasın falan demem, hele böyle iki tane yumruk yiyince daha da hınçlanan tiplerden olursa sonu bayağı kötü olabilir kendisi açısından.
Birilye kavga etmeye çalışan birinin, sonra alacağı karşılıktan şikayet etmeye hakkı yoktur Dünya'nın her yerinde salakça bir çifte standart var bu konuda.
Vurdugu yerde gül biteerrr anaaammm!!! Vur vurr ohh 😂 Kocaman adamsın etkilemezki..
Cevap
9Cevap
Bu ne ya? Erkeye karsisi kadina karsisi fark etmez siddete her türlü hayir ben siddetin vücutdan cok insanin icini acitigini düsünüyorum ne olursa olsun bir adam karisinin yaninda güclü olmali kadin adami kücük düsürmüs cok yazik ya😕 gercekten ne dicemi pek bilemiyorum igreniyorum böyle 'insanlardan'
Kadına şiddet olmasın diye de müdahale etmemek olmaz. Özellikle şu 1. Videodaki kadına. Gücü yetiyorsa karşılık versin, dursursun. Aynı şey kadınlar içinde geçerli. Karşıdaki insan bana tekme tokat girecek bende hala saygı duyup karşılık vermeyeceğim. Sanmıyorum.
Kadına , erkeğe, kısaca tüm canlıya Şiddete HAYIR !
evet
kadına şiddete hayır'ı erkeğe şiddete evet olarak algıladığımızdan dolayı bir dengesizlik oluşuyor ülkemizde. Kadına, erkeğe, küçüğe, büyüğe, yaşlıya, müslümana, gayrimüslüme, beyaza, siyahiye, kısacası insana ve hayvana şiddete HAYIR !
valla gücüm yetse ve hata yapsa döverim. kırarım bacaklarını otursun dizimin dibinde 👊😂
oooooooooooooo
Hiç acımam hep erkekler mi dovecek. bir depik atsam yuvalarr atarım 😂😂
Ben evliliklerde ne kadının ne de erkeğin şiddet görmesine olumlu bakıyorum. Sen seviyenin denk olduğu biriyle evlenirsin. Eğer döveceğin kadar seviyesiz bir hale getiriyorsan eşini sende en az onun kadar seviyesizsindir.
şiddetin her türlüsü yanlış kimse burada kadının şiddet uygulamasını savunmuyor ama kadına şiddet çok daha yaygın olduğu için bu kadar yankı buluyor, bu demek değil ki kadına şiddete karşı olanlar erkeğe karşı şiddeti destekliyor.
birlikte olduğum insanı dovebilecegim bir sebeb bulamıyorum
aldatma
o zaman dovebilirim Allah uzun ömür versin der küfürler ederim bir şeyler fırlatırmm defolur giderim
Allah uzun ömürler versin demem belaaaani versin derim. uygulama düzeltti de
haha
sebep bu
siddetin savunulacak bir tarafi yok. kimin yaptigi farketmez. ben agir bir feministim ve bir erkek kardesim var. olaylara cinsiyet ayrimi yaparak bakmam.
bunu yapan ben bile olsam siddet dinleme sende yapistir bir tane saçmalık şiddetin hiç bir şekli uygulanmamalı ama kadın da kasınmış yani yapistir otursun
Erkeği kadını olmayan bir mesele. Şiddet direk olarak zaten yanlış
Hak etmiştir iyi olmuş :D Dövün eşlerinizi kadınlara serbest :D
şakasına vururum sanırsam ama canı acımaz :) aldatırsa bilemeyecem >.<
Gücü yetiyorsa, Allah tutmasın kimse, hücuum. 💜😂😂😍
#erkeyeşiddetehayır kampanyası düzenlerim 😂😂😂😂😂😥
Kimse şiddeti hak etmez, bunun kadını erkeği de olmaz. Şiddete de şiddetle karşılık vermek gerekmez. Kadına erkeğe diye ayırmadan şiddete hayır demeli!
Ben hem seven, hem döven eski tip maço erkeklerdenim.
şiddet var bu videolarda izlemeyin!!! !!!
aman
iyimisiniz
Dayak yiyen erkek #lighterkek tır :D
ilk videodaki adam yerinde kim olsa dayak yer
Haketmissem istedigi kadar dövsün ses etmem haketmediyaem dövmem ama vurmasina engel olurum
işsiz woman iyi nick
teşekkürler djdjk
kocaın karısını dövmesi diye okudum atara geliyodum tam :D iyi yapmış ellerine sağlık :D
Erkekleri dövsünler hakikaten artık, kadına el kalkmaz. Kadına şiddete hayır, erkeğe evet diyorum.
siddet hicbi canliya hicbi nedenle yapilamaz!
Savaşmasınlar sevişsinler bence
bikere tokat attım sadece 5senedir
E her zaman erkek şiddetine mi şahit olacaktık.
Şiddetin cinsiyeti mi var?
yazık adam ya üzüldüm
!
@Mr-Red
Her türlü şiddete hayır 😂
Şiddetin her türlüsüne karşıyım
#BıçaklarAşkına
Hiçbir canlı şiddeti haketmez.
Gülerim herhalde amkalskldsldkkddndklwls
gücü yetiyorsa benim açımdan bir sıkıntı yok :D
erkege sidete hayir kahrolsun kadinlar
kadın dayak yiyeceğine erkek yesin..