Aşk İlişkileri Dubai prensi size evlenme teklifi etse kabul edermisiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 39 yaşında olan dubai kralının oğlu size evlenme teklifi etse kabul edermisiniz? Güncellemeler+1 yıl Erkekler kızlardan daha istekli skslskkdkdk Dubai prensi size evlenme teklifi etse kabul edermisiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ElektrikTeknisyeni Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ah bu kadınların bir erkekte önce “dürüstlük” arıyorum derken bilinçaltında “cüzdanı kalın mı acaba” düşüncesi yok mu 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen kabul edermisin Yorumla ElektrikTeknisyeni +1 yıl Erkeği mi? Etmez miyim gecem gündüzüm bir prense varma hayalleriyle dolu Yorumla Soran +1 yıl Neldkskdkdkslslsldk her gece pompee Yorumla ElektrikTeknisyeni +1 yıl Hayır sen herkesi abazan zannetme, bazı insanların umurunda bile olmuyor her gece filan değil belki haftada bir Yorumla Soran +1 yıl Prensi skmezmisin Yorumla ElektrikTeknisyeni +1 yıl Yok ben s. kş olayına fransızım Yorumla Soran +1 yıl Fransız’ım ne amm kwkepeppe Yorumla
melisaaty Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Hayır isterse bütün dünyanın sahibi olsun ben napiyim benden 20 yaş büyük birini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşın ne önemi var Yorumla
Dokuzuncugununsafagi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 49% +1 yıl Ablacım bu soruya şeyma subaşı bile evet dedi senin sorduguna bak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şeyma subaşı bile derken? Snskdj Yorumla Dokuzuncugununsafagi +1 yıl Şeymada arap zenginiyle çıkıyor, önemli olan para şu dönemde aşırı zengin olunca kimse hayır demez. Yorumla Soran +1 yıl Onun sevgilisinin ismi mey Yorumla Dokuzuncugununsafagi +1 yıl Ne blim bak instaya Yorumla
___Esmer___ Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Erkeklerle işim yok dünyada bu kadar tatlı kız varken 😏 0 0 Yorumla
haayaletkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl eşimin kesip attığı tırnağa bir değil binlerce dubai prensini kurban ederim. 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Vaaaayyyyyyyyyyy salaklık mı aşk mı bilemedim Yorumla haayaletkadın +1 yıl ben kocamı seviyorum kimseye de değişmem çok şükür her ihtiyacımızı görüyor neden salaklık olsun. Yorumla Soran +1 yıl Kalmadı be senin gibi sevenler ama dikkat et seveni skerler skeni severler diye bi söz vardır kocan başkasını sevmesin Yorumla haayaletkadın +1 yıl biz o aşamaları geçtik gülüm belli bir zaman sonra arada ki bağ çok gülemiyor vazgeçemiyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyo kocan Yorumla haayaletkadın +1 yıl asker Yorumla Soran +1 yıl Sen ne iş yapıyon Yorumla haayaletkadın +1 yıl özel güvenliğim neden sordun? Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim merak ettim Yorumla haayaletkadın +1 yıl peki iyi sabahlar canım Yorumla Soran +1 yıl Sanada canım Yorumla
Tetikçi0701 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen kabul eder misin? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet tabikide Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Yaş kaç? Bekar mısın? Yorumla Soran +1 yıl Napcan 18 yaşım Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Hiç sadece merak Yorumla Soran +1 yıl Senin kaç Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Ben 30 Yorumla Soran +1 yıl Sen kabul edermisin Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Dubai prensesini kabul ederdim 😊 ama erkeğin yaşı büyük olunca bi süre sonra bazı sıkıntılar yaşanır Yorumla Soran +1 yıl Ne sıkıntısı olcakki ya Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kardesi varsa, bana etsin 😎😂 0 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Arapla evlenmem :d al sana ırkçılık vbnmönbvnmöç. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Ben bile ederim gjf 0 0 Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Kralsın 0 0 Yorumla
JasonBourne_99 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kabul etmem 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye ya adam dünyanın en zengin insanlarından biri Yorumla JasonBourne_99 +1 yıl Zenginlikte gözü okan kabul etsin Yorumla Soran +1 yıl Kimle evlenmeyi düşünüyon başka Yorumla JasonBourne_99 +1 yıl Sana ne Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim yarrrrrak Yorumla JasonBourne_99 +1 yıl Merak etme Yorumla Soran +1 yıl Ettim lan söyle lan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ah bu kadınların bir erkekte önce “dürüstlük” arıyorum derken bilinçaltında “cüzdanı kalın mı acaba” düşüncesi yok mu
Sen kabul edermisin
Erkeği mi? Etmez miyim gecem gündüzüm bir prense varma hayalleriyle dolu
Neldkskdkdkslslsldk her gece pompee
Hayır sen herkesi abazan zannetme, bazı insanların umurunda bile olmuyor her gece filan değil belki haftada bir
Prensi skmezmisin
Yok ben s. kş olayına fransızım
Fransız’ım ne amm kwkepeppe
Hayır isterse bütün dünyanın sahibi olsun ben napiyim benden 20 yaş büyük birini
Yaşın ne önemi var
Ablacım bu soruya şeyma subaşı bile evet dedi senin sorduguna bak
Şeyma subaşı bile derken? Snskdj
Şeymada arap zenginiyle çıkıyor, önemli olan para şu dönemde aşırı zengin olunca kimse hayır demez.
Onun sevgilisinin ismi mey
Ne blim bak instaya
Erkeklerle işim yok dünyada bu kadar tatlı kız varken 😏
eşimin kesip attığı tırnağa bir değil binlerce dubai prensini kurban ederim.
Vaaaayyyyyyyyyyy salaklık mı aşk mı bilemedim
ben kocamı seviyorum kimseye de değişmem çok şükür her ihtiyacımızı görüyor neden salaklık olsun.
Kalmadı be senin gibi sevenler ama dikkat et seveni skerler skeni severler diye bi söz vardır kocan başkasını sevmesin
biz o aşamaları geçtik gülüm belli bir zaman sonra arada ki bağ çok gülemiyor vazgeçemiyorsun.
Ne iş yapıyo kocan
asker
Sen ne iş yapıyon
özel güvenliğim neden sordun?
Ne biliyim merak ettim
peki iyi sabahlar canım
Sanada canım
Sen kabul eder misin?
Evet tabikide
Yaş kaç? Bekar mısın?
Napcan 18 yaşım
Hiç sadece merak
Senin kaç
Ben 30
Sen kabul edermisin
Dubai prensesini kabul ederdim 😊 ama erkeğin yaşı büyük olunca bi süre sonra bazı sıkıntılar yaşanır
Ne sıkıntısı olcakki ya
Etmem o da beni bekliyodu zaten
Kardesi varsa, bana etsin 😎😂
Prenses yok mu bize ya
Arapla evlenmem :d al sana ırkçılık vbnmönbvnmöç.
21 yaşındayım kabul ederim
Etmem
Niye
Etmem
Selam, ederim net.
Evet
Ben ederim
Ben bile ederim gjf
Kralsın
Kabul etmem
Niye ya adam dünyanın en zengin insanlarından biri
Zenginlikte gözü okan kabul etsin