Çok Seviyorum ama Bana Güveni Kırılmış Gibi Yardım Edin?

Benim Mert diye sevgilim vardı biz ayrıldıktan birkaç gün sonra Buse diye bir tane kızla sevgili oldu mutlu olamasınlar istedim araştırdım Buseyi işte buna arkadaş gibi yaklaştım sevgilimle konuşmazken onunla konuşuyordum sonra abisiyle tanıştım Buse abisinden saklıyordu mertle sevgili olduğunu benimde aklıma bir fikir geldi Buse Mert'le buluşmaya gittiğinde bunları bastım ve hiç bir şeyden haberim yokmuş şaşırmış gibi yaptım Ayrılığımızın üstünden 1 hafta geçmişti ve çok kırılmış gibi Buse'yi bir güzel yoldum için soğudu saçının çeyreğini kaybetti şırfınftı sonra abisinin yanına gittim Buse'nin Mert diye sevgilisi var ona çok kötü davranıyor ona şiddet uyguluyor saçını yolmuş kızın sölemicektim ama dayanamadım dedim Buse'de açıklayamayacağı için abisine onu dövdüğümü söylememiş neyse işte Buse'nin abisi de yakışıklı esmer uzundu benimde aklıma onunla sevgili olup Buse'nin üstüne çökmek geldi söylediğim gün abisi Buse'yi baya sıkıştırmış Busede ben yalan söylemişim gibi yapmış kandırmış abisini abisi de sabahına bana geldi öyle bir şey yokmuş niye yalan söyledin falan dedi bende var kanıtlarım dedim Bunları videoya çekmiştim onu gösterdim eve gidince Buse'ye çocukla ayrılacaksın demiş Buse'de bana geldi or*spu falan dedi bende sensin o çok kaşınma metres saçlarından sürüklerim seni dedim korktu gitti sonra ben bunu abisinin yanındayken yakaladım abisine zaten kur yapıyordum benden hoşlanıyor gibiydi kanıtlamak için gittim sen bana nasıl bacım dersin namusuma laf ettirmem hem sevgilimi ayart hem bana laf at sen bu dayağı hak ettin yollu diye bunun saçına yapıştım duvardan duvara savurdum sonra ağlama numarası yaptım kimse benim namusuma laf edemez diye hüngür hüngür ağladım abisi de kardeşi dayak yemesine rağmen geldi benimle ilgilendi emin oldum beni sevdiğine sonra gitmek istiyorum buradan dedim benimle eve yürümek istedi bende Buse'de bakarken Öptüm Busenin abisi Borayı Buse kudurmaktan g*tünü 2 ye yırttı resmen sonra işte ben buna yolda Mertle ben sevgiliyken Merti ayarttı benden ayrılmasını sağladı sonra onla çıkti bende onu tanımadan arkadaş oldum Mertle sevgili olduğunu görünce şok oldum geldim sana söyledim zaten Mert sevgililerine saldırıyor dedim öyle bir şey yok ama o bana inandı sonra orspu demiş dedim bende duygusalım çok kırıldım namusumu 2 paralık etti dayanamadım saldırdım dedim o da bana inandı sonra ben Buse'nin abisini iyice ayarttım sevgili olduk sonra abisini beğenmeye başladım zaten yakışıklı çocuktu ama sonunda aşık oldum Buse'yle mert ayrılmış Buse bana saldırmaya kalktı sen ayırdın bizi filan diye abimle de bizi ayırmak için çıktın orspu yılan dedi bende ağlama numarası yaptım ama Bora bana inanmıyor gibi geldi onu duyduktan sonra bana eskisi gibi bakmamaya eskisi kadar uzun konuşmamaya başladı bir yandan Mert gelmiş bana Buse'yi dövmenden çok etkilendim diyo ama ben Bora'ya deli gibi aşığım o da bana soğuk davranıyor bende onunla ciddi düşünüyorum ama evlensek bile Buse ailesini abisini doldurmaya çalışıyo ne yapabilirm
Çok Seviyorum ama Bana Güveni Kırılmış Gibi Yardım Edin?