Kylie Jenner dudak dolgusu yaptırdı bir kere. Dizisini izlediğim için biliyorum, dudakları ince ve üst dudağı biraz önde. Bu yüzden dudak dolgusu sayesinde dudağı güzel gözüküyor. Bunun dışında cerrah değilim, nerelerde estetik kullandı bilemiyorum.
Ama siz de böyle bir şeyi mutlu olmak için yapsanız ve milyonlarca linç etse her şeyinizi siz de kaçardınız.
Estetik yaptırıp güzel bir kadın olması rahatsız ediyor belli ki. Yoksa doğalım demesi kimin umrunda? Doğallığa bakış açısı farklıdır belki de. Ayrıca onun estetik yaptırdığını herkes biliyor. Herkes bildiği halde yaptırmadım diyecek kadar aptal da olamaz. Dediğim gibi ya doğallığa bakış açısı farklı, ya da ironi yapmıştır.
Öncelikle Kylie geçmişte ayrımcılığa uğradı. Annesi Kendall'ın istediği meslek ve kariyeri için emek gösterdi ve yardımcı oldu. Gereken herşeyi Kendall için yaptı fakat Kylie için yapmadı. Kylie'ye yardım eden kimse olmadı, o kendi markasını çıkararak ünlü oldu.
Ayrıca Kylie uzun yıllar ortaokulda ve lisede zorbalığa uğradı. Yüzüyle dalga geçtiler ve kendisini beğenmiyordu. Markasını çıkartırken yüzü bambaşka biriyken şu an bambaşka biri. Markasından kazandığı paralarla estetik yaptırdı. Doğal ya da estetik bence çok güzel bir bayan.
Bide kimsenin geçmişte ne yaşadığını bilmeden onu estetik güzeli diye yargılamanıza hiç gerek yok. Estetik iddialarını yalanlayıp doğalım demesi de kimseyi ilgilendirmez. Kendini kandırmış olur Kylie'cim. Ama eleştirilerinize dikkat etmeniz diye bunları hatırlatmak istedim :) <3
Göz göre göre yalan atan insanlardan uzak durmak gerek ve dikkate almamak lazım. Psikolojik olarak cidden iyi olmuyor denk geldiklerim. İnsanı aptal yerine koymaya çalışmaları ayrı iğrenç, yalanları ayrı iğrenç. Gülüp geçmekte haklı olduğunu sanmaya itiyor onu.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ya şu zamanda ha estetikli ha doğal. ne farkeder. gözüyle seven biriysen zaten takılmazsın. gönlüyle seven biriysen hiç takılmazsın. ünlü kişilerde illaki yaptırır neden yaptırmasınki. şu an imkanı ols ainsaların %80 i biyerine mutlaka estetik yaptırır kimse kendinden tam anlamıyla memnun değilki.
Estetik olsun veya olmasın. Bir insanı bu soru özelinde darlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bırakın ya bu magazin adı altında insanları taviz etmekten
Evet bunda haklısın toplum ve dünya üzerindeki insanlar çok yargılayıcı ama bu tarz kişilerde şöhreti yakalamış iyi hissetmek hakları tabi ama gözle görülür bu kadar fark varken tamamen dogalım demesi bence itici onun yerine herne yaptırdıysam kendim için bu sizi hiç ilgilendirmez deseydi daha samimi olurdu.
fanları olan şöhret sahibi bir insan net şekilde yorum yapmayı uygun görmeyebilir takipçi kaybetmemek için ayrıca reklam politikası yapıyor da olabilir buda farklı bişey