Aşk İlişkileri Galatasaray'a aşık bir sevgili nasıl bulabilirim? Romantik_0dun Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Soruma Hoş Geldiniz! 💛❤️#Romantik0dun Güncellemeler+1 yıl 14 Şubat 'ı boş ver, Galatarasaray'ın maçı var onu izleyelim desin daha bir şey istemem 😂 Galatasaray'a aşık bir sevgili nasıl bulabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Önce adını sorma hangi takımı tuttuğunu sor , ben öyle yapıyorum. Bir sana bir de bana nasip olsun😂 1 1 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Aminn 😂
KızgınDolunay Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben fenerliyim gs li bi sevgilim olsa düşünsene derbi günleri tatlı tatlı kavgalarımız olur çok iyi yaaa😂😊 1 4 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Düşünsene aynı formayı giyip aynı anda gol gelince seviniyorsunuz 😅 Yorumla KızgınDolunay +1 yıl Güzel hayaller be😂 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Umarım gerçekleşir 😂 Yorumla KızgınDolunay +1 yıl Umarım😊 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Buna göre bir filtreleme özelliği olsa bulurdun da yok :d olmuyor. En iyisi ara ki bulasın. 😂 1 4 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Arıyorum 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Loading... Loading... Loading... Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Mission completed yazısını görürüm umarım 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl https://youtu.be/xhjXxGDoKUQ Yorumla
ALİNA88 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fanatik Galatasaray'lıyım. Futbola merakım aşırı fazla hatta takımlarla sahaya inip oynarız. 1 2 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Ne güzel 😂 Yorumla ALİNA88 +1 yıl 😊 Yorumla
Cennetenbirçiçek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bu sorudan sonra bulman çok kolaylaştı 1 1 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl 😂😂 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Iyy galatasaraya aşık olan da ne bilem 😂 1 17 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Linç yemeye hazır ol 😂😂 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Aha 1 eksi loading...😂🤦♀️ Yorumla Romantik_0dun +1 yıl 2 olmuş 😂 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Vay anasını dk 1 gol 2 😂🤦♀️ Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Haydi Galatasaraylılar 😂 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Sende varya 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl @Romantik_Odun beni mi çağırdın? 😂😂😏 Yorumla BlueCupcake +1 yıl @SkrErd37 😑😑 hepiniz bir olun zaten Yorumla Romantik_0dun +1 yıl @SkrErd37 aynen 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl İlk eksi bendendi zaten ahaha 😂 Yorumla BlueCupcake +1 yıl @SkrErd37 bide kendini ele vermen ya🙄😅 Yorumla SkrErd37 +1 yıl @BlueCupcake 🙄 Ne olmuş yani diğer takımların taraftarlarına sataşana tepki göstermişim saklanacak bi yanı yok. Yorumla SkrErd37 +1 yıl Sen hangi takımlısın? 🙄 Yorumla BlueCupcake +1 yıl @SkrErd37 fenerbahce :D Yorumla SkrErd37 +1 yıl @BlueCupcake haa kusura bakma ya çok geçmiş olsun 🥺 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Şampiyonluk ne zaman 😂😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl https://youtu.be/IhdVCreekj0 Yorumla
Zuljin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor ama bulabilirsin 🦁 2 0 Yorumla
Kravat_takan_adam Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl UltrAslan sayfalarından bulabilirsin herhalde... 1 0 Yorumla
NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fenere aşık biri burada 1 0 Yorumla
Managermann Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Pandemi olmasa maça git orada gözlem yap derdim. 1 0 Yorumla
Gozxde Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zor bulursun futbola ilgi duyan kiz azdir 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ah bende istiyorum ondan bro 1 0 Yorumla
Gulrüya96 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlan ver 😅 1 1 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Üşeniyorum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Önce adını sorma hangi takımı tuttuğunu sor , ben öyle yapıyorum. Bir sana bir de bana nasip olsun😂
Aminn 😂
Ben fenerliyim gs li bi sevgilim olsa düşünsene derbi günleri tatlı tatlı kavgalarımız olur çok iyi yaaa😂😊
Düşünsene aynı formayı giyip aynı anda gol gelince seviniyorsunuz 😅
Güzel hayaller be😂
Umarım gerçekleşir 😂
Umarım😊
Buna göre bir filtreleme özelliği olsa bulurdun da yok :d olmuyor. En iyisi ara ki bulasın. 😂
Arıyorum 😂
Loading... Loading... Loading...
Mission completed yazısını görürüm umarım 😂
https://youtu.be/xhjXxGDoKUQ
Fanatik Galatasaray'lıyım. Futbola merakım aşırı fazla hatta takımlarla sahaya inip oynarız.
Ne güzel 😂
😊
Pandemi olmasa derdim de pandemi varken yapamazsın bunu
Bu sorudan sonra bulman çok kolaylaştı
😂😂
Iyy galatasaraya aşık olan da ne bilem 😂
Linç yemeye hazır ol 😂😂
Aha 1 eksi loading...😂🤦♀️
2 olmuş 😂
Vay anasını dk 1 gol 2 😂🤦♀️
Haydi Galatasaraylılar 😂
Sende varya 😂
@Romantik_Odun beni mi çağırdın? 😂😂😏
@SkrErd37 😑😑 hepiniz bir olun zaten
@SkrErd37 aynen 😂
İlk eksi bendendi zaten ahaha 😂
@SkrErd37 bide kendini ele vermen ya🙄😅
@BlueCupcake 🙄 Ne olmuş yani diğer takımların taraftarlarına sataşana tepki göstermişim saklanacak bi yanı yok.
Sen hangi takımlısın? 🙄
@SkrErd37 fenerbahce :D
@BlueCupcake haa kusura bakma ya çok geçmiş olsun 🥺
Şampiyonluk ne zaman 😂😂
https://youtu.be/IhdVCreekj0
Zor ama bulabilirsin 🦁
Bende Galatasaraya aşığım 🙃
UltrAslan sayfalarından bulabilirsin herhalde...
Fenere aşık biri burada
Bulursun biryerden zor değil
Pandemi olmasa maça git orada gözlem yap derdim.
UltrAslan üyelerinden
Zor bulursun futbola ilgi duyan kiz azdir
Ah bende istiyorum ondan bro
İlan ver 😅
Üşeniyorum 😂
Gs liyim
Ben Galatasaraya aşığım sonuna kadar
Been 🤪