İnternette bir kızla tanışıyorsunuz ben farklı şehirlerdesiniz. Kıza tanınan gelicem buluşalım diyorsunuz fakat kz sınavdan vb Sebeplerden dolayı 6 ay sonra buluşalım diyor , 6 ay boyunca görüşene kadar konuşmaya devam eder misiniz yoksa iletişimi kesip 6 ay uzun süre deyip konuşmaz mısınız.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bahane bulduğunu düşünürüm, ondan önce ben keseyim derim.
Ama ona sınavlarımız var pandemi var vb dedim vermektense öyle kendimi her açıdan ayarlamam gerekti ben zamanı olmadığını düşündüm anan o görüldü attı bana ben 5 ay gereksiz uzun bir zaman dedi buluşmamak için ,
Liseli değilsiniz ki, buluşma 1 günlük bir olay değil mi?
Farklı şrhirlerdeyiz ben gelirse 10 gün kalıcaktı ben ise daha param sınav aileme söyleyeceğim bahaneyi ayarlamamıştım o ise 5 ay buluşmamak için gereksiz bir zaman dedi söylediğim şeylere de görüşüldü attı
Arkadaşın niyeti farklı öyleyse, ayrılmanız yararınıza. :)
Nerden anladın niyetini
Ben internetten tanıştığım birisinin yanına asla 10 gün için gitmem, dışarı da oturup bir kahve içmek için tek bir gün yeter de artar.
Ama uzak bir şehirde oturuyor bir günlüğüne gelip gidemezdi Sencer isteseydi buluşana kadar 5 ay boyunca konuşur muydu
Uzaklık işin bahanesi burada. :) Konuşmadığından belli değil mi niyeti?
Uzaklık bahane ise neden yanıma gelmek istiyor? Çok saçma ya cidden 5 ay sonra görüşelim dediğimde konuşmuyor
Bahane olduğunu düşünüyorsam direk uğraşmam. Bahane değilse karşımdakinin değip değmemesine bağlı
Değip değmemesini nerden anlayacaksın internetten tanıştık?
İnternetten tanışmışsam uğraşmam
Farklı şehirler olduğu anda keserim sohbeti.
6 ay sonra görüşelim diyorsa hoşlansan bile iletişim kurmaz mısın
Hayır. Mesafe ilişkisi boş ilişkidir.
Ben konuşurdum.
Konuşmuyorsa bu ne anlama geliyor
Çok farklı sebepleri olabilir şimdi kafanı karıştırmayım şimdi ben 2 yıl boyunca konuştum çok uzaktık hiç bulaşamadık ayrıldık ama işte
Muğla’dan Ankara’ya gelecekti sence tek amacı seks midir
Şimdi emin değil ama gelmişsen boş gitmek istemeye bilir o olmasa bile garanti yakınlaşma ister normal olanında bahsediyorum normal değilde işte oyle diyim
Ben bir kaç ay sonra görüşelim deyince görüldü attı cevap vermedi sence gerçekten görüşmek İstemiyor mu
Şimdi biraz garipleşmeye başladı gerçekten istemiş olsa bence gelirdi hatta gelmek ister ama bir şeyine kızmışsa belirtirdi bunu ama böyle yapmayıp seni benimsememiştir olabilir şimdi net bir şey söylemek doğru değil diye düşünüyorum
Görüntülü konuşabilir ilk baş fikir edinirsin
Hayır zaten o gelicem dedi bu zamanlarda görüşelim dedi ben 5 ay sonra görüşelim deyince çok gazla gereksiz bir zaman dedi ben görüldü attı
Ha anladım şimdi senin onu oyaladığını düşünüyor olabilir biraz soğukluk oluşmuş bence aranızda biraz bekle ısınsın tekrar bi bak kaç aydın tanışıyorsunuz peki
Biraz nasıl bekleyeceğim ki 5 ay beklemek için gereksiz bir zaman oha dedi sonrasından ben sınavlarım şu bu vb var dedim sonuçta o gelince ben vaktimi İnan ayırmak paramı vb ayarlamak zorundayım aileme bahane uydurmak zorundayım onunla kalmak için ama o benim saydığım bu nedenlere rağmen görüldü attı
Şöyle yani samimiyetinizi geri kazanın diye dedim bunlardan haberi var mı. Eğer varsa bence boş ver konuşmaktan yana olmalı idi bence ne olursa olsun sen zaten dinlersin gibi duruyor burdan
Bu saydığım nedenlerden haberi var
Sence bir kaç ay sondan ben müsait olduğumda buluşalım diye mesaj atmalı mıyım
bence et ama evde kalmayın dışarda buluşun bana göre üzer gibi öbur türlü
Yani bana görüldü atmasına rağmen mi yazayım?
Sen bilirsin çok istiyorsan dedim bana kalırsa üzer bir uyumsuzluk sezdim sizde
Nasıl bir uyumsuzluk sezdin?
şöyle iletişiminiz zayıf çünkü krılıyorsunuz ya da üzlüyorsunuz gönül almak ya da açıklayıp konuşmuyorsunuz burdan anladıgım kadarı ile
Ben sınavdan sonra ona mesaj atıp görüşmek istiyorum ama anlamadığım şey şu bir erkek neden o kadar uzun yolu gelmeyi isteyip beni görmek ister ama bir kaç ay sonra görüşelim dediğimde iletişimi keser? Bunu anlayamadım o yüzden tekrardan yazıp yazmama konusunda kararsızım
Anladım sen diyorsun ki bir hayırda ya da başka zaman dediğim için niye uzaklaşıyor. Şu olabilir ilgisiz görmüştür seni kırılmış olabilir buna ya da senden o enerjiyi alamamış olabilir sevgini ilgini göstermiyorsan sürekli şüpheye düşüyor olabilir ya da sen beni kullanmak istiyor gibi düşünüyorsan ona yansımıştır kötü enerjin yanlış doğru senin kararın haddime değil Hiç görüşmediniz diye düşünüyorum çünkü uzak ilişki yaşadım bende bende aynı durumdaydım git gelli idi yıpratıyor insanı
Evet acaba amacı seks mi diye düşündüm sonra dedim ki Muğla’dan Ankara’ya neden sadece seks için gelsin dedim ama yani görüldü atıp anlayışla karşılamayıp konuşmaya devam etmemesi çok garip geldi ilgimi belli ediyordum hatta ben seni istememiyorum demedim sana hiç bir saman dedim sadece uygun zamanı bekliyorum dedim buna rağmen uzaklaştı
Anladım gayet olumlusun burda bence boş ver derim bir cinsellik havasıda var açıkçası ama bilemem şimdi var mı yok mu bence özelini açma derim üzerler ona bir şey olmayacak muhtemelen ama sen çok yıkılırsın erkelere bakışın değişir bence yapma derim o kadar yolu gelen kişi bir gün kalır senle hadi iki gün gerisi olmamalı o da normal bir şekilde Özlem giderilir ama bu fazla istiyor bence boş ver sen bilirsin yine de gayet olumlu iyi niyetli aklı başında birisin ilgiyi sevgiyi hak ediyorsun bu seni üzer
Baban zaten bir ilişkide seks olmalı sonuçta arkadaşım olmayacaksın seks olmayınca bana saçma geliyor demişti sence cidden bir ilişkide seks olmazsa olmaz mı sevgililik döneminde yani bu çocuk bütün ilişkilerini böyle mi yaşıyor
sexs olmasa da çok güzel olur beleşe getirmeye çalışıyor çoğu insan bu şekilde arzulama oluyor hatta kızlar sevince arzulama durumu çok oluyor bunu anlarım ama sexse girilmemeli bence ilişkide çünkü kızlar çok madur oluyor bence boş ver senin de sanırım sexs durum olmamış bence en iyisini yapıyorsun seven karekteri olan bir insan sevgilisinin üzülmesini istemez bu seni üzer ilgiye sevgiye aç oluyor kızlar daha duygusal oluyor bence uzme kendini ben hiç bir sevgilime cinsel anlamda yaklaşmadım son sevgilimle özel günü konuşmuştuk bir tek başka hiç bir şey yapmadım ben bunu diyince ben saf oluyorum mesala sexs istemiyorum diye