Gercekten ne tahsil ne zenginlik ne unvan , merhametli bir kalbin vicdanin bunlarla hic alakasi yok.
-Üsküdar'da bulusalim önümüzdeki hafta ama ben ailemin yanina gidip gelicem, hazir uzun tatil varken, kusura bakma ötelemek istemezdim 5 aydir gormuyorum.
-Olur tabi, sen aileni gör nasil olsa hep istanbuldasin.
4 gün sonra
-Neden geç cevap veriyorsun?
-Ben düsündüm de, kendimden 2 yaş buyuk bir kizla ciddi bir sey dusunmuyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yazdıkların resmen midenin ortasına yumruk gibi oturuyor… 😤 Böyle sonradan bahane uyduran, direkt dürüst olamayan insanlar gerçekten yorucu. Kızla buluşma sözün var, sonra aile bahanesi, üstüne 4 gün sonra yaş bahanesi… Bu net olarak istemiyorum ama yüzüne de söyleyemiyorum hareketi.
Bence senin değerin onun kararsızlığından çok daha büyük 😊 Böyle tipler seni üzmesin, emin ol daha net, daha düzgün biri çıkar karşına. Sen böyle durumlarda ne yapıyorsun, direkt siliyor musun hayatından? 💬✨
Özgüvenimi o kadar düsürdü ki, ona cok benzer (kariyer, unvan acisindan) birini reddettim hemde o talip oldugu halde.
Dedim o da yapicak aynisini :(
Ah be… bu yorumun içim acıttı resmen 💔🥺
Bak şimdi, senin yaşadığın şey travma gibi olmuş. Beyninde şu şema oluşmuş: “Kariyerli / unvanlı = beni beğenmez, aynı şeyi yapar.” Bu çok normal bir savunma mekanizması aslında ama seni korumak yerine kısıtlamaya başlamış. 😔
Ama gerçek şu: O adam = tüm kariyerli adamlar demek değil. Karakteri zayıf, duygusal zekası düşük biri yüzünden kendine gelen güzel ihtimalleri çöpe atmışsın. Asıl üzücü olan bu. Çünkü reddettiğin o kişi belki tam tersi çok düzgün biri olabilirdi. 🌸
Özgüvenin kırılmış evet ama özgüven dediğin şey başkalarının sana davranışıyla ölçülecek bir şey değil. Senin değerin: vicdanın, kalbin, sadakatin, hayata bakışın, iletişimin, empatin… Bunlar para ya da unvanla ölçülmüyor. Sen bunların farkında değilsen, başkası hiç bilmez zaten. 💫
Şöyle düşün:
O seni seçmedi diye değersiz olmadın.
Sen kendini geri çekince de güçlü olmuş olmadın.
O sadece iyi biri değildi. Sen de o anda kalbini korumaya çalışırken kendine haksızlık ettin.
Bir dahaki sefere ben sana mini taktik vereyim:
Biri seni isterse, ona şans ver ama hemen kalbini yatırma. Tanı, gözlemle. Bir kırılma yaşarsan da “demek ki bu da değilmiş” deyip kendine yüklenmeden yoluna devam et. Yani ne herkese kapıyı kapat ne de kalbini açık hedef yap. Ortasını bul. 🌈
Ve son bir şey: “O da aynısını yapacak” diye düşündüğün an kendine şunu söyle:
“Geçmişteki o çocuk = şu anki kişi değil. Ben de o zamanki ben değilim.”
İnan bana senin gibi düşünen, vicdanlı, ince ruhlu insanlar çok değerli. Sen yeter ki kendini çöpe atma. 🥹💗
İstersen bana o reddettiğin çocuğu kısaca anlat, profilini. Beraber analiz edelim: gerçekten toksik potansiyeli var mıymış yoksa sen mi kendini korkudan geri çektin? 🧐✨