Benim Mert diye sevgilim vardı biz ayrıldıktan birkaç gün sonra Buse diye bir tane kızla sevgili oldu mutlu olamasınlar istedim araştırdım Buseyi işte buna arkadaş gibi yaklaştım sevgilimle konuşmazken onunla konuşuyordum sonra abisiyle tanıştım Buse abisinden saklıyordu mertle sevgili olduğunu benimde aklıma bir fikir geldi Buse Mert'le buluşmaya gittiğinde bunları bastım ve hiç bir şeyden haberim yokmuş şaşırmış gibi yaptım Ayrılığımızın üstünden 1 hafta geçmişti ve çok kırılmış gibi Buse'yi bir güzel yoldum için soğudu saçının çeyreğini kaybetti şırfınftı sonra abisinin yanına gittim Buse'nin Mert diye sevgilisi var ona çok kötü davranıyor ona şiddet uyguluyor saçını yolmuş kızın sölemicektim ama dayanamadım dedim Buse'de açıklayamayacağı için abisine onu dövdüğümü söylememiş neyse işte Buse'nin abisi de yakışıklı esmer uzundu benimde aklıma onunla sevgili olup Buse'nin üstüne çökmek geldi söylediğim gün abisi Buse'yi baya sıkıştırmış Busede ben yalan söylemişim gibi yapmış kandırmış abisini abisi de sabahına bana geldi öyle bir şey yokmuş niye yalan söyledin falan dedi bende var kanıtlarım dedim Bunları videoya çekmiştim onu gösterdim eve gidince Buse'ye çocukla ayrılacaksın demiş Buse'de bana geldi or*spu falan dedi bende sensin o çok kaşınma metres saçlarından sürüklerim seni dedim korktu gitti sonra ben bunu abisinin yanındayken yakaladım abisine zaten kur yapıyordum benden hoşlanıyor gibiydi kanıtlamak için gittim sen bana nasıl bacım dersin namusuma laf ettirmem hem sevgilimi ayart hem bana laf at sen bu dayağı hak ettin yollu diye bunun saçına yapıştım duvardan duvara savurdum sonra ağlama numarası yaptım kimse benim namusuma laf edemez diye hüngür hüngür ağladım abisi de kardeşi dayak yemesine rağmen geldi benimle ilgilendi emin oldum beni sevdiğine sonra gitmek istiyorum buradan dedim benimle eve yürümek istedi bende Buse'de bakarken Öptüm Busenin abisi Borayı Buse kudurmaktan g*tünü 2 ye yırttı resmen sonra işte ben buna yolda Mertle ben sevgiliyken Merti ayarttı benden ayrılmasını sağladı sonra onla çıkti bende onu tanımadan arkadaş oldum Mertle sevgili olduğunu görünce şok oldum geldim sana söyledim zaten Mert sevgililerine saldırıyor dedim öyle bir şey yok ama o bana inandı sonra orspu demiş dedim bende duygusalım çok kırıldım namusumu 2 paralık etti dayanamadım saldırdım dedim o da bana inandı sonra ben Buse'nin abisini iyice ayarttım sevgili olduk sonra abisini beğenmeye başladım zaten yakışıklı çocuktu ama sonunda aşık oldum Buse'yle mert ayrılmış Buse bana saldırmaya kalktı sen ayırdın bizi filan diye abimle de bizi ayırmak için çıktın orspu yılan dedi bende ağlama numarası yaptım ama Bora bana inanmıyor gibi geldi onu duyduktan sonra bana eskisi gibi bakmamaya eskisi kadar uzun konuşmamaya başladı bir yandan Mert gelmiş bana Buse'yi dövmenden çok etkilendim diyo ama ben Bora'ya deli gibi aşığım o da bana soğuk davranıyor bende onunla ciddi düşünüyorum ama evlensek bile Buse ailesini abisini doldurmaya çalışıyo ne yapabilirm
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bora sana neden inansın ki? Şeytanın yan veriyonu gibisin hatta o yanında halt etmiş.
Abartma ne yaptım ki
Ne yaptım ki mi? Yyyyy valla yazık
niye öyle diyorsun bir şey yapmadım ki ona
Yaptığın kötülükler her zaman dönüp dolaşıp seni bulur. Yapma
Ona birşey yapman gerekmiyor zaten. Kime ne yaparsan aynısını yaşarsın lütfen bunları unutmadan hareket et hayatında.
Bana kötülük yapılmasa ben ona hiç bir şey yapmazdım iyi ki de yaptım o ş*llık hem sevgilimi ayarttı hem bana suçlu muamelesi yaptı mutlu olamadılar işte
Tamam bundan bahsediyorum sen mutlu olabildin mi? Ayrıca burada suç kızın mı? Suç senin sevgilinin yapma Allah aşkına. Senin swvgilin adam olsaydı senden sonra kızla hemen başlamazdı kız sizin ilişkinizin defterini mi tutuyor sanki. Seninle konuşurken resmen onunla da konuşmuş. Burada suç senin mertşn canım kusura bakma.
O mert pezenggin zaten allah beasını versin ama Buse sevgili olduğunu bilerek onunla konuşmaya devam etmişti ayrıca ben gayette mutluydum Bora'yla
Ne olursa olsın böyle şeyler yaşanmışsa asla oluru olmaz bu işin kaç yaşındasın sen
24 Bora 26
Anladım ne diyim ki. Çok karışık bir mevzu kimsenin başına gelmemesi gereken konular ama şunu bil ki daha fazla yalana başvurma yalan konuşmayı bırakmalısın artık madem dğzgünce aşık oldun devamı gelsin istiyosun dürüst ol
Ben Bora'ya artık hiç yalan söylemek istemiyorum onu seviyorum iyi bir nedenle olmasa da tanıştık artık Mert'le Buse'yle işim bitti artık yapıcağımı yaptım
O zaman en baştan doğrularını söyleyip temiz bir sayfayla başlamalısın. Emin ol bu en doğrusu. Çünkü insan sonuna kadar kandırılmaktansa yolun ortasında doğruları öğrenmesi daha mantıklı geliyor. Ona sevgini belli ederek doğruları söylemelisin eomantik bir ortamda. Gerekirse otur ağla.
O. h. a ben az önce ne okudum lsmflemdlemekemd
yardım et bana :(
Her olaylar sıkıya geldiğinde ağlama numarası yapman inandırıcı olmanı azaltır. Gerektiği yerde sadece hakettiği cevabı ver ve çık git derim.
cevabı veriyorum ama ağlama numarası çok tutuyor bir de ağlarken çok güzelim Bora'nın etkilendiği hissediliyor o yüzden hep onu yapıyorum ilk yaptığımda utanmasa titreyecekti aşkım
Canım hep yaparsan hem sulu göz olursun hem de inandırıcılığını kaybedersin. Elbetteki güzel etkileyici oluyorsundur ama buna dikkat et. Mesela suratını asarakta gayet belli edebilirsin
artık çok kullanmayacağım zaten etkisini kaybetmesin numaram diye
Evet:)) hürrem sultan geldi aklıma onu hatırlatıyorsun 🤣🤣🤣
ama o bayılıyordu bende çalışıcam çabalaycam bayılma numarasını öğrenicem :D
🤣🤣🤣🤣🤣kafanı vurupta gerçekten bayılma da :))
Onun sixpacklerine kaslı kollarına vururum kafamı başka nereye vuracağım :D
🤣🤣🤣
Az değilsin ha azıcık okudum ama
Beni böyle yapmaya onalr itti hiç pişman değilim ama ortaya çıkması kötü oldu :(
Güvenini kazanman kolay
Nasıl yapabilirim
Tam Türk dizisi olur mk
Bu neeeee
Aşkı memnu 🤣🤣🤣