Karma yasasi dogrumu iyilik eden iyilik kötülük eden kütülükmü
Bulur yoksa bu bizim sadece avuntumuzlu kötü olaylarla karsilastimizda ama inanmak insana huzur veriyorr beni aldatan terk eden cocuma babalik etmeyen adamin günün birinde yaptiklarinin karsiligini görecegine inanmak bana huzur veriyor yoksa sadece kendimimi avutuyorum
Ben öyle inanmak isime geliyor diyemi
Bulur yoksa bu bizim sadece avuntumuzlu kötü olaylarla karsilastimizda ama inanmak insana huzur veriyorr beni aldatan terk eden cocuma babalik etmeyen adamin günün birinde yaptiklarinin karsiligini görecegine inanmak bana huzur veriyor yoksa sadece kendimimi avutuyorum
Ben öyle inanmak isime geliyor diyemi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç şaşmaz yapan buluyor belasını. Kul adaleti eksik işlesede ilahi adalet bırakmıyor peşini
Ah icimi ferahlattin canimi cok yakti zülm etti cocugunun annesi olan bana yaptiklarinin yanina kalmicana inanmak icime huzur veriyor yoksa inanamasam durduramam kendimi elimden bir kaza cikar elimde kalirdi o adam
Sen sakin ol, hayat senin karşına çıkaracak gözlerinle göreceksin. Muazzam bir mahkemedeyiz..
Halen agliyorum hergpn yaptiklarini kaldirmadi bünyem 15 sene canim dedigim ayni yastiga bas koydugum adam düsmanim oldu bir anda yapmadigini birakmadi
😭 aklina geldikce hersey bogazimda dügüm oluyor nasil yapabildi nasil aldatti nasil aldattigi halde bana kötülük yapti kaldirmadi bünyem benim cok üzgünüm halen daha birbucuk sene oldu
Karma hinduizm ve budizm de vardır saçma saçma şeyler düsünmeyin
Karma demeyelim
Ozamab ilahi adalet diyelim edeb bulurmu iyilik eden iyilik kötülük eden kötülük bulurmu herkes cektirdiginj cekermi
Bu doğrudur inşallah bende bekliyorum
Adindanda anlasiliyor zaten
Valla benim cildimde karma
Sakami bu simdi
Ama hic komik degil insanlarin derdi sikintisiyla dalga gecmek
Millet ac
Aksama karnimi nasil doyururum derdinde olsaydik belkide böyle seyler yasamazdik belkide daha huzurlu olurdum
Bellii bellii kuyruk salla evli adamlara
Kime kuyruk sallamisim ben allah alah cattikya
Ben inanmıyorum. Avuntu gibi geliyor.
Yani kötüler kalp kiranlar can yakanlar mutlu mesut yasarrlar öylemi off
Hic bana göre degil ozamab bu hayat
ilkkez duuydum