+1 yılSeksten hoşlanmayan insanlar var ama bu evlilikler için geçerli olmamalıdır, evlilik evcilik oymamaya benzemez, kadınlar ve erkekler kadınlık/kocalık görevlerini yerine getirmek zorundadır, sekste bunlardan biridir, bu büyük bir problem umarım aşabilirsiniz. iyi akşamlar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını dourmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Senin gibisi bana rastlamadı ki 7/24 istediğin ilgi, sevgi ve aşkı yaşatsaydım. Ya sevgili yapacaksın ya da mast.
024 Yorumla
Soran+1 yılEşimden para istemem hatta ben ona sorarım vermeye çalışırım ikimizde çalışıyoruz ben ona hiç bir şey yapmadım ki niye böyle yapıyor
- +1 yıl
Başlarda nasıldı? Performans düşüklüğü mü var?
Soran+1 yılAyda 1 yaptığımızda gayet istekli oluyor ama ben sıkıldım artık o benim kocam onunla seks yapamayacaksam kiminle yapıcam bu ara da seks de yapmıyo
- +1 yıl
Ayda 1 mi? Ayda 100 yapıyorum doymuyorum. Bu arada sekste yapmıyor ne demek anlamadım? İstersn dm den yazablrsn. Açarmısın?
Soran+1 yılYok sağ olun ama yani sadece öpüşme falan gibi başka hiç bir şey yok sence ne yapmalıyım
- +1 yıl
Önerilerim olur ama Burada anlatmam uygun olmaz. Proflme takp atablrsn. Gay olabilir mi eşin? Sertleşme sorunu olabilir mi?
- +1 yıl
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Güzel masa hazırla, akşam ilgilen. Bakımlı ol, al benin olsun. Sexsi iç ve dış kıyafetler giy. Yatakta onun olmak istediğini hissettir. Her erkek oral sever, sakso çek. Üzerine otur, göğüsünde uyu, sabah bir posta daha attır. Güzel kahvaltı hazırla ve kapıdan öpücükle uğurla.
Soran+1 yılİnanın hepsini yapıyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Erekte mi olmuyor? Gay olma ihtimali var mı? Telefonunu kurcala. Oral, anal, vajina, göğüs aran her şey yapılması gerekir senin gibi arzulu, iştahlı, aç bir kadına.
Soran+1 yılGay değil sertleşiyor ama istemiyor ben her gün seksi iç çamaşırı giyiyorum ama umurunda değil
- +1 yıl
İstemiyorsa ve sende eşim dışında kimseyle olmam diyorsan o birşey yapmasın. Sen yatır yatağı oral yap sertleştir ve otur üzerine kendi işini kendin gör. ya da proflme takp at hayatını dolu dolu yaşa.
Soran+1 yılYok istemem onunla olursa olur olmazsa boşanırım ileriye bakarım
- +1 yıl
Üzüldüm. Çocuk var mı?
Soran+1 yılYok nasıl olsun adam sevismiyor benimle
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun? Gece nasıl geçti?
Soran+1 yılİzmir'de yaşıyorum Akşam gelince benimle ilgilenmeye falan çalıştı öpmek istedi sarıldı ben yaklaşmadim gitti yemek hazırladı gel yemek yiyelim dedi ben istemedim işim var falan dedim gittim çok yakın bir erkek arkadaşımla konuşma ya başladım falan geldi teli kapattı sonra yakın bir arkadaşımda kalacağımı soyledim dedim bana saçma sapan şeyler evli kadınsın ne işin var Zeynep'te" falan dedi bende eski günlerdeki gibi kafamı dinlemek istediğimi söyledim o da "beni sevmediğini bu kadar belli etme" dedi bende saçmalama falan dedim "beni sevebileceğini zaten nasıl düşündüm ki ben tipsiz herifin tekiyim " dedi bende saçmalama seni sevmesem seninle niye birlikte olayım falan dedim sonra çok üstüme geldi küfür falan etti bende sinirlenip çıktım evden 5 sokak ötedeki Zeynep diye arkadaşıma geldim defalarca aradı açmadım mesaj attı şimdi "geliyorum sensiz olmuyor sığamiyorum koskoca eve yatağa" diye bende gelme dedim biraz yalnız kalayım falan dedim ama geliyor şimdi ne yapacağım ben bu adamla? sonra geldi aldı beni konuşuruz yarın falan dedi saçma sapan küfürler etmek zorunda miydi yani? o bavulu duvara fırlatmak zorunda mıydı bu adam gittikçe vahsilesiyor
- +1 yıl
Evli bir kadının, eşi evdeyken yakın bir erkek arkadaşı ile konuşması, evde valiz hazırlanması ve evi terk etmek hiç yakışmıyor sana. Hem adam yapmıyor diyorsun yapmak istiyor evi terk ediyorsun.
Soran+1 yılBen bebeklik arkadaşımla niye konuşmayım ki hem eşimin de en yakın arkadaşlarından birisi onu kıskandığından değil bu tavırları ben eşimi tanıyorum benimle sevişmek istese gelir direk söyler bu yakın tavırları var zaten sarılıyor yanağımdan öpüyor bunu zaten yapıyor sadece cinsel anlamda yapmak istemiyor ayrıca bana küfür eden bavul fırlatan bir adama gidip teşekkür mü ediyim? Ayrıca o arkadaşım da evli haberiniz olsun...
- +1 yıl
Zeynepte evli mi evine gittiğin kişi? Senin konuştuğun en yakın erkek arkadaşının eşide gecenin bi saatinde senin eşini arayıp konuşabilirler, bi sakıncası yok diyorsun anlaşılan.
Soran+1 yılÖncelikle Zeynep evli değil benim konuştuğum erkek arkadaşım evli hem gecenin bir saati değil ki saat 9 bile değildi ben konuştuğumda evet konuşabilir çünkü o kız da eşimin çocukluk arkadaşı onların arasına niye gireyim ki?
- +1 yıl
Çok ilginç şeyler. Eşin ve senin tahsil ve meslekler nedir?
Soran+1 yılEşim bir şirkette çalışıyor sekreter ben banka da çalışıyorum tahsil ne demek affınıza sığınıyorum
- +1 yıl
Tahsil = Son aldığın diplomanın ilköğretim, lise, lisans, yüksek lisans, doktora gibi seviye.
Soran+1 yılBen üni mezunuyum eşim de üni mezunu
belki de kuş ötmüyodur artık. belki de başka biri olabilir. Belki de performansından memnun değildir. Belkide belki. Bu iş aldatmaya kadar gider
024 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce de yapıyorduk çok beğeniyordu performansımi
Soran+1 yıl4 senedir evliyim 1,5 2 senedir böyle
Soran+1 yılBende çalışıyorum ama asla onun gibi yapmıyorum bu bencillik seks yapmıyor benimle öpüyor sadece
Soran+1 yılAkşam konuşacağım
Soran+1 yılTamam veririm teşekkür ederim akşam soruyu güncellerim
Soran+1 yılAkşam gelince benimle ilgilenmeye falan çalıştı öpmek istedi sarıldı ben yaklaşmadim gitti yemek hazırladı gel yemek yiyelim dedi ben istemedim işim var falan dedim gittim çok yakın bir erkek arkadaşımla konuşma ya başladım falan geldi teli kapattı sonra yakın bir arkadaşımda kalacağımı soyledim dedim bana saçma sapan şeyler evli kadınsın ne işin var Zeynep'te" falan dedi bende eski günlerdeki gibi kafamı dinlemek istediğimi söyledim o da "beni sevmediğini bu kadar belli etme" dedi bende saçmalama falan dedim "beni sevebileceğini zaten nasıl düşündüm ki ben tipsiz herifin tekiyim " dedi bende saçmalama seni sevmesem seninle niye birlikte olayım falan dedim sonra çok üstüme geldi küfür falan etti bende sinirlenip çıktım evden 5 sokak ötedeki Zeynep diye arkadaşıma geldim defalarca aradı açmadım mesaj attı şimdi "geliyorum sensiz olmuyor sığamiyorum koskoca eve yatağa" diye bende gelme dedim biraz yalnız kalayım falan dedim ama geliyor şimdi ne yapacağım ben bu adamla?
Soran+1 yılKendisi de biliyor küfür hiç sevmem ben ayrıca ben onun karısıyim o ettiği küfürleri duysaydiniz... En sonunda da bavulu alıp duvara fırlatması beni çileden çıkardı daha neler neler dedi sonra gelip özür diledi eve getirdi beni akşam konuşuruz falan dedi kıyamadım ona da affettim hemen ama hala kırgınım az sonra gelecekmiş erken gelecek eve bugün
Soran+1 yılTamam söylerim
Soran+1 yılHahaha ama sağ olun iyi geldi tanımadığım biriyle sohbet etmek 😀🙏
Soran+1 yılGeldi konuştuk neden beni istemiyorsun sonuçta evlendik sen benimsin ben senin falan dedim o da doğru söyüyorsun dedi bende doğru söylüyorsam neden hala beni istemiyorsun o zaman beni sevmiyorsan açık açık söyle lütfen dedim inkar etti bende piskiyatrise gitmemiz gerektiğini söyledim istemediğini utandığını falan söyledi bende bir şey olmaz birlikte konuşuruz o doktor sonuçta dedim hayır falan derken wc ye gitme bahanesiyle telini alıp patronu aradım izin istedim yarın bir işimiz var doktora gideceğiz falan dedim patronu da çok tatlı bir kadın kırmadı tamam dedi zar zor ikna ettim yarın doktora gideceğiz umarım iyileşiriz🙏sonra telini kullandığım için biraz sinirlendi ama özür diledim sonuçta onun ve benim iyiliğim için
Soran+1 yılÖyle demeyin lütfen ben yarın doktordan geldikten sonra size yazarım neler olup bittiğini
Soran+1 yılBoşanma davası açıyorum pazartesi günü... Saat 8 de doktora gittik doktor hanım bize baya sorular sordu en sonunda işi aldatmaya getirdi ben öyle bir insan değilim biriyle birlikteyken başka erkek aklıma bile gelmez diye cevap verdim çünkü öyle bir insanım o eşim olacak herif beni aldattığını doktorun büyük çabalarıyla itiraf etti 2 sene önce ilk defa aldatmış beni sonra 1 kere daha 1 kere daha... Sürekli aldatmış beni ben nasıl bu kadar salak olabildim ya? Oturduğumuz ev benim dedemden babama babamdan da bana kaldı babam Allah'a şükür hayatta ama ev benim üstüme bir arkadaşım köpek sahiplendi evi artık ona küçük geliyor evi ona kiralayacağim daha fazla kalamam o evde... Arabamı da kuzenim ikinci el araba satıyor ve alıyor ona satacağım ben İzmir'de oturuyorum Hatice diye bir üniversite arkadaşım var o da bankacılık sektöründe bende çalıştığı yere 1 ay önce beni önermişti onlar da teklif göndermişti çok ısrar etmişti kabul etmemiştim şimdi İstanbul'a taşınacağım 1 ay sonra falan boşanmış olacağız bende o işi kabul edeceğim ne nafaka istiyorum ne de başka bir şey bana uzak olsun yeter... İki saattir ağlıyorum şimdi arkadaşlarım sayesinde biraz sakinleştim size de söyleyeyim dedim en çok zoruma giden de şu oldu "hayatımi tek bir kadınla geçiremem benimkisi sevgi değil istekmiş..." Dedi bu saatten sonra benim için bu defter kapanmıştır o yoluna ben yoluma ben kendi ayaklarının üzerinde durabilecek kadar güçlü bir kadınım ona ihtiyacım yok arkadaşlarım da öyle diyor keşke bu zamana kadar onu tanımamış olsaydım keşke hiç karşıma çıkmasaydi yıllarımı harcadı daha genç olduğumu düşünüyorum 28,5 yaşındayım ama onunla geçen toplam 7 yılımı silmek istiyorum...
Soran+1 yılAllah sizden razı olsun o kocam olacak heriften daha çok dinlediniz beni ben sizin hakkınızı ödeyemem Allah razı olsun sizden
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Boşana bilirsiniz bu durumdan muzdaripseniz çünkü eşler birbirini tatmin etmeli her konuda
021 Yorumla
Soran+1 yılAkşam bir kere daha konuşacağım olmadı mecbur ayrılacağım ama istemiyorum ayrılmakta
Soran+1 yılSağ olun çocuğum yok
Soran+1 yılZaten 5 yıldan önce çocuk istemiyordum bu sorunlar da çıkınca istesem de çocuk olmazdı zaten
Soran+1 yılAldatıyormuş beni ayrılacağım önüme hayatıma bakacağım...
Soran+1 yılBende öğrendiğimden beğri ağlıyorum değmez biliyorum ama durduramıyorum kendimi hayatıma bakacağım o insan bozuntusu şeyle işim olmaz birde dedi ki " hayatımı tek bir kadınla geçiremem benimkisi sevgi değil istek merakmış..."
Soran+1 yılBir daha beni bulamaz arabamı ve evimi sattım evimi kiraya verdim yani İstanbul'da bir iş teklifi aldım istanbula taşınıyorum
Soran+1 yılHoş bulurum umarım
Soran+1 yılBen üniversitede bankacılık okudum ukalalik gibi olmasın ama işimde de gayet iyi birisiyim İstanbul'dan bir arkadaşım beni önermiş ve onlarda bana teklif göndermişti bende kabul etmemiştim şimdi tekrar sordum ve kabul ettim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılAllah razı olsun🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılBu da beni cok endiselendiren konulardan biri evlilikte.
Bu acidan da uyum icinde olmak cok onemli.
Evlilik oncesi bu konular uzerine uyusup uyusmadiginizi biliyor muydunuz acaba?11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce gayet istekliydi gayet de iyiydik cinsellik konusunda evlendikten 2 3 sene sonra böyle oldu
Selam, ayda bir bence çok az bir rakam size karşı haz beslemiyor. Biraz bakımınıza özen gösterin ve tahrik edici şeyler giyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten herkes çok çekici olduğumu da söyler ablam falan ama o istemiyo
ahh böylesi bana gelecek boş geçmem içinden çıkardığımda kendimi boşta hissederim ama ben bekarım o evli işte :D
00 Yorumla
+1 yılAyda 1 mi? bu yaşta? hayırlı olsun. aldatılıyorsun.
013 Yorumla
Soran+1 yılYa deme öyle
- +1 yıl
Sen inanmak isteme arastır görürsün.
Soran+1 yılAldatıyormuş beni...
- +1 yıl
Nasıl anladın
Soran+1 yılDoktora gittik itiraf etti dedi ki birde " hayatımı tek bir kadınla geçiremem benimkisi sevgi değil arzu, istekmiş dedi..."
Soran+1 yılBoşanma davası açıp evimi ve arabamı satıp kiraya verip İzmir'den İstanbul'a taşınıyorum bir iş teklifi almıştım onu kabul ettim boşanınca gideceğim benden uzak dursun nafaka falan istemiyorum ben kendi ayaklarım üstüne durabilirim ama o duramaz oturduğumuz ev kullandığımız araba bile benimdi...
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun bende senin yaşadıgını yaşadım seni anlayabiliyorum ama nafaka iste bence sürünsün yazmak istersen dmden anlatabilirim.
Soran+1 yılOnun parasına ihtiyacım yok diye düşündüm alsam da sürünse mi acaba 3,5 binlik maaşiyla
- +1 yıl
Bence al sürünsün
Soran+1 yılBilmiyorum biraz düşünücem bunu
- +1 yıl
Tabiki düşünebilirsin kararı elbette ki sen vereceksin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Benimde 12yillik esimden bu konuda muzdarip oldugumdan bu sitedeyim. Bazi insanlar cinsel konuda malesef isteksiz meraksiz
00 YorumlaSıkıntılı bir durum. Farklı alışkanlıkları var mı. Mesala p*rno bağımlılığı vs.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya izlemez öyle şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNedense günümüzde bu sorun çok arttı ben şahsen art niyet atarım bir erkek eşini nasıl ihmal eder enerjisini başkasına harcar diye aklıma kuşku düşer
013 Yorumla
Soran+1 yılBenimde düşüyor ama sonra hemen aklımdan atıyorum ne yapacağım ya
- +1 yıl
Yani tuhaf durumlar akla mantığa sığmaz erkek her zaman baskın olur istekli olur düşündüğüm gibi değildir inşallah peki aranız nasıl gün içinde sana olan ilgisi
Soran+1 yılsariliyor falan ama bu kadar be ilerletmek isteyince uzgun bir sekilde geri cekiliyir
- +1 yıl
Performansı düşük sanki sorunumu var ben şimdi işe gideceğim akşam yazsam konuşabilir miyiz
Soran+1 yılAkşam eşimin biraz üstüne gideceğim o yüzden meşgul olabilirim
- +1 yıl
Uygun olduğun zaman ben sabaha kadar uygunum konuşalım ben yazarım işe gidince
- +1 yıl
Hadi bakalım bende işe geldim
- +1 yıl
Sesin çıkmadığına göre işler yolunda
- +1 yıl
Nasıldı
Soran+1 yılAkşam gelince benimle ilgilenmeye falan çalıştı öpmek istedi sarıldı ben yaklaşmadim gitti yemek hazırladı gel yemek yiyelim dedi ben istemedim işim var falan dedim gittim çok yakın bir erkek arkadaşımla konuşma ya başladım falan geldi teli kapattı sonra yakın bir arkadaşımda kalacağımı soyledim dedim bana saçma sapan şeyler evli kadınsın ne işin var Zeynep'te" falan dedi bende eski günlerdeki gibi kafamı dinlemek istediğimi söyledim o da "beni sevmediğini bu kadar belli etme" dedi bende saçmalama falan dedim "beni sevebileceğini zaten nasıl düşündüm ki ben tipsiz herifin tekiyim " dedi bende saçmalama seni sevmesem seninle niye birlikte olayım falan dedim sonra çok üstüme geldi küfür falan etti bende sinirlenip çıktım evden 5 sokak ötedeki Zeynep diye arkadaşıma geldim defalarca aradı açmadım mesaj attı şimdi "geliyorum sensiz olmuyor sığamiyorum koskoca eve yatağa" diye bende gelme dedim biraz yalnız kalayım falan dedim ama geliyor şimdi ne yapacağım ben bu adamla? geldi aldı beni sonra konuşuruz falan dedi
- +1 yıl
Sonra ne oldu evdemisin şimdi
Soran+1 yılEvet evdeyim yarın doktora gidiyoruz zor da olsa ikna ettim ben beni aldattığından şüphelenmeye başladım ya çok korkuyorum doktor diyince yüzü değişti hemen😭😭
- +1 yıl
Ha ha hadi bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşini tahrik etmelisin sadece kıyafetle olmaz bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkeklerde libido çok düşük olur. İdareli kullanacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin zormuş öyle kocalar yüzünden aldatıyor kadınlar kocan kaç yaşında
014 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıyorum zaten aldatıyormuş beni benden 1 yaş büyüktü şerefsiz
Cevap sahibi+1 yılçocuk var mı
Soran+1 yılYok en az 5 yıl evlilikten sonra çocuk istiyordum biz 4 sene evli kaldık
Cevap sahibi+1 yılgizli olmasaydın yazardımda
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılben gizliliği açsam yazarmısın rica etsem
Soran+1 yılAmaç? Neden yazayım ki?
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak için bir amaç yok sapık filan değilim
Soran+1 yılHangi konuda konuşmak için mesela anlamıyorum gerçekten daha açık konuşun
Cevap sahibi+1 yılbu senin eş konusu flan işte
Soran+1 yılGerek yok birseyi merak ederseniz buradan da sorabilirsiniz sonuçta ben hala evli bir kadınım bana yakışmaz böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılsanal seks yapalım demedimki yakışmayacak ne var anlamadım
Soran+1 yılOlsun tanımadığım bir erkekle sanaldan konuşmak... Saçma ne gerek var
Cevap sahibi+1 yılpeki
+1 yılSen bişiler bul heyecanlandır ya da başkasını bulacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel isteksizlik var eşinde doktora falan gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok diyor istemiyorum yapmak saçma geliyor diyor
- +1 yıl
Bence al karşına konuş böyle yürümez ya doktora git tedavi ol ya da olmaz böyle de
Soran+1 yılDiycem akşam ben işten yeni geldim gelsin o da diycem
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Neden evlendin böyle kişiyle
20 Yorumla
+1 yılNe zamandır bu durum var peki?
07 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yıldır falan
- +1 yıl
Daha öncesinde normalmiydi peki
Soran+1 yılEvet yani bu kadar çok kirmiyordu beni tamam diyordu
- +1 yıl
Yazar mısın bana rica etsem 🙏yardımcı olmak isterim
- +1 yıl
Bekliyorum canım
Soran+1 yılCanım derken yok istemez
- +1 yıl
Taktik vericem sana uymazsa engellersin mesajda sorun yom
Kulaklarını çek biraz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorunları olabilir işle alakalı falan
014 Yorumla
Soran+1 yılBende çalışıyorum ama ona ilgi gösteriyorum maddi durumunda gayet iyi anlamıyorum ki
Soran+1 yılEvlenmeden önce gayet iyiydik evlendikten 2 3 sene sonra böyle oldu
Soran+1 yılKonuşuyorum ama uykum var diyor kalkıyor hemen
Soran+1 yılGaliba 😭 ben daha ne yapabilirim ya gerçekten denemediğim yol kalmadı yoruldum artık 29-30 yaş kadının en istekli olduğu dönemdir benim ne eksiğim var ya
Soran+1 yılBen çok yoruldum artık her şeyi reddediyor bence artık beni sevmiyor
Soran+1 yılMantıklı eve gelsin de konuştuktan sonra evi terk ediyim görsün gününü kankamda kalicam artık ne yapayım sağ olun inşallah işe yarar teldende engellesem mi fazla mı olur?
Soran+1 yılTamam ne diyeyim ki şimdi ona ben arkadaşıma mı gidiyorum diyeyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece senin sorunun degil çozumu desen yok gibi
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor olabilir Sana bişey sormak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun sorun
- +1 yıl
Burda sormasam lütfen evlilik le ilgili önemli rica ediyorum
Bence neden istemediği ortada anlasana
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHlgarip
00 Yorumla Senin adına üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılProblm mi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIktidarsiz koca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevisme yapmiyomi
014 Yorumla
Soran+1 yılArada
Cevap sahibi+1 yılZor ya sevisme kac saat olmali
Cevap sahibi+1 yılseks ihtiyac karsilanmali ihtiyac azdir onu afedersiniz jaytiyer gir
Soran+1 yılGiyiyorum her şeyi denedim
Cevap sahibi+1 yılHim benimde esim sevismiyodu bosandim 2 evlilik oldu susnki esim cok iyi seks karsulanmalo
Cevap sahibi+1 yılAfedersiniz seks oluyomu
Soran+1 yılHayır olmuyor işte o yüzden üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılOha afedersiniz seks olmali ihtiyac zor durum zorla opus onla yatskta
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden once sikisme oluyomuyfu
Soran+1 yılSevisiyoruk evet o zaman iyiydi
Cevap sahibi+1 yılBu duruma ablana fin anlattinmi o ne onerdiki
Cevap sahibi+1 yılKilonuz kac ustune ciplak atla
Soran+1 yılBoyum 1.73 o 1.86 kilom 57
Cevap sahibi+1 yılAfedersiniz oral fkn yapin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem