Resmen bana da taş atmış, ciddi bir ilişkimiz var onu çok seviyordum bunca yıl hiç yanlışını görmedim. Ama Kendall Jenner'in çıplak fotosuna "Bu kadınsa bizimkiler ne" yorumunu görünce inanılmaz soğudum yıllarca sevdiğim adam bu mu dedim 😔Bu fotoğrafa işte. Ben 20 gün aç kalsam böyle olamam ama zayıfım yani boy 1.61 kilo 53
Ayrıl tabiki öyle sevgilimi olurmuş, hem seni beğenmeyecek birde böyle söyleyecek, hayır yanı beğenmiyorsa seninle ne işi olur bu sevgilinin arkadaş? zaman kaybı böyleleri at çöpe gitsin canım boşversene yahu, seni beğenmiyor demekki böyle söylüyor şal pimi istediği kadar özgür kalsın.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle böyle düşünüyorum, bu evlenince aldatır bile. Durmadan aşağılık kompleksi yapar. Hiç çekilmez.
Sen kendini onla kıyaslama bence eminim güzelsindir sevgilindende ayrılmana gerek yok yazmamıs görmemiş gibi davran normal kız değil sevgilini tanımayan bi ünlü için değmez bence soğuma unutamaya çalış o yorumu
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim canım, ama vizyonsuzluğuna bozuldum böyle abazann olucağını tahmin edemedim
Empati yoksunu bir insan bunu yaparsam sevgilim ne dussunur demiyor. Ilerde daha cok uzulursun bence yol ver gitsin. Ben benden ayrilmis bir insani uzmemek icin kac aydir sosyal medyaya girmiyorum. Onun uzulmesini istemedigim icin. Kalkmis birde yorum yapiyor itoglu it
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Harikasın 👏👏senin gibi ince düşünen erkekler çok az işte neslin tek örneğisin emin ol. Bu yaptığı bence aşağılık kompleksi evlensek Allah korusun daha fazlasını yapar kesin ayrılıcamm. Arkadaşlarım değmez sonuçta aldatmadı diyorlar ama ikisinin arasında fark göremiyorum bunu yapan aldatır da belki de aldattı zamanında
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayril zihniyeti kotu bir kere. Tipik eril zihniyet. Kadinlara sadece goruntuleri uzerinden deger bicen ve diger kadinlari sirf goruntuleri icin asagilayip psikolojik baski uyguluyor boyle yaparak. Bununla evlensen seni surekli badka kadinlarla kiyaslar. Bunu gorunce evdekine ekmek veresim gelmiyor bile der bu. Sen de onu biskolata erkekleriyle kiyasla gir instaya butun manken erkeklerin fotograf yorumlarina bu erkekse bizimkiler ne diye yaz al intikamini ve onu da etiketle
cinsel yakınlık yaşayıp da yazıyosa ayrıl hiç durma. cinsellik yoksa biraz cilve yap aklını başından al neymiş seninki anladın mı şimdi de
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evlilik öncesi cinsellikle işim olmaz. O bunu hak edicek erkek değil ben dişiligimi hak eden temiz kalpli erkeklere gösteririm bunun gibileri beter olsun
Sende böyle bir fizik yoksa adam haklı dağılın beyler
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim fiziğim gayet iyi. İskelet değilim diye kötü fizigimin olduğunu düşünmüyorum hayatım boyunca 55 kilonun üstüne çıkmadım gayet gösterişli biriyim alımlı bir kızım
biraz kilolu olsan nolurki bu örnekteki kadınlardan bin kat daha güzel olur yinede. her yeri açık pazarlanan şahısların ne güzelliği olcak? ben bunlara kadın bile demem. ucuz et parçaları derim.
farklı mıyım bilmem ama , öncelikle göz zevki sonra zeka ve tabiki ahlak gerekiyo bazı şeyler için. beni farklı yapan onları yapmıyorsa bunlarla ilgili problemleri var demektir.
Haklı demişsin ama neden bir kadını çok beğenince diğer kadınları görmüyorsunuz anlamıyorum. Bende şişko badi değilim yıllarca 55 kilonun üstüne çıkmadım bile elim yüzüm düzgün mübah mi bana
Asla sahip olamıycaginiz kadınlara niye ölüp bitersiniz ki? Mesela bende gidip Nick bateman'in fotoğrafına bu erkekse bizimkiler ne yazsam hoş olur mu? Takip bile etmiyorum öyle seksi kusursuz adamlarıi yaptığı ayıp sende bunu kabul edemiyorsun güzel kardeşim.